2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم خیلی دعا کن برام این روزای اخر انگاری خیلی سخت میگذره همش فکر میکنم یه کاری نکنم یه چی ...

درک میکنم من الان تازه روزهای اوله.هرروزش اندازه یک هفته طول می‌کشه تا بگذره.انشالله به حق امیرالمومنین خدا هممون رو خوشحال کنه و حاصل تلاشهامون ختم به خیر بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یبار من یه سوال داشتم اینقدر زنگ زدم صدامو میشناخت او بخش های مختلف وصل میکردن بهش میگفت باز تو زنگ ...

وااااای خدا چه بامزه😂😂😂😂

اتفاقا جواب دادن گفت نه زیاد نکن سرخود گفتم آخه عددش خیلی بالاس گفت دکتر مشفقی اگه صلاح میدونست میگفت داروتو بیشتر کنی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
تو این 9 روز اصلا غذایی که توش زرچوبه و زعفرون و ادویه داشته باشه نخوردم دیشب و امروز ظهر از اون جو ...

نگران نباش عزیزم.استرس بدتر از اینه که هروعده جوجه زعفرانی بخوری😅

قربونت😍 نیلدا جون من از اول بارداری تا الان هفته سیزده هستم همینجور دارم‌وزن کم میکنم میلم به هیچی ...

هیواجان بنظرم تغییر مکان توبارداری برای کم شدن ویار بدنباشه منظورم این هست یکی دوروزی بری خونه مامانت یاخونه مادرهمسرت ببین اوضاع و احوالت بهتر میشه یانه چون من دیدم طرف توخونه خودش بدحال وبدویارهست ولی وقتی جایی میره کلا حال‌وهو.اش عوض میشه خوردوخوراکش بهتر میشه حالا اینم امتحان کن ببین تأثیری برات داره گلم.

بچه ها من واقعا از همتون حلالیت میخوام که انقدر میام ناله میکنم سر همتونو درد میارم خودمم اصلا دوست ...

عزیزم چه حرفیه تو رو خدا. هممون تو روند درمان و‌... دچار مشکل و سوال میشیم . اینجا نگیم کجا بگیم پس. 

ان شاالله همه چی حل میشه و بی هیچ مشکلی سر موقع نی نی گلتو صحیح و سالم بغل میگیری عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

خانم ها این ازمایش همسرمه این عددا یعنی مورفو صفر میشه ولی دکتر چیزی نگفت میشه بهم بگین این مورفو یعنی چند

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم بهتری؟؟؟ حالت خوبه؟

قربووونت برم نغمه جون‌. ممنون جویای حالمی.

شکر خدا خیییلی بهترم. فقط خیلی کلافم از تنهایی از تو اتاق موندن. کاش زودتر میگذشت میتونستم ب زندگی عادی برگردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من دوستم بود یه بار تو هفته های پایین زد فکر کنم 7 هفته بود، البته لکه بینی داشت. یه بارم تو 7 ...

به منم گفت لکه بینی داشتی باید زودتر اورژانسی بیای مطب یا بیای بینارستان برات تزریق کنن اگه لکه نداشتی وایسا از هفته ۲۸ باید بزنی دیگه نپرسیدم چندتاس .خدا کنه اصلا لکه بینی نداشته باشم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
به منم گفت لکه بینی داشتی باید زودتر اورژانسی بیای مطب یا بیای بینارستان برات تزریق کنن اگه لکه نداش ...

آمپول رگام براچیه عزیزم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍