2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان خوبین 😔😔😔ببخشید میشه این عکس رو ببینید یعنی من پلی کیستیک هستم ؟ 

کسی نمیبینه اینو . کسی نیست جواب منم بده 😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
وای تینا جون هیچ راهی نیست؟🤕😔😔😔😔چقدد دلم شکست برات عزیز دلم خدایااا خودت رحم کن

من نشستم عین ابر بهار گریه میکنم

مگه میشه آخه

ای خدا

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله سونو اینو نشون میده اما عزیزم با یکم ورزش و اصلاح سبک زندگی خوب میشی فقط همت می خواد برو پیج فلورا تاجیک راهکار اشو ببین 

اره عزیزم pco یعنی پلیکیستیک 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نیلداجون ببخشید باز مزاحمت شدم اگه کم شدن اب دور جنین از نشتی کیسه اب باشه سونوگرافی میفهمه؟یا حتما ...

عزیزم نشتی کاملا مشخصه، یه پد بهداشتی تو چند ساعت پر میشه، توروخدا انقد ذهنتونو درگیر این چیزا نکنید، من چند روز پیش لباس زیرم خیس خیس بود معذرت میخوام بدون هیچ ترشح سفید رنگی، با آرامش یه پد گذاشتم هر 1 ساعت چکش کردم خشک بود.این تنها راه چک نشتی کیسه آب هست. شما کم آب خوردی حجم آب کم شده واسه منم اتفاق افتاد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم . آره اتفاقا داشت برگه ی آزمایشمو میخوند گفت ذخیرت ۱/۲۲ عالی نیست ولی خوبه . راستی من‌پار ...

تو بنا رو بذار رو همون 1.22 که خوبه فقط همسرت رو تقویت کن که همه تخمکات جنین بشه، واسه همینه گفته فرش انتقال میدم، چون هایپر نمیشی 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آره خداروهزاران بار شکر تا 16 سانت رسید و لب جفت بود و داشت جدا میکرد یعنی خدایی شد ک همینجوری رفت ...

خدارو هزاران بار شکر، مطمئن باش همون که داده تا اخرش برات بهترینارو رقم میزنه، 

بله سونو اینو نشون میده اما عزیزم با یکم ورزش و اصلاح سبک زندگی خوب میشی فقط همت می خواد برو پیج فلو ...

میشه آدرس پیجشو بگی من سرچ کردم چیزی نیومد 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
شکر خدا دکتر درخواست دور کاری بهم داد و قبول کردن کلاسام تو شاده دیگه نمیرم واقعا نمی تونستمم برم شم ...

خوب کاری کردی خوب خداروشکر پس بیشتر استراحت کن عزیزم، نه من رحمم قوسی نیست اما این درد امونمو بریده 

ایشالله دردونه اتو به سلامتی به دنیا بیاری عزیزم دیگه باید درد و تحمل کنیم دیگه چاره ای نیست

اره عزیزم pco یعنی پلیکیستیک 

کسی بوده pco باشه و انتقالش مثبت شده باشه دلم داره میترکه دوبار انتقال دادم منفی شده 

عزیزم نشتی کاملا مشخصه، یه پد بهداشتی تو چند ساعت پر میشه، توروخدا انقد ذهنتونو درگیر این چیزا نکنید ...

مرسی عزیزدلم خیالم راحت شد 

خیلی دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزيزم منم بيمه تامين اجتماعي هستم يعني همه انوكسا ها رو قبول كرد؟

بله. انوکسارا بیمه میده. کد ملی باید بالای نسخه باشه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
کسی بوده pco باشه و انتقالش مثبت شده باشه دلم داره میترکه دوبار انتقال دادم منفی شده 

اوووووففففف دختر به اندازه موهای سرت بوده من خودم پلی کیستیکِ شدیدم هردوسمت 

الان دیگه pco خیلی شایعه بین همه خانوما 

خیلی خانوما pco هستن وطبیعی باردار میشن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
باور کن تازه داشتم مثبت میشدم از دیشب که اینجا دیدم متاسفانه دوتا دوستان نشتی کیسه آب بهشون گفتن باز ...

عزیزم نشتی هم باشه خدایی نکرده اگه شما خوب آب بخوری جبران میشه، شما اگر حتی یه درصد شک کردی به نشتی جای اینکه انقدر خودتو اذیت کنی اول یه پد بهداشتی بذار 3 ساعت صبر کن اگه اون پد کامل پرشه میشه نشتی و اینکه آب خیلی خیلی بخور چون تنها چیزی که میتونه جبرانش کنه آبه، استرس و تشویش هیچ کاری جز اذیت کردن اون نینی طفل معصوم نداره.