2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام گلم، ممنون عزیزم، دکتر سونویی که میرم پیشش پریناتولوژیست هست اینم چک کرد، ولی اکثر دکترا فکر می ...

ممنون عزیزم انشالله همه ی نی نی ها سالم بیان بغل ماماناشون نمیدونم در این مورد حرفی نزد فقط گفت همه چی خوبه دور سر جنینم گفت خوبه منم دیگه چیزی نپرسیدم برات ایت الکرسی می خونم انشالله همه چی برات خوب پیش بره عزیزم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم خوبی  میگم من ۲۱ هفته ام دیروز رفتم سونو گفت اب دور جنین کمه منم اصلا بدم میاد از ا ...

نشتی  مشخصه. اب رو طعم دار کن بتونی بخوری اگه مشکل قتد نداری یکم لیمو بریز داخل اب بخور

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها طوطیا چطور سقط کرد

بخدا نگفته بهمون دورت بگردم منم از این چیزا خبر ندارم 

تینا نمیخوای پیش یه دکتر دیگه یه بیمارستان دیگه بری؟

هنوزم نشتی داری؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره واقعا همین دیروز اومد گفت رفتم سونو همه چی خوب بوده ولی یه دفعه شبش اینجوری شده منم تمام تنم از ...

خدا رحم کنه واقعا😭😭😭اخه من شنیده بودم سرم میزنن بیمارستان بستری میکنن و ازین کارا مگه میشه یدفعه ختم بارداری داد 

کاش براش معجزه شه🤲🤲🤲 حتی یه لحظه هم نمی تونم تصور کنم چه حالی داره 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نشتی  مشخصه. اب رو طعم دار کن بتونی بخوری اگه مشکل قتد نداری یکم لیمو بریز داخل اب بخور

یعنی مشخص میشد تو سونو؟

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مثل اب ازت خارج میشه. خودت میگی اب کم میخوری. بخاطر اونه حتما بیشتر آب بخور. 

خدا خیرت بده جواب دادی

دعا کن برام

بچه ها طوطیا چطور سقط کرد

قربونت برم 

عزیز دلم فدای دل شکسته ت 

دستم به نوشتن نمیره

اما برا منم گفتن برا سزارین کوچیکه برا کورتاژ بزرگ

اول دارو دادن سقط شد چون بقایا داشتم رفتم کورتاژ

حالا نمیدونم طوطیا بقایا داشت،اما کورتاژ میدونم نمیخواست بکنه قرار بود هیستروسکوپی با کورتاژانجام بده که درستشم همینه

ازت یه خواهشی بکنم،یه کوچولو صبر کن حالا که بیمارستانی خطری تهدیدت نمیکنه

آروم باش با همسرت همفکری کن با چند تا دکتر صحبت کن حتی شده دایرکت بده 

چون تو این زمینه ماها اطلاعی نداریم،چه میدونم شاید راهی باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم ان شاالله به حق حضرت زهرا. ی.  این بار اخر انتقالت باشه و به زودی زود مامان شی سری ...

ممنونم عزیزدلم انشالله

چرا دوتای اولو همیشه داشتم فقط ای وی ای جدیده

این انتقالم میخان بدن..ولی داروی دیگه ای ندادن..امروز روز سوم سیکلمه و امپول ندارم

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
سلام گلم، ممنون عزیزم، دکتر سونویی که میرم پیشش پریناتولوژیست هست اینم چک کرد، ولی اکثر دکترا فکر می ...

برتجک جون دیشب خیلی تو فکرت بودم ولی مطمئنم چیزی نیست واسه تو اگه چیزی بود از همون 18 هفته مشخص بود بعدم تو جنین هات تعیین سلامت شدن من در رابطه با بطن زیاد این مدت مقاله خوندم یکی اینکه تو هفته های بالا مربوط به تکامله مغز هست دوباره کوچیک میشه و اینکه اگه کوچیک هم نشه خفیفش هیچ عارضه ای توی رشد و تکامل نوزادان نداره

من پیش چندتا متخصص مغز کودکان و نوزادان رفتم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
برنجک جونم اصلا نگران نباش ان شاالله که چیزی نیست  عزیزم منم ماست اینا زیاد میخورم یعنی خطرناک ...

نه عزیزم ماست خطرناک نیست و بخور

فقط واسه کسی که بطن مغز جنین بزرگه میگن سردی و لبنیات نخورن تا بطن مغز کوچیک بشه 

وگرنه لبنیات باعث بزرگ شدن بطن مغز نمیشه 

گفتن باید سقط کنی با قرص  برای کورتاژ بزرگه برای سزارین کوچیک😭😭😭

عزیزم خیلی خیلی برات ناراحت شدم ولی کاش نظر چندتا دکتر دیگه هم بپرسی دکترای خوب با عجله تصمیم نگیری 

من از ده تخمک به خاطر مورفولوژی شوهرم فقط ۴ تا جنین شد دوتا دختر دوتا پسر یکی از پسرها هم مشکل ژنتیک ...

منم این ماه قراره پانکچر بشم و مورفولوژی همسرم یک درصده. میشه بپرسم مورفولوژی همسرتون چقدر بوده و اینکه دی اف ای نرمال داشتن؟

ممنون