2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
فدات بشم مهربونم الهی چند ماه دیگه سالم نی نی هامونو بغل میکنیم

سارا یه ترس بدی افتاده تو جونم یعنی با این مشکلاتی که دارم نی نی میاد تو بغلم...

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم شیافت ربطی نداره به این موضوع عزیزم  فشارت و کنترل میکنی؟ نرماله؟  ببین شریان ر ...

آره عزیزم فشارم نرماله حتی دیروز قبل سونو فشارمو گرفتن ۹ رو ۷ بود.‌.‌. دیروزم دکتر پرناتالوژی سونوم کردم وپیشش ویزیت شدم که فقط گفت باید آسپرین بخوری که گفتم میخورم الانم، بعدش حتی رفتم پیش دکترم گفتم آسپرینمو ۲تا بکنم گفت نه احتیاجی نیست ولی زده به سرم از امشب یه شب درمیون ۱ دونه هم اضافه بخورم بنظرت بکنم اینکارو؟ ولی آنوکسا واین حرفا نداد 

نیلدا جون این سونومه ببین عددش خیلی بالاس نه؟

حالا با این وجود دکتر میگفت اگه به همین روال پیش بری بچت احتمالا ۴ کیلو دنیا بیاد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من واقعا از همتون حلالیت میخوام که انقدر میام ناله میکنم سر همتونو درد میارم خودمم اصلا دوست ندارم این شرایطمو ولی از ناچاریمه بخدا یه ترس خیلی بدی تو دلم افتاده فقط میتونم دردمو اینجا به شماها بگم همتون ببخشید منو😔😔😔😔

بله درست میگی عزیزم باید بهش فکر نکنم دیگه😘سیزده هفته بودم رفتم گفت تو ماه هفتم باز برم پیشش ولی گف ...

خوششون میاد ویزیت بگیرن، الان دکتری که واسه دیابتم پیشش میرم،هر دوهفته میگه بیا، بعد میرمم هیچ کاری نمیکنه فقط لیست قندمو که هرروز میگیرم نگاه میکنه میگه خوبه عالیه معلومه داری رژیمتو دقیق رعایت میکنی، این عین جمله هاشه باور کن😂😂

اشکال ندارو برو شاید آزمایش نوشت دوباره نرمال شده بود و قطع کرد قرصتو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سارا یه ترس بدی افتاده تو جونم یعنی با این مشکلاتی که دارم نی نی میاد تو بغلم...

عزیزم اصلا نترس ناامید نباش بسپار فقط بخدا

ما که انتقال دادیم تو مثبت شدنمون نقشی نداشتیم خدا خواست

الانم فقط دست خداست ما که نقشی نداشتیم الانم نداریم فقط دست خداست 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برامن هفته بعد گفت برم سونو دوباره اگه جواب سلفری خوب باشه وسرویکس اومده باشه پایینتر سرکلاژ میکنه&n ...

استراحت مطلق بعدش دوهفتس، اما تو هفته های بالا بچه که بیاد پایین خطراتش بیشتره و مجبوری مثله من همش استراحت مطلق باشی، بعد 2 هفته دیگه میتونی کاراتو خودت بکنی،من به خاطر همین سرویکس همش باید شیافمو واژینال میذاشتم،توام حتما واژینال بذار اگر قرارشد سرکلاژ نکنی،من زمانی که بستری شدم به خاطر زایمان زودرس دکتر بیمارستان گفت چون شیافت و واژینال میذاشتی خداروشکر دهانه رحمت کاملا بستس

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آره عزیزم فشارم نرماله حتی دیروز قبل سونو فشارمو گرفتن ۹ رو ۷ بود.‌.‌. دیروزم دکتر پرناتالوژی سونوم ...

نگران نباش توروخدا، عدد 6 بالاس یکم، اما میگم یه سره فشارت و بگیر، حواست به ورم باشه، اخه آسپرین یه دونشم اون کاری رو باید بکنه میکنه، ولی بازم اگه فکر میکنی اینجوری آروم میشی خوب بخور،ولی بازم میگم اگه دکتر صلاح میدونست بهت میداد. فقط این سری رفتی ازش بخواه بهت انوکسا هم بده،نمیدونم حکمت این همه استرسی که ما میکشیم چیه، ولی مطمئن باش بعد هر سختی حتما آسونیه، وقتی بغلش کردی و از بوی تنش لذت بردی تمام این روزات یادت میره

سلفریت که 100 درصد خوبه، سرویکس هم که اصلا مهم نیست تهش سرکلاژ میکنی و با خیال راحت میگذرونی

فقط همین شریان رحمیتو مواظب باش، آب خیلی بخور روزی 12 لیوان حداقل 

استراحت مطلق بعدش دوهفتس، اما تو هفته های بالا بچه که بیاد پایین خطراتش بیشتره و مجبوری مثله من همش ...

پس چی میگن تا آخر بارداری باید استراحت مطلق باشیم من از اون میترسیدم وگرنه ۲ هفته که خوبه میگذره میره

خوب شد شیافو گفتی مرسی عزیزم من از اول رکتال گذاشتم از این به بعد واژینال میذارم

نیلدا جان دستگاه فشار دیجیتالیا دقیق نشون میده فشارو یا امکان داره خطا داشته باشه؟

ما از این دیجیتالیا داریم هرروز چندبار فشارمو میگیرم همیشه نرمال بوده ۱۲ رو ۸ ۱۲ رو ۷ مثلا ولی دکترم گرفتنی همیشه ۹ رو ۶ یا ۹ رو ۷ بوده 

نگران نباش توروخدا، عدد 6 بالاس یکم، اما میگم یه سره فشارت و بگیر، حواست به ورم باشه، اخه آسپرین یه ...

یک دنیا ممنون عزیزدلم حرفات خیلی آرومم میکنه بخدا الهی که هرچی از خدا میخای بهترینشو بهت بده فقط 

انشاءالله که اونموقع هارو ببینم که اومده بغلم الان یه ترسی تو وجودمه که همش ته دلمو خالی میکنه ولی میدونم خیره برام مطمئنا

آنوکسارو هفته بعد رفتم حتما بهش میگم ولی حالا تا اونموقع برا خیال راحتی خودم یه شب ۲تا آسپرین میخورم یه شب ۱دونه

عزیزم اصلا نترس ناامید نباش بسپار فقط بخدا ما که انتقال دادیم تو مثبت شدنمون نقشی نداشتیم خدا خواست ...

ناله میکنم ولی اول وآخر توکلم به خودشه راضیم به رضای خودش هرچی برام درنظر گرفته باشه صددرصد خیره برام 

الهی که به همین آیه آیه های قرآن که دستمه همگیمون بچه های تاپیک نی نیامونو صحیح وسلامت بغل کنیم این روزا یادمون بره کلا 

ناله میکنم ولی اول وآخر توکلم به خودشه راضیم به رضای خودش هرچی برام درنظر گرفته باشه صددرصد خیره برا ...

الهی آمین🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی آمین🤲

سارا میگم شنیدی میگن بچه های آی وی افی اکثرا دخترن یانه؟

دیروز خانمه تو رویان بهم گفت

پس چی میگن تا آخر بارداری باید استراحت مطلق باشیم من از اون میترسیدم وگرنه ۲ هفته که خوبه میگذره میر ...

نه بابا چیکا جون با اینکه دوقلو داشت فقط 2 هفته مطلق بود بعد خودش کاراشو میکرد، زینبی جون هم اگه اشتباه نکنم 1 ماه استراحت بود بعدش دیگه سرکار میرفت

برنجک جون استراحت مطلقه چون دهانه رحمش کلا شله

نه شیافتو واژینال بذار، کثیف کاری داره اما خوب واسه سرویکس خیلی تاثیر داره

والا من که با دستگاه میگیرم همونیه که تو مطبم میگیره، ممکنه دکتر میری استرس داری فشارت یکم تغییر کنه

البته 12 رو 8 هم که نرماله، بالای 12 نباید بره دیگه

سارا میگم شنیدی میگن بچه های آی وی افی اکثرا دخترن یانه؟ دیروز خانمه تو رویان بهم گفت

اره منم میرم رویان معمولا دخترن☺️

چون شنیدم محیط ازمایشگاه یجوریه جنین دختر راحت تر تشکیل میشه 

نه بابا چیکا جون با اینکه دوقلو داشت فقط 2 هفته مطلق بود بعد خودش کاراشو میکرد، زینبی جون هم اگه اشت ...

خب خداروشکر انشاءالله خیره 

مرسی از راهنماییات عزیزم ببخش منو همش مزاحمت میشم کلافه ات میکنم