2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
ناشکری نباشه واینکه نی نی تو دلم ناراحت نشه😅😅😂 من خودمم عشق دخترم

آی قربون خنده هات انشالله گل دختره و صحیح و سلامت به دنیاش میاری از دیشب که پیاماتو میخونم خیلی ناراحت بودم که استرس داری درسته مامان نیستم ولی با تمام وجود درکت میکنم. در ضمن چرا میگی حلال کنیم اینجا همه مثل خواهریم قربونت برم نگران نباش شما خیلی با ایمانی خدا خودش نی نیتو حفظ میکنه ❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
کسی میدونه اینو جواب بده خواهشاً 😢

عزیزم جواب آزمایشت آماده شده؟ زیر 3 میگن نرماله اما احتمالا لازم باشه یه آزمایش تکمیلی مثله سلفری یا آمینوسنتز برای راحتیه خیالت انجام بدی،نگران نباش اینجا ان تی بالای 3 هم داشتیم که بچه سالم سالم به دنیا اومده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم جواب آزمایشت آماده شده؟ زیر 3 میگن نرماله اما احتمالا لازم باشه یه آزمایش تکمیلی مثله سلفری یا ...

نه هنوز اماده نشده دستت درد نکنه

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
نه عزیزم یه لیوان زعفرون غلیظ خطرناکه. بیرون که مطمین باش نصفش رنگه. ولی سعی کن پشت هم این چیزها رو ...

تو این 9 روز اصلا غذایی که توش زرچوبه و زعفرون و ادویه داشته باشه نخوردم

دیشب و امروز ظهر از اون جوجه خوردم که ممکنه یه مقدار زرچوبه و زعفرون و ادویه داشته باشه

ولی خیلی استرس گرفتم بابت خوردنش

خو بدتر زرچوبه هم که میگن تو دوره انتقال اصلا مصرف نکنید که ☹️

وا کی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زردچوبه خیلی خوبه 

عزیزم اینقد بدنتو گرمی سردی و این چیزا نکن تغذیه عادی خودتو داشته باش والا خارجیا مگه میدونن گرمی چیه سردی چیه ! یا اون هندیا کلا ادویه و فلفل و این چیزا میخورن 

نهایت میگن دوسه لیوان غلیظ فلان شربت زعفرون نخورید با جگر به خاطر ویتامین ا ! الکی نه به خودت استرس بده نه اذیت کن خودتو

وای مرسی به خدا کوفتم شد غذا اینقدر از دیشب استرس کشیدم مردم

اخه چرا اینجوی میکنی با خودت قربونت برم، میدونی اون استرس خودش 10 برابر زعفران برات سمه؟؟ 

همه چی بخور نوش جونت فقط در حدتعادل همین، والا من خورش کرفس هم خوردم اما 3 قاشق، تازه فقط 9 هفتم بود چون آب کرفس نباید مصرف شه نه 4 تا دونه کرفس تو خورش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
تو این 9 روز اصلا غذایی که توش زرچوبه و زعفرون و ادویه داشته باشه نخوردم دیشب و امروز ظهر از اون جو ...

دختر انقدر استرس نداشته باش، اصلا غذای معمول سفره ایرادی نداره. مگه چقدر از ادویه هایی که تو کل غذا ریختن رو یه آدم تو یکی دو وعده میخوره. اون دمنوش و ادویه زیادی و .... ایناس که مشکل داره

مثلا رستوران هندی نرو همه چی خیلی تنده😂

نه هنوز اماده نشده دستت درد نکنه

نگران نباش عزیزم، باید منتظر جواب آزمایش بمونی، بعد چون یه جنین تو شکمت رشدش متوقف شده اونم احتمالا رو آزمایش تاثیر میذاره و ممکنه عدد ان تی رو بالا بزنه پس لطفا وقتی جواب رو گرفتی اگه عددش بالا بود استرس نداشته باش،دکترت احتمالا برات آمینوسنتز مینویسه که خیالت راحت بشه

مرسی از راهنماییات واقعا دلم آروم گرفت ممنونتم 😘ایشالا خدا نینیتو برات حفظ کنه ❤️راست میگی باید سعی ...

ملکه جون من رفتم غربالگری اولمو که دکتر نوشین محمدی انجام داده بود برامو نگاه کردم الان جدول منم اعدادش یکی دو یوی سه خورده ای بود ولی چرا بمن این حرفایی که به شما زدن رو نزدن هم دکتر محمدی همونجا گفت خونرسانیت اوکیه هم بعد که دکتر متین دید چیزی نگفت میشه لطفا عکس اون تیکه جدول شریانهاتو بزاری ببینم که با برای خودم مقایسه کنم چون به جز اون اعداد عددهای دیگه ای هم هست میخوام اونارو ببینم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت