2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست
اوووووففففف دختر به اندازه موهای سرت بوده من خودم پلی کیستیکِ شدیدم هردوسمت  الان دیگه pco خیل ...

مشکل اصلی همسرم هست که مورفولوژی صفره ولی فکر کنم دوبار انتقال بخاطر پلی کیستیک بودن من منفی شده خیلی ناراحتم واقعا اشکم بند نمیاد 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نیلو جان من هم بعد از سقط افتادم به خونریزی یه تیکه از جفت مونده بود کورتاژم کردن خیلی نگرانم اسیبی ...

ببین کورتاژ با سونو میشه همون کورتاژ با هیستروسکوپی یعنی کاویته رحم رو میبینن و اون قسمتای جفت رو خارج میکنن

مال من بدون هیسترو بود

فکر کن همونجوری چشم بسته تراشیده رحم رو

پریود که شدی روز ۱۳ سیکل برو سونو 

نگران نباش ،با هیسترو سطحی انجام میدن

بستگی به پزشک داره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم خیالم راحت شد  خیلی دعا کن برام

جز دعا برای شما دوستام کار دیگه ندارم اما خواهشا استرس و بذار کنار و فقط به فکر دردونه ات باش، فقط یه جوری آب بخور که گلاب به روت همش تو دستشویی باشی، دیدی هفته پیش سپیده جونو چجوری ترسونده بودن؟ حجم آبش به 6 رسیده بود فکر کنم بنده خدا اما با سرم و آب خوردن حل شد،

فقط مایعات همین

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
برنجک جونم اصلا نگران نباش ان شاالله که چیزی نیست  عزیزم منم ماست اینا زیاد میخورم یعنی خطرناک ...

انشاءالله عزیزم، ممنون گلم💟

نه خطرناک نیس، لبنیات برای رشد جنین لازمه بخور گلم کسایی که بطن مغز جنینشون بزرگ میشه باید احتیاط کنند.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
واسه من اندازه مایع نگفت فقط گفت دور سرش بزرگه احتمالا بخلطر افزایش مایع دور مغزه که بد رفتم جای دیگ ...

خداروشکر گلم

ممنون عزیزم انشالله همه ی نی نی ها سالم بیان بغل ماماناشون نمیدونم در این مورد حرفی نزد فقط گفت همه ...

خداروشکر، انشاءالله گلم، ممنون از لطفت مهربون😘😘😘

انشاءالله عزیزم، ممنون گلم💟 نه خطرناک نیس، لبنیات برای رشد جنین لازمه بخور گلم کسایی که بطن مغز جن ...

عزیزم تاپیک و خوندم، ایشالله که هیچی نیست، نمیدونم این سونوگرافیا چرا انقد استرس میدن به مامانا، ندا جونم رفته بود جایی همین حرفارو زده بودن بهش، منم بیمارستان رفتم سونو مال منو برعکس زده بود 1 هفته کوچیکتر بود اما بعد جای دیگه رفتم اوکی بود، من مطمئنم کوچولوت سالمه سالمه مارو بی خبر نذار از حالت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
جز دعا برای شما دوستام کار دیگه ندارم اما خواهشا استرس و بذار کنار و فقط به فکر دردونه ات باش، فقط ی ...

مرسی عزیزدلم الهی نی نیتو سالم و سلامت بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشاءالله عزیزم، ممنون گلم💟 نه خطرناک نیس، لبنیات برای رشد جنین لازمه بخور گلم کسایی که بطن مغز جن ...

الهی که دفعه بعد میری سونو همه چی عالی باشه خیالت راحت شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برتجک جون دیشب خیلی تو فکرت بودم ولی مطمئنم چیزی نیست واسه تو اگه چیزی بود از همون 18 هفته مشخص بود ...

خدا کنه، دلم آروم تر گرفت طوطیا جون، انشاءالله به زودی جای نی نیت برات پر شه و صاحب فرزند سالم و صالح شی  😘😘😘

عزیزم تاپیک و خوندم، ایشالله که هیچی نیست، نمیدونم این سونوگرافیا چرا انقد استرس میدن به مامانا، ندا ...

ممنون عزیزم، انشاءالله😘😘😘

حالا این سونوگرافی که من میرم دقیق ترین و معروف ترین سونوگرافی تو شیراز هست، دیگه توکل به خدا، سپردم دست خودش، از خدا میخام حافظ و نگهدار همه نی نیا باشه.

عزیزم نرفتم ولی چند تا متخصص گفتن چون آمینیو شور مثبته ختم بارداری

مگه کامل پاره شده کیسه تینا جان؟ ببین خون و عفونت و وجود ادرارم ممکنه جواب مثبت کاذب بده ها به تست، آبریزشت زیاده؟ وااای اصلا نمیتونم باور کنم، من که میگم اشتباه شده بخدا، عفونت داشتی؟