2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
عزیزم خیلی کم نیست باید 14 باشه برای شما 10 هستش زیر 10 بیاد باید سرم بزنی، هیچی جز مایعات کاری نمیت ...

نیلداجون ببخشید باز مزاحمت شدم

اگه کم شدن اب دور جنین از نشتی کیسه اب باشه سونوگرافی میفهمه؟یا حتما باید امینوشور بدم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانما سلام من شیافمو مقعدی میذاشتم بعد امروز واژینال گذاشتم وقتی یکمش پاشدم اومد بیرون حس گرمی داشت ...

اره عزیزم طبیعیه نگران نباش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما سلام من شیافمو مقعدی میذاشتم بعد امروز واژینال گذاشتم وقتی یکمش پاشدم اومد بیرون حس گرمی داشت ...

ای بابا

اون باقی مانده شیاف از جای گرمی اومده بیرون دیگه   

مثبت باش

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

ای بابا

اون باقی مانده شیاف از جای گرمی اومده بیرون دیگه   

مثبت باش

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
انشاءالله دعای حضرت علی و اولادش پشت و پناه نی نیات گلم، ممنونم ازت مهربونم    

برنجک جونم اصلا نگران نباش ان شاالله که چیزی نیست 

عزیزم منم ماست اینا زیاد میخورم یعنی خطرناکه؟

سلام بچه ها خوبین؟! 

بچه ها من ماه پیش ک پریود شدم سونو واژینال دکتر انجام داد برای اینک دارو بده برای سیکل آی وی اف

بعد تو سونو دید کیست دارم 

گفت ال دی بخور پریود شدی بعد بیا

من همیشه حجم خونریزیم خیلی زیاد بود

الان پریود شدم حجمش خیییلی کمه

میشه برای مصرف ال دی باشه؟! 

میشه جواب بدین

میترسم برای بار چهارم رحمم پولیپ زده باشه😭😭😭😭😭😭😭

@زینبی_بابا  

@تورک_آنا    

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

نترس اره گرمه بالاخره گرمای بدن مومشو ذوب میکنه برا اونه 

انوکیا را بیمه تامین اجتماعی قبول میکنه. رایگان میشه البته نمیدونم چرا بعضی داروخانه ها ثبت بیمه ...

عزيزم منم بيمه تامين اجتماعي هستم يعني همه انوكسا ها رو قبول كرد؟

سلام دوستان من پنج بار انتقال جنین منفی داشتم الان واسه انتقال جنین فریز برای بار ششم اقدام کردم.ر ...

سلام عزیزم

ان شاالله به حق حضرت زهرا. ی.  این بار اخر انتقالت باشه و به زودی زود مامان شی

سری های پیش پردنیزول انوکسا و ای وی ای جی نداشتی؟