2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
دور از جون خودت و بچه هات  من دوروز بود کلوتریمازول استفاده کروم اون اتفاق برام افتاد  ک ...

واژینال عزیزم؟

من دارم موضعی دور واژن استفاده میکنم 

خوبم شدم ولی متما گفت تا هفت روز باید بزنی

من به خاطر نوار بهداشتی ک دوماه استفاده میکردم خارش گرفته بودم

سلام دوستان کسی که انتقال میده باید به پهلوی چپ بخوابه؟ واینکه پاهاشو جمع کنه سمت شکم یا نه صاف باش ...

اولش اصلا مهم نیست چجوری بخوابی

ولی خوب پهلوی چپ خونرسانی رو زیاد میکنه به رحم

تونستی بیشتر اونوری بخواب ولی نه اونقدر که بدنت خشک بشه و اذیت بشی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم‌صفت جوووونم  دعام کنید 🥺🥺🥺🥺 خیلی محتاجم به دعاهاتون🥺🥺🥺🥺

عزیزای من اسمم عفته 😂😂😂نام کاربریمو قبول نمیکرد چن تاsگذاشتم فردا اش نذری داریم سر دیگ دعاتون میکنم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بچه ها من 10 هفتمه  3 روزه روزی 6 بار بالا میارم  هر چی میخورم میاد بالا و اینکه تا قبل ...

من هفته سیزدم داره تموم میشه از اواخر هفته پنج تا همین الان روزی بیست بار میارم بالا🧟‍♀️🧟‍♀️اگه دیدی ادامه داره برو دکتر بهت دارو میده که کنترل شه تهوع عزیزم 

سلام بچه ها من منفی شد انتقالم دوباره باید برم پانکچر 😭 تو روخدا هر کاری که باعث بهتر شدن کیفیت ...

متاسفم كاش فرش انتقال نمي داديد شانسش كمتره و دارو ها را هم خارجي بزنيد من با گونال اف ده تا تخمك مي دادم با سينال اف ، چهار تا تخمك  

براي كيفيت تخمك 👇👇👇

پودر اينوفوليك يا  myo inositol  روزي ٤ گرم (٢ گرم صبح و ٢ گرم شب ) 

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي 1000 ميلي گرم ، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان و فوليك اسيد هر روز  

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش 

اوابوست تركيبي از فوليك اسيد ، ملاتونين و Myo-Inositol و كمي كيوتن هستش كه در صورتيكه موارد بالا مصرف بشه نيازي به مصرف اوابوست نيست

متاسفم كاش فرش انتقال نمي داديد شانسش كمتره و دارو ها را هم خارجي بزنيد من با گونال اف ده تا تخمك مي ...

سیلویا جان من اگه خودم آسپرین بگیرم بخورم اشکال نداره قبل انتقال یا نه حتما باید پزشکم بده واینکه واسه انتقال خوبه؟ شما آنوکسا هم داشتید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سیلویا جان من اگه خودم آسپرین بگیرم بخورم اشکال نداره قبل انتقال یا نه حتما باید پزشکم بده واینکه وا ...

اسپرين خودتون بخوريد براي تخمدان و رحم خيلي خوبه چون خونرساني را تسهيل ميكنه و بعد از بارداري به جز خونرساني ، فشار خون را كنترل ميكنه و مانع مسمويت حاملگي ميشه

بله من از ١٨ روز قبل انتقال فرگمين داشتم كه نوعي هپارين هستش