2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام دوستای نازنینم نشد پيامای محبت آمیز و دعاهای قشنگتونو جواب بدم خدا خیلی به من و پسرم رحم کرد ...

خداروشکر نی نی رواوردی خونه ایشالله دومادی گل پسرتو ببینب

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
وای خدا از دهنت بشنوه😭😭😭😭همه خواب دیدن خودمم دلم روشنه میدونم بالاخره خدامیخواد پاداش صبوری و در ...

انشالله من به کاربر ۲۴۸ هم گفتم مثبتی ومثبت شدشماهم مثبتی از الان بشین با نی نی های که قراره بیان تو دلت خوش بگذرون 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای نازنینم نشد پيامای محبت آمیز و دعاهای قشنگتونو جواب بدم خدا خیلی به من و پسرم رحم کرد ...

قدم نو رسیده مبارک عزیزم، خداروشکر که به خیر گذشت💕💕💕

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

الهی شکر که الان خوبید و خطر رفع شده عزیزم خدایا شکرت🥰 قدمش پرخیر و برکت باشه الهی آمین🤩😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

عزیزم خداروشکر که هردو صحیح و سالم هستین انشالله که ۱۲۰ سال کنار همدیگه باشین قدمش پر از خیر و برکت باشه😍😍😍😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

انشالله بسلامتی و خوشی به امید خدا دامادیش و ببینی خدا برات حفظش کنه زیر سایه ی پدر و مادر بزرگ بزشه .

برای منم دعا کن 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
انشالله من به کاربر ۲۴۸ هم گفتم مثبتی ومثبت شدشماهم مثبتی از الان بشین با نی نی های که قراره بیان تو ...

فدای دل مهربونت😘😘😘😘من ب خودم قول دادم اون دوهفته رو تامیتونم عشق کنم باجوجه هام ک اگرخواستن پیشم بمونن اگر هم خدانخواست ک حداقل دوهفته مادربودن روتجربه میکنم

ان شالله برای شما هم بزودی رفع میشه. ماه اخر بری خرید سیسمونی من دوستم میگفت تا دو ماه مطلق ماه سوم ...

دکتر من تا رفع کاملش گفته استراحت مطلق

منم میترسم ریسک کنم چون هماتومم بزرگه

من سر پله هماتومم از 5 میلی شد 81 میلی و دیگه ریسک نمی کنم

خیلی خوبه به /... منم شنیدم

من که دیابت دارم ولی شما بخور

من خووم مشکل قند دارم از این کم تحرکی بخاطر دیابت میترسم سعی می کنم چیزهای شیرین نخورم و غذا کم بخور ...

ایشالا نمیشی عزیزم

من از قبل بارداری ب خاطر پلی کیستیکم قندم بالا بود اما الان شرایطمون حساسه

دستگاه تست قند خون از دیجی بگیر ک خیالت راحت بشه

كيفيت ١ و ٢ بود.  منم همه تلاشم رو كردم اما نشد.  ديگه خدا نخواست و من با اي وي اف خداحا ...

حالا برو ازمایش شاید مثبت بودی عزیزم . شما دوجنین انتقال دادین؟ سری اول هم دوتا؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خواهش میکنم.من با۴واحد شروع کردم الان ۲۰واحد لومیر میزنم.بارداری که پیش میره ناخواسته قندتم میره بال ...

منم لومیر میزنم

فعلا که با 4 واحد کنترل نشده اما خوب تازه شروع کردم احتمالا برای منم بره بالا

دارم عزیزم /... برای قند ناشتا اشکالی نداره قرصامو بخورم؟ ممکنه ازون قند رو کاذب نشون بده

جون هر شیش ساعت دو تا دوفاستون دارم

برای هرکسی متفاوته.من الونوا داشتم امروز زدم ۴شنبه باید برم سونو. روز چند سیکل هستی؟

عزیز میشه بگین الونوا رو از کجا و چند گرفتین؟

قیمتش شده ۸ میلیون!!!

دکتر برا من الونوا نوشته روز سوم سیکل بزنم. نمیدونم چه کار کنم😢

کیفیت جنینت چطور بود چند تا انتقال دادی . والا منم رعایت کردم جنین عالی رحمم هم مشکل نداره نمیدونم چ ...

عزیز خیلی متاسفم منفی شدین. امیدوارم طبیعی باردار بشین.

قبلا لطف کردین پاسخ منو دادین که بار اول ابن سینابا انتقال دکتر ظفردوست مثبت شدین این بار فرزند دومتون بود؟ این بار هم ابن سینا با ایشون بودین؟