2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045618 بازدید | 684476 پست
به نظر من خودتو درگیر این چیزها نکن من سر بارداری قبلی تا ۵ ماهگی هم دمر خوابیدم هیچی هم نشد ivf هم ...

ممنون عزیزم برا خودم نمیخاستم دوستم انتقال داده ازم پرسید

گلم شما بچه اولتون رو تو رویان باردار شدید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
اره قربونت برم دوقلوست....دستبوس خاله مهربونشون عشتن..این لک مال چیه خواهرجون؟...  البته ی هفته ...

عزیزم کلوتریمازول استفاده نکنه بنظر من

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره قربونت برم دوقلوست....دستبوس خاله مهربونشون عشتن..این لک مال چیه خواهرجون؟...  البته ی هفته ...

دور از جون خودت و بچه هات 

من دوروز بود کلوتریمازول استفاده کروم اون اتفاق برام افتاد 

کلا بدبین شدم به کلوتریمازول حالا این باز حدس و گمان منه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه ها من 10 هفتمه 

3 روزه روزی 6 بار بالا میارم 

هر چی میخورم میاد بالا و اینکه تا قبل از این چندروز 

درگیر یبوست شدید بودم اما تو این 3 روز شکمم خیلی شل شده 

نگران شدم یعنی طبیعیه یا نه اتفاقی افتاده ؟

ممنون عزیزم برا خودم نمیخاستم دوستم انتقال داده ازم پرسید گلم شما بچه اولتون رو تو رویان باردار شدی ...

بله رویان بودم

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
ممنون‌عزیزم برامن‌‌نوشته‌تخمدان‌‌راست‌درخط‌وسط‌ودرخلف‌رحم‌است این‌‌‌یعنی‌چی؟ یدونه‌هم‌نوشته‌خط‌سز ...

تخصصی نوشته نمی دونم عزیزم خودتو نگران نکن موقع سونو قبل انتقال یه اصطلاحی گفت رحمش فلان چیه من ترسیدم چیشده. بعد ماما گفت موقع انتقال حتما مثانه نیمه پر باشه تا رحم تو وضعیت بهتری قرار بگیره 

خدایا شکرت
سلام دوستان کسی که انتقال میده باید به پهلوی چپ بخوابه؟ واینکه پاهاشو جمع کنه سمت شکم یا نه صاف باش ...

بنظر من مهم نیست من هر جور راحت بودم  خوابیدم چون جنین اون موقع خیلی خیلی کوچلوهه. 

خدایا شکرت

سلام

بچه ها من منفی شد انتقالم

دوباره باید برم پانکچر 😭

تو روخدا هر کاری که باعث بهتر شدن کیفیت تخمک و اسپرم میشه بهم بگید

اگه خودتون نتیجه گرفتید یا دیدید کسی نتیجه گرفته...

من 30 میلیون هزینه کردم فقط یه بار تونستم انتقال بدم

چون کیفیت جنین ها پایین بود

بهم کمک کنید لطفا 

چی کار کنم که کیفیت جنین هام بالا بره؟؟🙏❌❌❌❌❌

سلام بچه ها من منفی شد انتقالم دوباره باید برم پانکچر 😭 تو روخدا هر کاری که باعث بهتر شدن کیفیت ...

عزیزم خدابزرگه انشاالله به زودی خدادلت شادکنه 

گلم مکمل بگیرهم خودت هم همسرت استفاده کنید اصلاح سبک زندگی خوردن غذاهای سالم سعی کن طبع بدنت بشناسی که طبق طبعت تغذیه‌ات تنظیم کنی اگه اضافه وزن داری باورزش و .پیاده‌روی وزنت کم کنی وازهمه مهمترآرامش داشته باشی ایناهمه تاثیرگذارهستن عزیزم

سلام بچه ها من منفی شد انتقالم دوباره باید برم پانکچر 😭 تو روخدا هر کاری که باعث بهتر شدن کیفیت ...

عزیزم خدا انشاله نظر کنه. امپول چی میزدی؟ گونال بزنی بهتره. قبلشم برو طب سنتی یه پاکسازی بدن انجام بده. تو کیفیت تخمک هات خیلی موثره. منم انجام دادم خیلی خوب بود

دکتر بجای ابووست که موجود نیست فرتی بیوتیک برام نوشته به نظرتون جای ابووست رو میگیره؟گفت اینوفولیک هم چون فرتی بیوتیک نوشتم نمیخواد به نظرتون اینوفولیک رو خودم نگیرم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سونو هیسترو برای شروع سیکل بیشتر خانمها هست و نگران نباش خیلی راحته 

عزیزدلم من چندماه پیش انجام دادم☺️

صاحل جون می خواست انجام بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من 10 هفتمه  3 روزه روزی 6 بار بالا میارم  هر چی میخورم میاد بالا و اینکه تا قبل ...

نه عزیزم طبیعیه نگران نباش

واسه تهوع هم به دکترت بگو قرص بده بهت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍