2777
2789

وقتی به بلوغ فکری کامل برسی میفهمی که تو به دوس داشتن کسی احتیاجی نداری جز خودت

فک کن فقط خودتیو خودت .برا خودت تلاش کن برا روزای بهترت برا اینکه چطوری با تنهاییات حال کنی 

بخدا تنها نیستی کلی ادم مثل خودت هس که کسی دوسش نداره ولی دارن ادامه میدن فقط برا اینکه خودشونو دوس دارن

امان از روزی که پدرمادر بچه ای رو به دنیا میارن که نمیتونن به اندازه ای که باید دوستش داشته باشن!

اون بچه وقتی به دنیا میاد هیچکسو جز پدر مادر نداره

و کاملا میفهمم منظورتونو وقتی میگید وقتی اون دو تا ادمو دوست نداشته باشن دیگه چه توقع از دوست داشتن غریبست.

دردناک ترین درد عالم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم خیلی کوچیکی ک بدونی پدر و مادر خدا نیستن 

‌پدرو مادر قابل احترامن اما مقدس نیستن

تو زمانی میتونی رشد کنی ک یاد بگیری زخمای کودکیت ک ناخواسته از پدرومادرت بهت رسیده درمان کنی در حالی ک درکشون کنی شاید اوناهم عشق ندیدن ک‌ بلد باشن عاشق باشن 

مگه ما دلمونو به این خوش کردیم یکی دوسمون داشته باشه؟ یا به امید بقیه زنده ایم؟ نه عزیز من منم خیلی تلاش کردم یکیو پیدا کنم دوسم داشته باشه حامیم باشه دیرم نیست گفتم فدای سرم من اول خدا بعدش خودمو دارم الانم دارم تلاش میکنم با اندک امکاناتی که دارم حال خودمو خوب کنم :))

وقتی به بلوغ فکری کامل برسی میفهمی که تو به دوس داشتن کسی احتیاجی نداری جز خودتفک کن فقط خودتیو خودت ...

کاش حداقل انقدی آدم از تولدش پول باهاش بود که گم و گور کنه خودشو نبیننش...

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده
امان از روزی که پدرمادر بچه ای رو به دنیا میارن که نمیتونن به اندازه ای که باید دوستش داشته باشن!اون ...

بعضی وقتام دوستت دارن اما بلد نیستن یا مشکل دارن باعث ازارت میشن

فک کنم خیلی کوچیکی ک بدونی پدر و مادر خدا نیستن ‌پدرو مادر قابل احترامن اما مقدس نیستنتو زمانی میتون ...

من کوچیک نیستم ۳۰ سالمه

وقتی اهل خانواده نبودن اهل درک کردن نبودن بیخود میکنن بچه دار میشن

کاش حداقل انقدی آدم از تولدش پول باهاش بود که گم و گور کنه خودشو نبیننش...

منکه دارم تلاش میکنم یسال دیگه انتخاب رشته کنم دانشگاه برم شهر دیگه حداقل یکم دور باشم خودمو پیدا کنم

بعضی وقتام دوستت دارن اما بلد نیستن یا مشکل دارن باعث ازارت میشن

بله کاملا متوجهم

ولی بالاخره یکی باید به خودش بیاد و این زنجیره رو قطع کنه!

وگرنه تا اخر عمرِ دنیا فقط کلی ادم روانی کره ی زمینو پر میکنه:) که نه عشق دیدن و نه بلدن عشق بدن و همه جاضعف دارن

منکه دارم تلاش میکنم یسال دیگه انتخاب رشته کنم دانشگاه برم شهر دیگه حداقل یکم دور باشم خودمو پیدا کن ...

منم همین کارو کردم ولی بالاخره بعد چند سال با یه ترفندی برگردوندن منو

ولی من تموم میکنم این زندگیو بالاخره یه روز جرات پیدا میکنم

نه دوسم دارن نه میذارن به حال خودم بمیرم