2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سارا جون دکتر غربال دوم منو دقیق نوشته ۱ بهمن ۱۸ هفته  سونو فربال هم که رفتم اونم گفت۱۸ هفته چ ...

نه عزیزم درسته ۱۸ هفته تمام بری خوبه

من طبق انتقال ۱۷ هفتع و ۲ روز بودم همه چیو چک کرد نرمال بودولی چون زود بوده گفت سه هفته دیگه فقط واسه مخچه بیا بقیه جاهارو نگاه کرد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نیلدا جون من امروز با دکتر ژنتیکم ویزیت شدم (جنین شناسم بود) . گفتش که به احتمال زیاد ۵ روز بعد پانک ...

بسته به شرایطتت داره عزیزم،اگه بدنت اماده نباشه که انتقال نمیدن، قبلش سونو میکنن، هیچ فرقی بین جنین فریز و فرش نیست، مهم سالم بودن جنین و آماده بودن محیط رحمه،اگه دوست داری یه استراحتی به بدنت بدی به دکترت بگو، بگو نمیخوام بعد اون همه داروی هورمونی انتقال بدم، میخوام 2 ماه استراحت بدم به بدنم، قطعا قبول میکنن، 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته عزیزم گفت ۳ هفته دیگه بیا الانم آسپیرین و آنوکسا دارم خدا کنه این ۳ هفته بگذره میشکلی نبا ...

ان شاالله که مشکلی نیست گلم نگران نباش

واسه نی نی قرآن بخون صلوات بفرست بسپر بخدا خدا مواظبشه😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره عزیزم درروز کلی قرآن میخونم ساراجونم همشم بخدا همگیمونو یاد میکنم ولی اول وآخرم راضیم به رضای خد ...

فدات بشم مهربونم

الهی چند ماه دیگه سالم نی نی هامونو بغل میکنیم

نیلدا جان سلام عزیزم شبت بخیر  من امروز رفتم سونو گرافی شریان رحمیم خیلی بالا بود سمت چپ ۳ سمت ...

نه عزیزم شیافت ربطی نداره به این موضوع عزیزم 

فشارت و کنترل میکنی؟ نرماله؟ 

ببین شریان رحمی بالا اگه فشار خونت نرمال باشه فقط باعث میشه بچه یکم کم وزن متولد شه خطر دیگه ای نداره، اما اگه فشارت بالا باشه خطرناکه، نگران نباش به خاطر قطع آسپرین اونم 3 روز این اتفاق نمیوفته، چون اثر آسپرین 7 روز تو بدن میمونه الان به من گفتن 1 هفته قبل از زایمان باید قطع کنم آسپرین رو که خونریزی نکنم خدایی نکرده

والا میتونست برات انوکسا هم تجویز کنه، چرا نکرد؟ سونو داپلر شدی؟ نمیتونی سرخود دوتا آسپرین بخوری عزیزدلم،چرا پیش دکتر پریناتولوژی نمیری؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
پس ما هم دعا میکنیم همون دوقولو بشه که قشنگ از خجالتت دربیان فسقلا  خداروشکر واقعا برات خوشحال ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 الهی آمین‌ 

مرسی مرسی عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ایشالا که این اتفاقات نمیوفته عزیزم ❤️❤️❤️استراحت چاره ی درده منم اصلا نمیتونم یه جا بند شم !! چون ...

منم همینطورم بخدا چندهفته اول بخاطر هماتومم استراحت مطلق بودم واقعا زده شدم دلم نمیخاد دیگه یه لحظه استراحت کنم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سارا جون من طبق آنومالی طول سرویکسم 31.8 در 21 بود اما دکترم اصلا بحث کم بودنش رو نکرد البته ب خاط ...

سلام عزیزم حالت خوبه؟ بهتر شده هماتومت؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پس دیگه اصلا بهش فکر نکن، این داروها بیشتر از اینکه واسه ما ضرر داشته باشن خوردنشون برامون منفعته عز ...

بله درست میگی عزیزم باید بهش فکر نکنم دیگه😘سیزده هفته بودم رفتم گفت تو ماه هفتم باز برم پیشش ولی گفت تا اخر بارداری ادامه بدم. نمیدونم دیگه برای چی گفت که باز برم پیشش چون هیچ ازمایشی هم برام ننوشت 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
توی غربال اول من اصلا چرا اینو نزدن؟!😑😑

دورت بگردم شرایط هرکسی فرق میکنه آخه برامنم غربال نبود سونوی دیروز بود

چققققد قشنگ که حامله شدین و چت میکنین تیکر ها رو میبینم کیییف میکنم.😍😍😍😍

الهی که خیلی زود شمام به جمع می میپیوندی ومیای از شیرینیای بارداریت برامون عزیزم خدایی نکرده نه مثل منکه هرروز یه داستانی دارم میام اینجا کلی ناله میکنم سر همتونو درد میارم

اگه گفت احتیاج نیست چرا الان استرس داری. پناه بر خدا ان شالله خدا خودش حافظتون باشه. 

آخه خیلی عددش بالاس من تو تاپیکا دیدم نوشتن زیر ۱.۵ باید باشه نرماله برامن جفتش خیلی بالاس

عزیزم سمت چپ ۳.۷۰ سمت راست :۱.۶۰ ماله شما چند بود؟ 

ببین برامن خیلی بالا بودن جفتش عکسشو میذارم برات 

براشما سمت چپ که ۳ هست گفت خونرسانی ضعیفه؟

برامن سمت راست بالاتره عددش 

سلام عزیزم شریان رحمی یعنی خونرسانی جفت به جنین  نمیدونم بخدا دکتر بر چه اساسی برا آدم اینو تج ...

بررسی شریان رحمی رو همه دارن عزیزم ربطی به چاقی لاغری نداره حتما تو غربالگری ها چک میشه هر دو طرف 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
قربونت برم اصلا نگران نباش اما از من به تو نصیحت حتی شده خودت از دکتر بخواه که سرکلاژت کنه، من سرویک ...

برامن هفته بعد گفت برم سونو دوباره اگه جواب سلفری خوب باشه وسرویکس اومده باشه پایینتر سرکلاژ میکنه 

من فقط از استراحت مطلق بعدش فراریم بخدا وگرنه اگه صلاحم دراین باشه حتما انجام میدم دیروز عددش ۲۸ بود بعد دکترم گفت کلا دهانه رحمت کوتاهه این یعنی اینکه باز پایینتر میاد یانه؟