2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست
منم هفته اینده باید ازمایش بدم ولی هیچی احساس نمیکنم هیچ نشانه ای ندیدم.ناامید شدم

روز چندم انتقالی چند روزه بودن ؟ عزیزم ایشالا که مثبت بشی توکلت به خدا باشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم یه دونه امپول داشتی یعنی ۸ انتقال مثبت شدی؟ دوقلو هستن بلاست بودی؟

اره یه دونه کامل

نه جنین سه روزه 

اره دوقلو ان

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نصف روز ۴ انتقال زدم نصف هم باید روز ۷ انتقال باید بزنم یه جنین بلاست

پس صبر کن تا روز ازمایش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره یه دونه کامل نه جنین سه روزه  اره دوقلو ان

پس شما تو ۸ انتقالتون بی بی مثبت شده .منم دوشنبه ۸ انتقالم بی بی میزنم من جنینم ۵ روزه بوده اگه خدا بخاد باردار باشم باید نشون بده .  

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
پس شما تو ۸ انتقالتون بی بی مثبت شده .منم دوشنبه ۸ انتقالم بی بی میزنم من جنینم ۵ روزه بوده اگه خدا ...

شما روز ۷ مگه امپول نمیزنی؟

خب شما ۵ روز بعد اج سی جی مثبت شدی؟ عزیزم گفتی کلا علاعم هم نداشتی به نظرت این چند روز چی بخورم خوبه

چرا من علائم داشتم

با یکی دیگه اشتباه گرفتی

اها ببخش عزیزم . اره روز ۷ انتقال هم نصف به نظرم اینو دیر گفته بزنم 

خوب وقتی روز ۷ انتقال امپول میزنی صد در صد تا پنج روز بعدش مثبت کاذب  میشه

باید صبر کنی از بدنت دفع بشه که همون حدودا روز ازمایش میشه

متاسفم كاش فرش انتقال نمي داديد شانسش كمتره و دارو ها را هم خارجي بزنيد من با گونال اف ده تا تخمك مي ...

سلام

عزیزم فرش نبود من تیر ماه پانکچر شدم و این ماه انتقال دادم

خیلی ممنون

اسپرین رو مگه میشه بدون تجویز پزشک بخورم؟

اگه بخوام اسفند پانکچر شم از الان باید اینارو بخورم درسته؟

متاسفم كاش فرش انتقال نمي داديد شانسش كمتره و دارو ها را هم خارجي بزنيد من با گونال اف ده تا تخمك مي ...

عزیزم شما ابن سینا انتقال دادید؟

دکتر اورولوژی اونجا خوبه به اقایون دارو میده؟

همسر من تو این چند سال اصلا دارو مصرف نکرده میگه تا دکتر تجویز نکنه نمی خورم

تو این چند سال هم اصلا دکتر ها دارو براش ننوشتن

میگه من سرخود دارو نمیخورم مگر اینکه دکتر بگه

کجا بریم پیش دکتر اورولوژی خوب که دارو بده بهش و یکم کیفیت اسپرم بهتر شع؟

نه سینال میزدم پاکسازی ینی چی همون حجامت منظورته؟ طب سوزنی تاثیر داره؟

گونال بزن پس. نه حجامت. برو دکتر با تخصص طب سنتی یه سری جوشونده میده بهت کل سموم بدنت به مرور از بین میره.اجزای بدن بهتر کار خودشون و انجام میدن.بدنت کاملا اماده میشه.

عزیزم شما ابن سینا انتقال دادید؟ دکتر اورولوژی اونجا خوبه به اقایون دارو میده؟ همسر من تو این چند ...

دکتر خوب ارولوژی دکتر خیام فر 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍