2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
گفتن باید سقط کنی با قرص  برای کورتاژ بزرگه برای سزارین کوچیک😭😭😭

وای وای یعنی چی آخه😐😐😔😔

بچه سالم رو چرا باید سقط کنی😭😭😭😭 

هیچ راهی نداره، سرکلاژی، صبر کردن .... نمیدونم آخه یه راهی بالاخره😐

جنین ۱ روزه؟ عزیزم جنین ۳ روزه میگن ۱۲ به بعد بی بیچک نشون میده برا شما که فکر کنم ۱۵ به بعد نشون بد ...

مرسی بابت راهنماییت 🙏

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفس جان من استرادیول داشتم تا ۱۰ یا ۱۱ هفتگی خوردم بعد اون دکتر کم کم برام قطع کرد روز ی ۳ تا میخورد ...

مرسی عزیزم،دکترم میگه با مرکزیت حرف بزن و دکتری که انتقال داده من سر در نمیارم موندم اینا برای چی درس خوندن

نمیدونم هیچیییییی😭😭😭😭😭😭😭😭

تینا یعنی تا آخر بارداری نمیشه با مایعات وسرم واین چیزا نگه داشت؟

یعنی انقدر نشتی زیاده؟

وای خدایا براهممونو به خیر بگذرون😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من رفتم خیلی تاپیک خوتدم اکثرشون با این عدد بعدش نرمال شده بودن

سلام عزیزم خوبی 

میگم من ۲۱ هفته ام دیروز رفتم سونو گفت اب دور جنین کمه منم اصلا بدم میاد از اب زیاد اب نمی خورم فقط برا قرصا نهایت روزی سه تا لیوان گفت کیسه زیاد پر آب نیست و باید اب بیشتر بخوری 

از امروز حالا می خوام آب بیشتر بخورم

میگم بنظرت اگه نشتی کیسه آب باشه سونوگرافی میفهمه ؟؟

پیش پره ناتولوژیست رفتم سونو

بنظرت آمینو شور بدم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خب عزیزم خیلی زود زدی جنینت یه روزه بوده ان شاالله که مثبت میشی عزیزم 5 تا صلوات و ایت الکرسی &nb ...

روز دهم بی بی زدم الهی شما و دوستان دیگه هم مثبت بشید 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
مرسی عزیزم،دکترم میگه با مرکزیت حرف بزن و دکتری که انتقال داده من سر در نمیارم موندم اینا برای چی در ...

کجا انتقال دادی عزیزم؟

اگه امکانش هست یه ویزیت برو پیش دکترت 

ولی تا اونجا که من متوجه شدم استرادیولو تا غربال اول برا همه قطع کردن ولی پردنیزولونو نه یه سریا زود قطع کردن یه سریا دیر یه سریام تا آخر بارداری داشتن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
واقعا متاسفم خدا بهت صبر بده تینا خیلی ناراحتتم😭😭😭😭😭با این دل شکسته ات از خدا بخاه جاشو زودی بر ...

وای عزیزم چرا تینا جون اینجوری شد خیلی سخته😭😭😭از وقتی پیامشو دیدم دارم گریه میکنم 😭😭😭 چرا اینقدر سخته؟ وای خدایا بهمون رحم کن کاش راهی باشه بتونن نگه دارن بچشو😭😭

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
تینا یعنی تا آخر بارداری نمیشه با مایعات وسرم واین چیزا نگه داشت؟ یعنی انقدر نشتی زیاده؟ وای خدایا ...

خیلی حیلی خیلی حالم بده ماشالا جون انقدر گریه کردم چشام وا نمیشه 

از ترس دارم میمیرم 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
گفتن باید سقط کنی با قرص  برای کورتاژ بزرگه برای سزارین کوچیک😭😭😭

وای یعنی هیچ راهی نداره😭😭

با چندتا دکتر مشورت کن 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
کجا انتقال دادی عزیزم؟ اگه امکانش هست یه ویزیت برو پیش دکترت  ولی تا اونجا که من متوجه شدم اس ...

تهران انتقال دادم ولی دکترم الان رفته خارج از کشور تا ۳ماه دیگه برنمی‌گرده الان دیگه باید هرجور شده ویزیت اینترنتی باهاش داشته باشم

وای عزیزم چرا تینا جدن اینجوری شد خیلی سخته😭😭😭از وقتی پیامشو دیدم دارم گریه میکنم 😭😭😭 چرا اینق ...

آره واقعا همین دیروز اومد گفت رفتم سونو همه چی خوب بوده ولی یه دفعه شبش اینجوری شده منم تمام تنم از استرس داره میلرزه و اشکام بند نمیاد😭😭😭😭 من خودمم چندروزه بخاطر مشکلاتم همینجور غمگین هستم دیگه تینا گفت اینجوری دیشبم برنجک واقعا بدتر شدم😭😭

آخه بچه صحیح وسالمو چجوری آدم سقط کنه😭😭😭😭😭

مگه شدنیه...

این همه علم پزشکی یعنی واقعا برا این قضیه یه راهی نیست😭😭😭😭