2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
مامان گلا هرکی پیاممو میبینه راهنمایی کنه منو  چندروزه یبوست خیلی خیلی اذیتم میکنه خیلی عذر می ...

شربت لاکسی ژل یا لاکتولوز مجازه فقط مثلا۲تاقاشق بخور پشتش ۲تا ۳تا لیوان آب بخور.بعدد۲ ۳ساعت اوکی میشی.از داروخانه پماد انتی هموروئید هم بگیر چرب کن

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان گلا هرکی پیاممو میبینه راهنمایی کنه منو  چندروزه یبوست خیلی خیلی اذیتم میکنه خیلی عذر می ...

ناشتا اب  داغ زیاد بخور 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام عزیزم 

ببین بطور مداوم بامیه ،آلو خشک،انجیر خیس خورده همراه باآبش رو بخور غذاو سبزیجات فیبر دار و آب فراوان طی روز یادت نره

شک نکن خوب میشی...

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

عالیه دی اف ای 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خانما اگر میتونید تفسیر کنید.سپاس ازشما    

مورفولوژی دو ، حرکت پیش رونده صفر . تعداد  ۲۵

مرسی عزیزم که ج دادی انشالله بسلامتی و دل خوش و بموقع زایمان کنی🥰😇

قربونت عزیزم همچنین شما

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

شربت منیزیم ۸درصد بخور

شیافم گلیسیرین

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ای جانم چقدر خوب حرف میزنی, ازحرفهات ارامش میباره, چقدر خوبه هممون هرلحظه لحظه مون شکرگزار خداباشیم. ...

مرسی مهربون

دلتون گرم باشه حتما مادر میشید به زودی و سر وقتش😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
برای هرکسی متفاوته.من الونوا داشتم امروز زدم ۴شنبه باید برم سونو. روز چند سیکل هستی؟

امروزروز۸پریودیم بودرفتم سونو۸تافولیکول داشتم دوباره برای ۳روزسینال اف وhmgوستروناکس دادگفت دوباره سه شنبه برم.

خانم ها استراحتتون بعد هماتوم در چه حد بود کی رفتین حمام؟ 

من از هفته 5 تا الان هماتوم دارم

همه ش دراز کشیدم برای چیزی خوردن توی رخت خواب میشینم

و فقط برای دسشویی بلند میشم

حموم هم صندلی گذاشتم شوهرم کمک می کنه

دو ماه خونریزی داشتم