2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
هیواجان بنظرم تغییر مکان توبارداری برای کم شدن ویار بدنباشه منظورم این هست یکی دوروزی بری خونه مامان ...

سلام عزیزم بسلامتی کی باید بری آزمایش؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم چه حرفیه تو رو خدا. هممون تو روند درمان و‌... دچار مشکل و سوال میشیم . اینجا نگیم کجا بگیم پس. ...

فدات بشم مهربون الهی خیلی زود خدا برات معجزه میکنه وشما میای از شیرینی ولذتای بارداریت برامون میگی آلا جونم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیواجان بنظرم تغییر مکان توبارداری برای کم شدن ویار بدنباشه منظورم این هست یکی دوروزی بری خونه مامان ...

اونجاها هم رفتم عینا همینجوریم چندروزم موندم که ببینم اوضاع چطوره 🤕واقعا دیگه خسته شدم مرسی بهم راهکار میدید 

فدات بشم بخوبیت عزیزم هنوز جوابش آماده نشده سلفری  باز همینکه به لکه بینی رسیده خیلی خوبه تا چ ...

ایشالا جوابش بهترین باشه برات😙

چه جالب

من ب خاطر خونریزی خیلی وقته مقعدی میذارم عزیزم

یعنی تو خونریزی هم میشه واژینال گذاشت؟

اصلا برا این مقدار خودتو اذیت نکن . من همچی خوردم حتی کرفس با مرغ میذاشتم میخوردم ولی فقط یه ساقه با ...

وای ماشاالله به تووووو

به خدا از دیشب سر یه ذره ادویه و زرچوبه حالا نمی دونم زعفرونم داشت یا نه خودمو کشتم 😂

اخه یه سریا خیلی جو دادن

گفتن نباید میخوردی ترسیدم

عزیزم شما علائم خاصی داشتی؟

عزیزم چه حرفیه تو رو خدا. هممون تو روند درمان و‌... دچار مشکل و سوال میشیم . اینجا نگیم کجا بگیم پس. ...

الائه جان احوالت چطوره ، بهتر شدی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربونت😍 نیلدا جون من از اول بارداری تا الان هفته سیزده هستم همینجور دارم‌وزن کم میکنم میلم به هیچی ...

وزن کم کردنت اصلا مهم نیست نگران نباش چون نینی وزن میگیره منم اوایل 3 کیلو کم کردم بعد باز بچه وزن میگرفت وزن من ثابت بود که آزمایش دادم غده تیروییدم پرکار شده بود

وای بمیرم خیلی سخته هیچی نتونی بخوری ولی فکر کنم تا یکی دوهفته دیگه کاملا اوکی بشی، مکملاتو میتونی بخوری یا اونم برمیگردونی؟ چیزی نیست به غیر پاستیله خیلی دوسش داشته باشی از قبل حاملگی؟ غذاهای ترشم میلت نمیبره؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
وای ماشاالله به تووووو به خدا از دیشب سر یه ذره ادویه و زرچوبه حالا نمی دونم زعفرونم داشت یا نه خود ...

عزیزم 😀 واقعا با یه ذره حالت ادویه ایی استفاده از اینا اتفاقی نمی افته. بیرون که مطمئن باش زعفرونش خیلی کمه. از چند روز بعد انتقال کمردرد داشتم تا همین الان انگاری رگ سیاتیکه نشستن برام سخته. اولیل گرمم میشد روزهای اخر یخ میکردم  دنبال علائم نباش منم سرچ کردم یکی میگفت پا یخ کرد علایم بارداری اونیکی میگفت برا من بعدش پریودی اومد علائم اصلا مشترک نیستن

خدایا شکرت
قربووونت برم نغمه جون‌. ممنون جویای حالمی. شکر خدا خیییلی بهترم. فقط خیلی کلافم از تنهایی از تو اتا ...

عزیزم الان بهترین فرصته برای کتاب خوندن و فیلم دیدن🥰🥰🥰لذت ببر از این دوران تنهایی

قربووونت برم نغمه جون‌. ممنون جویای حالمی. شکر خدا خیییلی بهترم. فقط خیلی کلافم از تنهایی از تو اتا ...

حال عمومی بهتر شده؟  این ها همه میگذره عزیزم روحیتو قوی کن

خدایا شکرت
به منم گفت لکه بینی داشتی باید زودتر اورژانسی بیای مطب یا بیای بینارستان برات تزریق کنن اگه لکه نداش ...

شاید چون دوست من لکه بینی داشت براش زدن، اما دقیقا به اونم گفتن تو 7 ماه حتما باید تزریق کنی، استرس نداشته باشیا، هیچ چیز استرس زایی الان اصلا وجود نداره کلی خانوم تو دنیا هستن که ارهاش خونشون منفیه و نینی چون مثبت میشه باید این آمپول و بزنن، بعدشم خطرش برای مادره نه بچه اون جاش امنه امنه😁😁

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️