2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
بچه ها طوطیا چطور سقط کرد؟؟؟ تو رو خدا بگید تو ۱۶ هفته باید چیکار کنم ؟؟؟ کی تجربه کسی رو شنیده ؟؟ ...

عزیزم اول از خدا میخوام که خدا این بچه رو بهت ببخشه و خطای پزشکی باشه بعد هم اگه خدای نکرده کار به سقط رسید  تو 16 هفته راحت تر سقط میشه من 25 هفته بود 

یه وقت کورتاژ نکن که رحمت اسیب ببینه اصلا نیاز به سزارین هم نیست 

بهت قرص میدن مثل زایمان طبیعی اینجوری سقط میشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خیلی حیلی خیلی حالم بده ماشالا جون انقدر گریه کردم چشام وا نمیشه  از ترس دارم میمیرم

تینا جونم الهی بگردم برای دلت خدا بهترین راهو جلو پات بذاره واقعا از اعماق دلم خیلی ناراحت شدم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی حیلی خیلی حالم بده ماشالا جون انقدر گریه کردم چشام وا نمیشه  از ترس دارم میمیرم

الهی بگردم عزیزم خدا کمکت کنه ولی عجله نکنید یه دکتر پریناتولوژی دیگه برید دکتر حتطوش زاده دکتر مرصوصی شاید بشه یکاریش کرد آخه

خواهر منم یادم نیست چه ماهی بود نشتی پیدا کرد رفت پیش حنطوش زاده با استراحت مطلق خوب شد 

منم این ماه قراره پانکچر بشم و مورفولوژی همسرم یک درصده. میشه بپرسم مورفولوژی همسرتون چقدر بوده و ای ...

برای شوهر منم یک درصد بود حرکت اسپرم هم کم بود دی اف ای مشکلی نداشت 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
قربونت برم  عزیز دلم فدای دل شکسته ت  دستم به نوشتن نمیره اما برا منم گفتن برا سزارین ک ...

نیلو جان من هم بعد از سقط افتادم به خونریزی یه تیکه از جفت مونده بود کورتاژم کردن خیلی نگرانم اسیبی نخورده باشه به رحمم 

دکترم گفت کورتاژ خیلی سطحی بود با سونو بود و فقط اون قسمت جفت رو برداشتیم 

ده روز بعد کورتاژ رفتم سونو اندومترم 9 بود خوبه به نظرت از کحا بفههم آسیب خورده یا نه ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها طوطیا چطور سقط کرد؟؟؟ تو رو خدا بگید تو ۱۶ هفته باید چیکار کنم ؟؟؟ کی تجربه کسی رو شنیده ؟؟ ...

وای تینا جون هیچ راهی نیست؟🤕😔😔😔😔چقدد دلم شکست برات عزیز دلم خدایااا خودت رحم کن

ابن سینا اینقد میگیره منم اونجا چند نفر عمل کرده بودن یکی ۴۵ ۵۰ ۵۳.تازه قبل عید. خدا به همه سلامتی ب ...

چه خبره دیگه بیشتر از ۲۰ ۳۰ تومن واقعا زیاده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام دوستان خوبین 😔😔😔ببخشید میشه این عکس رو ببینید یعنی من پلی کیستیک هستم ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نه عزیزم ماست خطرناک نیست و بخور فقط واسه کسی که بطن مغز جنین بزرگه میگن سردی و لبنیات نخورن تا بطن ...

مرسی عزیزم که جواب دادی

الهی هر چه زودتر خدا جای فرشتتو پر کنه🤲🤲🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم بمیرم برای دلت😢

خدا به دلت صبر بده و انشاءالله به زودی جاش برات پر شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم نرفتم ولی چند تا متخصص گفتن چون آمینیو شور مثبته ختم بارداری

یا پیغمبر

باورم نمیشه

خدایاااا

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ