2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه ها من رفتم دکتر جواب غربالگریمم بردم خداروشکر مشکلی نداشت جنینم اما دکتر گفت شریان رحمی چپم خونر ...

عزیزم نگران نباش

فقط مراقب وزنت باش.اگه ورم ناگهانی داشتی هم به دکتر گزارش بده.فشارت رو هم چک کن

چه دکتر خوبی داری که متوجه شده 

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من رفتم دکتر جواب غربالگریمم بردم خداروشکر مشکلی نداشت جنینم اما دکتر گفت شریان رحمی چپم خونر ...

عزیزم نگران نباش ایشالله که همه چی اوکیه استرس خودش بدتره اسم دکتری که غربالگریتو انجام داد کی بود گلم؟ تو جواب غربالگریت تشخیص دادن که خونرسانی ضعیفه یا دکتر متین سونوت کرد گفت؟ 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
کاری نمیکنم که قربونت برم ، مهربونی از خودته هرچی یادگرفتم از بچه های همین جاس

نیلدا جون من امروز با دکتر ژنتیکم ویزیت شدم (جنین شناسم بود) . گفتش که به احتمال زیاد ۵ روز بعد پانکچر انتقال میدیم 

الان به نظرتون فریز بهتر نیست ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 

عزیزم‌درکت می کنم اروم باش چاره ای جز صبر نیست اما نگران نباش خوبه که فهميده و با دوز بیشتر ان شاءالله حل میشه 

موقع انتقالم ۹۷ بودم الانم همونم 

خداروشکر باردار شدی امیدوار شدم همه دکترا بعد منفی شدن من همشون میگفتن خیلی چاقی حتما لاغر کن بعد انتقال بده ولی من اصلا نمیخاستم وقتم تلف شه من ۸۰ کیلو هستم 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
روماتولوژی دکتر ایمنی نامه میده اگه لازم باشه بری ممکنه لازم نباشه. می فرسته مرکز روماتیسم ایران

ممنون‌شوره‌جان

گلم‌جواب‌آزمایشموفرستادم..لطف‌میکنی‌نگاه‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عه چه خوب انشاءالله که جواب خوبه اگه نیاز شد حتما میرم  فقط روزا دوست دارم زود برن جوابم آماده ...

انشاله که نیاز نمیشه زیاد بهش فکر نکن ان تیت خوب بوده ازمایشتم خوبه دکتر بیخودی داره میترسونه اونا میترسوننت که بری خیال خودشون راحتشه نگران نباش

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام خوبین دخترا من دیروز پهلوی سمت چپم درد داشت رفتم سونو شکمی امروز 

هفته پیش تو سونو واژینال دکتر تو روز سوم پریودی گفت فولیکول داری 

امروز یه دکتر دیگه تو سونو شکمی گفت دوتا کیست داری تو تخمدان سمت چپ گفتم کیست هستش گفت مشخص نمیشه روز ۱۱پریودی هستی ممکنه فولیکول باشه هنوز بالغ نشده 

بنظرتون چند روز صبر کنم بعد بازم برم پیش دکتر خودم برا سونو واژینال جایی برا نگرانی نیست 

امروز روز ۱۱پریودیم بود اگه کسی بلده جواب بده

@تورک_آنا    

@داداشمممم    

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام خوبین دخترا من دیروز پهلوی سمت چپم درد داشت رفتم سونو شکمی امروز  هفته پیش تو سونو واژینا ...

کسی بلده جواب بده.⛔⛔⛔⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم نگران نباش ایشالله که همه چی اوکیه استرس خودش بدتره اسم دکتری که غربالگریتو انجام داد کی بود گ ...

ببین من با نوشین محمدی وقت داشتم اما رفته بود خارج جاش مرجان احمدی رو گذاشته بودن دیگه نمیدونم کارش اصلا خوب بوده یا نه . امروز رفتم پیش دکتر متین اون از روو غربالگریم گفت خودشم سونو کرد اما از روو غربالگریم گفت از این ترسیدم چون گفت ۳ هفته دیگه بیا باز اگه لازم بود دوز این رقیق کننده ها رو بیشتر کنم میگم چرا از الان اضافه نکرد که اتفاقی نیفته؟؟!؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
روماتولوژی دکتر ایمنی نامه میده اگه لازم باشه بری ممکنه لازم نباشه. می فرسته مرکز روماتیسم ایران

شوره‌جان

سونوداپلر‌دارم‌از۵تا۸پریودی‌بایدباشه

من‌برا۷‌پریودی‌گرفتم.

امافعلا‌لکه‌بینی‌دارم..مهمه‌یانه؟

من‌تقریبا‌تاروز۹لکه‌بینی‌دارم.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم اینقدر بخودت استرس نده بفکر نی نی باش دکترا بیخودی به ادم استرس میدن  خداروشکر که خوب ب ...

آخه از رو سونو غربالگریم گفت خونرسانیم این مشکلو داره نمیدونم همش میگم نکنه طوری بشه این جنینم که سالمه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
قدت چقده؟ دور شکمت چربی زیاد داری؟

قدم ۱۶۴ متاسفانه بله 

براچی عزیزم؟ یعنی امکان داره جواب سلفریمم خطا بزنه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم نگران نباش فقط مراقب وزنت باش.اگه ورم ناگهانی داشتی هم به دکتر گزارش بده.فشارت رو هم چک کن چ ...

عزیزم منم امروز رفته بودم اتفاقا این شریان رحمی رو ازم گرفتن دکتر چیزی نگفت بهم فقط گفت دکترت برات آسپرین بده که گفتم میخورم اونو پس یعنی برامنم مشکلی بوده درسته؟

عکسشو بفرستم شما متوجه میشی؟

چون منکه خودم اصلا نفهمیدم ازش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍