2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
یک ماه قبل تخمکشی امگا ادم بخوره هفته دوتا اثر میکنه؟ 

قبل تخمک کشیو نمی دونم عزیزم بعد انتقال به من گفت هفته ای دوتا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا همه تو بارداری درد سینه ندارن  و این که لکه بینی داری شاید بچت پسره چون خونریزی تو جنین پسر ...

والا به من گفتن یه ساک بارداری هست اما دو تا جنین انتقال داده بودم .تو سونو هم اصلا نگفتن هماتوم داری.نوشته هیچ توده ای رویت نشده 

سلام بچه ها میگم من طبق تاریخ انتقال ۲۰ هفته و دو روزم طبق تاریخ ان تی ۲۰ هفته و ۶ روزم 

امروز رفتم سونو طبق دور شکم و اینا ۲۰ هفته و ۵ روز بود این یه روز اشکالی نداره؟

بعد گفت اب دور جنین ده هست گفت کمه چیکار کنم آب دور جنین زیاد شه؟

@nilda71    

@berenjak    

@یاسین_و_یاسمین    

لطفا هر کی تجربه ای داره کمکم کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ملکه جون من رفتم غربالگری اولمو که دکتر نوشین محمدی انجام داده بود برامو نگاه کردم الان جدول منم اعد ...

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ورم صورت و دست خطرناکه. ورم پا هم تا جایی طبیعی هست.

مرسی عزیزم حواسمو جمع میکنم ممنونم گفتی❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
آمپول رگام براچیه عزیزم؟

دکتر گفت چون من گروه خونیم او منفیه همسرم آ مثبت برا همون باید بزنم 

شاید چون دوست من لکه بینی داشت براش زدن، اما دقیقا به اونم گفتن تو 7 ماه حتما باید تزریق کنی، استرس ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد که برا خودم مشکله نه بچه 😁 اره به منم گفت اگه لکه بینی خونریزی داشتی درجا باید بیای بزنی 

منم اسپرین نداشتم فداتشم فقط انوکسا

سلام چیکا جون خوبی نی نی ها خوبن؟

میگم من طبق انتقال ۲۰ هفته و ۲ روزم طبق ان تی و انومالی و اینا ۲۰ هفته و ۶ روز امروز رفنم سونو ۲۰ هفته و ۵ روز بود اشکالی نداره اون یه روز؟

بعد گفت اب دور جنین ده هست و یکم کمه چیکار کنم اب دور جنین زیاد بشه؟

سلام چیکا جون خوبی نی نی ها خوبن؟ میگم من طبق انتقال ۲۰ هفته و ۲ روزم طبق ان تی و انومالی و اینا ۲۰ ...

سلام ساراجون فداتشم عزیزم. نه عزیزم مشکلی نیست الهی بسلامتی. عزیزم برای اب دور جنین تا میتونی فقط مایعات بخور مخصوصا اب. اب هندوانه و اب میوه طبیعی هم عالیه سعی کن اصلا پشت گوش نندازی من چون از اب خیلی بدم میاد نمیتونستم بخورم اخرش کار دستم داد ولی ماه قبلش اب دور یکیشون کم بود خیلی اب میخوردم نرمال شده بود دوباره فکرکردم همه چیز خوبه کم مایعات خوردم بازم کم شده بود. روزی حداقل ۱۵ لیوان اب بخور عزیزدلم

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزم خیالم راحت شد که برا خودم مشکله نه بچه 😁 اره به منم گفت اگه لکه بینی خونریزی داشتی درجا ...

عزیزم نگران روگام هستی؟ من یدونه ۶ هفته زدم یکی ۳۰ هفته یکی هم بعداز زایمان

خداياشكرت....❤️ 
سلام ساراجون فداتشم عزیزم. نه عزیزم مشکلی نیست الهی بسلامتی. عزیزم برای اب دور جنین تا میتونی فقط ما ...

مرسی چیکاجونم خیالم راحت شد منم خیلی اب کم میخورم

حتما سعی میکنم اب زیاد بخورم مرسی مهربونم😘

مرسی چیکاجونم خیالم راحت شد منم خیلی اب کم میخورم حتما سعی میکنم اب زیاد بخورم مرسی مهربونم😘

قربونت برم عزیزم. من تنها مدلی که میتونستم اب بخورم این بود که تو یه بطری اب میریختم با یه شربتی یا ابمیوه یکم طعم دارش میکردم که فقط یه کوچولو‌‌ طعم داشته باشه اینجوری بهتر میخوردم

خداياشكرت....❤️