2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
سلام دوستان من دیروز رفتم دکتر گفت ۱۱هفته و ۵ روزم فرستاد غربالگری عدد ان تی ۱ و ان بی ۲و نیم بود گف ...

من هفته 6 پرد رو برام نصف کرد هفته 8 قطع کرد، کلا بهتره پرد رو یه هفته ده روز نصف بخوری بعد قطع کنی

داروهای دیگم رو هم همه رو کم کم قطع کرد درحدی که یه هفته کمتر داشتم بعد کلا قطع شد. ولی تو هفته تو الان بدن داره خودش هورمون ها رو ترشح میکنه برای همین استرادیول و پروزسترون رو کم کرده. استرادیول که اگر یکی داشتی که دیگه کم کردن نداره چون نصف نمیکنن معمولا، پروزسترون هم قطع نکرده که کم کرده.

خیلی اگر دلت آروم نیست خودت یه هفته کم کن بعد قطع کن، ولی مطمئن باش دکترت هم یه چی دیده که کم کرده نگران نباش

مرسی عزیز دلم هفته ۳۱ هستم مال شما چند بود دیروز دوتا بیمارستان رفتم بیمارستان اولی کلی ترسوند منو ب ...

هرچقدر بترسی بدتره برای من تا حدود ۱۶ هم رفت اما خیلی خیلی رعایت کردم و در کنارش دکتر برام قرص متیل دوپا تجویز کرد خداروشکر دیگه از ۱۳ بالاتر نرفت 

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای نازنینم نشد پيامای محبت آمیز و دعاهای قشنگتونو جواب بدم خدا خیلی به من و پسرم رحم کرد ...

نیلدا جونم چقدر سخت شد این آخرش برات! ولی خداروشکر که به خیر گذشت      

ایشالا که الان معجزه به بغل داری میری خونه که نی نی دیگه تو تخت خودش بخوابه  

اره عزيزم من كاملا استراحت كردم.  بي بي من كاملا منفيه

کیفیت جنینت چطور بود چند تا انتقال دادی . والا منم رعایت کردم جنین عالی رحمم هم مشکل نداره نمیدونم چرا اینسری نشد

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سارا جون من روغن bio oilدارم ۲ ماهه استفاده میکنم هر روز و میگن خیلی خوبه مننظرم ببینم نتیجش چی میشه

مرسی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به نام خدا  هیچی ژنتیک خوب مهمه😅 از ۳ ماهگی دائم روغن زیتون زدم یک میلیون پول یه روغن ایتا ...

پس منم منتظر باشم شکمم پر ترک بشه😂😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
هیچی. ولی ممکنه چرب کنی بعدا زودتر خوب بشه. معمولا اونایی که شکمشون کوچیکه ترک نمی خورن. بعد زایمان ...

مرسی عزیزدلم

من دکترم گفته قطع کن منم یکیشو کم کردم ولی کمر درد دارم نگرانم  به گفته دکتر الان دیگه باید کل ...

شیاف داری هنوز؟! اگر آره که آمپول رو قطع کن دیگه همون خودش کافیه

من کلا گاهی حالت پریودی و کمردرد دارم، بعد قطع کل پروژسترون ها هم بازم دارم، مثکه تو بارداری کلا این حال طبیعیه، فقط دردت باید با استراحت کم بشه، اونقدرم نباشه که غیر قابل تحمل باشه. به تشک و  باد سرد خوردن به کمر و اینام ممکنه باشه به اینام توجه کن

آها یه چیز دیگم یادم اومد که من کلا تا آمپول داشتم درد جای آمپول هام گاهی تا تو گودی کمرم هم میکشید  

من دیشب دقیقا همه دردای پریودی اومد سراغم یعنی دقیقا عین روزی که پریود میشم به حدی دردش زیاد بود یه ...

آره منم یادمه همینجوری میشدماینقدر درد داشتم میگفتم الان میشم بعد یه هفته خسته شدم یه عالمه طناب زدم بعد رفتم پیاده روی برگشتم خونه شدم

ماما که چیزی نیست باید مینوشتی دکترای عزیز     چند روز پسش رفتم دکتر  میکفتم چی بده ب ...

😂😂😂آره بابا دیگه هرکدوممون یه پا دکتر شدیم😂😂😂

سلام دوستای نازنینم نشد پيامای محبت آمیز و دعاهای قشنگتونو جواب بدم خدا خیلی به من و پسرم رحم کرد ...

عزیزدلم مبارک باشه😍😍😍😍خداروشکر که حال هردوتاتون خوبه الهی بسلامتی ببریش خونه گل پسریو😘و دامادیشو ببینی