2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست

میگم قدیم خیلی بهتر بوده ها کاش اصلا انقدر سونو نمیکردن انقدر داستان نداشت یه دفعه میرفتیم برا زایمان اصلا ضرر داره انقدر هر هفته باید سونو بدیم همین الانم هیچ جای دنیا انقدر سونو نمیدن که توو ایران هست با این دکترا که هرسری آدم میره بیشتر دل آدمو خالی میکنن  . من خودم دکتر نمیرم خیلی حالم خوبه همینکه میرم یه هفته حالم خرابه . اینهمه دقت به جزئیات لازم نیست به خدار

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم قدیم خیلی بهتر بوده ها کاش اصلا انقدر سونو نمیکردن انقدر داستان نداشت یه دفعه میرفتیم برا زایما ...

منم فک می‌کنم سونوی واژینال  خوب نیست  ببخشید میگم معدزت می خوام چطور نزدیکی ممنوعه سونوی واژینال هم پس خطرناکه چرا اصرار می کنن دکترا ...

سلام بچه ها خوبین؟!  بچه ها من ماه پیش ک پریود شدم سونو واژینال دکتر انجام داد برای اینک دارو ...

اره عزیزم منم اد دی خوردنی کم میشه حجمش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره عزیزم منم اد دی خوردنی کم میشه حجمش

سلام عزیزم

بهتر شدی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
میگم قدیم خیلی بهتر بوده ها کاش اصلا انقدر سونو نمیکردن انقدر داستان نداشت یه دفعه میرفتیم برا زایما ...

آره ملکه جونم درست میگی هرهفته سونو هرهفته هم یه داستان جدید داریم قربون بزرگی وحکمت خدا بشم اونایی که طبیعی باردار میشن اول تا آخر بارداریشونم الحمدالله خوب وراحت میگذره ولی ماها اون از باردار شدنامون اینم داستانای هرروزه که تو استرس ودغدغه میگذرونیم 😔😔😔

من خودم فقط اون چندروزی که مثبت شده بودم واقعا از ته دل تونستم خوشحالی کنم ولی بعد اون هرروز دارم با یه چی مواجه میشم اونوقت هرکی دیدنی میگه از دوران بارداریت لذت ببر چجوری آخه لذت ببریم😔😔😔

خدارو قسم میدم به این وقت اذانی همگیمون این دورانمون به سلامتی بگذره ونی نیامونو سالم بذاره تو بغلمون🤲🏻🤲🏻

چندروز بود بخاطر مشکلات خودم خیلی ناراحت بودم ولی از دیشب که برنجک وتینا اومدن گفتن چیشده بدتر شدم خیلی ناراحت و ‌غمگینم😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم فک می‌کنم سونوی واژینال  خوب نیست  ببخشید میگم معدزت می خوام چطور نزدیکی ممنوعه سونوی ...

کلا شکمی هم همه میگن ضرر داره من  خودم اینسری رفتم دکتر باورت نمیشه سونو شکمی کرد دستگاه گذاشت روو قلب بچه یه دفعه یه تکون بد خورد بچم فیلمشم دارم انگار شک وارد شه به آدم اونجوری ایکاش اصلا اینا واجب نبود .

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم بهتر شدی؟

قربونت برم اره عزیزم. امروز رفتم تست دادم شکر خدا منفی شد دیگه از قرنطینه دراومدم.

تازه اومدم خبر تینا جون  رو خوندم حالم خیلی بد شد. خدا رحم کنه ب دلش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انوکیا را بیمه تامین اجتماعی قبول میکنه. رایگان میشه البته نمیدونم چرا بعضی داروخانه ها ثبت بیمه ...

رایگان که نميشه با بیمه تأمین اجتماعی میشه دونه ای ۲8هزار تومن آزاد دونه ای 70

قربونت برم اره عزیزم. امروز رفتم تست دادم شکر خدا منفی شد دیگه از قرنطینه دراومدم. تازه اومدم خبر ت ...

خداروشکر عزیزم

اره منم انقدر حالم بد شد معده م داره میترکه از درد

خدا خودش کمک کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آره ملکه جونم درست میگی هرهفته سونو هرهفته هم یه داستان جدید داریم قربون بزرگی وحکمت خدا بشم اونایی ...

وای گفتی ماشالا جون حرف دل منو زدی دقیقا منم همون روزای اول واقعا یه جور شاد بودم که اصلا توو عمرم انقدر خوشحال نبودم .

بعد از یه طرف حرفای بقیه اعصاب خورد کن تره همه بهم میگن الان انقدر استرس داری بچت فردا استرسی میشه آرامش نداره همش گریه میکنه چرا انقدر اینجوری میکنی ! حرفم میزنم میگن خدا الان که بهت داده دیگه آرامش داشته باش اما نمیفهمن این بچه ها مثل جوون ماها میمونن یه حس عمیقه که تا کسی این دردو نکشیده باشه درک نمیکنه تمام دوروبریای من کل بارداری همش توو مسافرت و مهمونی و گشت و گذار بودن تازه همش میگن ما اینکارو کردیم اونکارو کردیم اونوقت من تووو خونه خودمم نمیتونم کارامو کنم از استرس ! از حالا برا جشن تعیین جنسیتم عزا گرفتم که نکنه به بچم فشار بیاد میخوام یه روز برم برا کلیپ و عکاسیش همسرم میخواست بعدش جشنم بگیریم انقدر من استرس داشتم الان میگه من قیدشو زدم فقط تو انقدر استرس نداشته باش! ناشکری نمیکنم واقعا الان روزی ۱۰۰۰ بار خدارو شکر کنم کمه اما خیلی سخته که برا خوش بودن توو روزایی که بزرگترین آرزوی آدم واقعی شده انقدر استرس داشته باشه ! 

مشکل اصلی همسرم هست که مورفولوژی صفره ولی فکر کنم دوبار انتقال بخاطر پلی کیستیک بودن من منفی شده خیل ...

اگه ابن سینا ازمایش داده مورفولوزی صفر  در واقع صفر نیست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اگه ابن سینا ازمایش داده مورفولوزی صفر  در واقع صفر نیست

اره ابن سینا دادیم 🤨🤨 چرا پس ابن سینا از قصد صفر میزنه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

سلام دوستان
هل و دارچین و گل محمدی و زنجبیل و پونه تو دوران پریودی ضرر داره ؟؟
خواهشا اگه‌میدونید جواب بدید بهم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته