2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
فدات بشم من خوش قلب مهربون الهی که خیلی زود شما میای از شیرینی ولذتای بارداریت برامون تعریف میکنی عز ...

الهی آمین. عزیزم الان واقعا مشکل خاصی نداری نیلدا جون گفت که برات شریان رحم که اونم نگران نباش. جواب سلفریت هم خوبه مطمین باش عزیزم بیشتر بچه ها مشکل داشتن فقط تو نیستی قریونت برم نگران نباش گلم. انشالله بعد اینا که خیالت راحت شد یه جشن تعیین جنسیت شیکم میگیری این استرسا رو میشوره میبره🥰🥰🥰

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم ، طبق چیزی کخ من تو نت گشتم انگار عدد Pl مهمه درسته؟ مال من اون عدداش کمه نوشته بود توی ن ...

آره عزیزم عدد pi مهمه برا شما خوبه خداروشکر منم تو هر تاپیکی خوندم نوشته بودن زیر ۱.۵ نرماله که باید باشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم عدد pi مهمه برا شما خوبه خداروشکر منم تو هر تاپیکی خوندم نوشته بودن زیر ۱.۵ نرماله که باید ...

من اول فکر کردم عدد آخریه مهمه و شما دارید راجع به اون حرف میزنید اس دی .

پس همون پی مهمه

رفتم به دکترمم گفتم چرا مال من سه و خورده ای بوده هیچی نگفتید بهم. پس برم تا نخونده پاکش کنم پیاممو آره؟ 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من اول فکر کردم عدد آخریه مهمه و شما دارید راجع به اون حرف میزنید اس دی . پس همون پی مهمه رفتم به ...

آره دختر برو اون آخریه مهم نیست 😂😂😂

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الهی آمین. عزیزم الان واقعا مشکل خاصی نداری نیلدا جون گفت که برات شریان رحم که اونم نگران نباش. جواب ...

الهی آمین انشاءالله جشن تعیین جنسیت همگیمون 

اتفاقا انقدر برنامه ها براش دارم اگه این چیزا اجازه بده😂😂

الهی آمین انشاءالله جشن تعیین جنسیت همگیمون  اتفاقا انقدر برنامه ها براش دارم اگه این چیزا اجا ...

عزیزم درست میشه به حق علی نگران نباش قربونت برم جشنم میگیری. 😚😚😚😚 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره دختر برو اون آخریه مهم نیست 😂😂😂

وای هرکاری میکنم پاک نمیشه با اینکه تو اینستا پیام دادما همیشه راحت پاک میشد الان نمیدونم نتم ضعیفه که پاک نمیشه یا چی 

اینم شانس مایه 😅

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم درست میشه به حق علی نگران نباش قربونت برم جشنم میگیری. 😚😚😚😚 

انشاءالله عزیزم

خدای ما خیلی بزرگتر از این مشکلاته من مطمئنم همیشه خیر وصلاحم بوده هرچی که برام درنظر گرفته 

نه.برای خودم میپرسم.که ایا چاقی و لاغری توی مثبت شدن بارداری تاثیر داره؟

عزیزدلم انشاءالله که خدا برات میخواد وانتقالت مثبت میشه من خودم اول ۱۱۰ کیلو بودم دکترم اجازه وارد شدن تو سیکلو نداد گفت باید خودتو بیاری زیر ۱۰۰ چندماه رژیم گرفتم اومدم رو ۹۳ ولی تا انتقال آخرم چندماه فاصله شد اومدم رو ۹۷ با همون وزن انتقال دادمو خدا خواست وگرفت 

باشه عزیزم چشم 

یبار من یه سوال داشتم اینقدر زنگ زدم صدامو میشناخت او بخش های مختلف وصل میکردن بهش میگفت باز تو زنگ زدی 😀 خلاصه پیگیر باش بهتر از اینه تو برزخ باشی

خدایا شکرت
نه.برای خودم میپرسم.که ایا چاقی و لاغری توی مثبت شدن بارداری تاثیر داره؟

قطعا تاثیر داره که دکتر من خودشو میکشت هرسری میگفت بازم لاغر کن 

وای هرکاری میکنم پاک نمیشه با اینکه تو اینستا پیام دادما همیشه راحت پاک میشد الان نمیدونم نتم ضعیفه ...

😂😂😂😂عیب نداره نهایتش میگی اشتباه متوجه شده بودم