2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
سارا جون دکتر غربال دوم منو دقیق نوشته ۱ بهمن ۱۸ هفته  سونو فربال هم که رفتم اونم گفت۱۸ هفته چ ...

غربالگری اول چن هفته اس ؟من ۸ رفتم مطب دکترم گفت ۱۰هفته بیا پرسیدم برا عربالگری اینا گفت نه ...پس برا چیه ۱۰ هفته ؟

انشاءالله همگیمون نی نی هامون سالم بغل کنیم ملکه جونم بی زحمت بهم میگی pi شریان رحمیت چند بود هم سم ...

عزیزم سمت چپ ۳.۷۰

سمت راست :۱.۶۰

ماله شما چند بود؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش دوباره احتمالا دو هفته دیگه میفرستت اگه کم باشه بهت اسپرین اینا میده فک کنم

درسته عزیزم گفت ۳ هفته دیگه بیا الانم آسپیرین و آنوکسا دارم خدا کنه این ۳ هفته بگذره میشکلی نباشه 🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خداروشکر همه چی خوب بوده از الان استرس میخوای بکشی تا سه هفته!! طفلک گناه داره دکترا مجبورن همه چی ...

اره هیوا جونم درسته باید همه ی فکرمو بذارم برای نگهداریه این یه دونه خدا کمک کنه ❤️ 

اره عزیزم خوب کاری می کنی عزیزدلم خودتو ناراحت نکن فقط بسپار بخدا ما که کاری بر نمیاد از دستمون&nbs ...

آره عزیزم درروز کلی قرآن میخونم ساراجونم همشم بخدا همگیمونو یاد میکنم ولی اول وآخرم راضیم به رضای خدا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم توکلت بخدا  به حق بزرگی خدا این دوران و بسلامت طی میکنی و نی نی میاد تو بغل مامانش🤲🤲🤲 ...

مرسی عزیزدلم همچنین ❤️❤️❤️

آره واقعا خودمم هر ثانیه در عجبم که چه آرامشی دارم الان آماده هر اتفاقی هستم و کم نمیارم. یادم نمیره ...

پس ما هم دعا میکنیم همون دوقولو بشه که قشنگ از خجالتت دربیان فسقلا 

خداروشکر واقعا برات خوشحالم چون آرامش باعث میشه نتیجه بگیری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه استرس ندارم ولی دیدم مشکلات حاد تر از من اتدازه من دارو مصرف نکردن تو همین تاپیک این شد که.... ا ...

پس دیگه اصلا بهش فکر نکن، این داروها بیشتر از اینکه واسه ما ضرر داشته باشن خوردنشون برامون منفعته عزیزم

چون شرایطمون واقعا فرق میکنه، الان تحت نظر پزشک روماتولوژی هنوزم هستی؟ نگفته کی قطع میکنه برات؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
الهی بگردم  همگی همدردیم خوب هم و درک میکنیم

خدا نکنه عزیزم

الهی نی نی تو سالم و سلامت بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نیلداجون من پردینزولون ظهربعدازناهار میخورم یعنی تاحالا اشتباه خوردم    

نه عزیزم چرا اشتباه خورده باشی، دکتر من گفته بود باید حتما بعد صبحانه بخورم، گفت بهتره بعد غذای خیلی چرب نخوریش،وگرنه بعضی بچه ها روزی 2 تا دارن مجبورن یکی شو صبح بخورن یکیشو شب فکرتو اصلا درگیر این چیزا نکن قربونت برم

برامنم گفت باید آسپرین بخوری گفتم میخورم فقط ۳روز بخاطر سلفری نخوردم چیزی نگفت  انشاءالله که ب ...

الهی آمین🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بعد انتقالم ۳ تا استرادیول و یک آمپول پروژسترون که از روز ۱۴ یک شیاف هم اضافه کردم. متفورمین بخاطر د ...

مرسی عزیزم🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم نیلدا جون من شرمندتم بخدا انقدر مزاحمت میشم ولی چاره ندارم بخدا ببخش منو ...

قربونت برم اصلا نگران نباش اما از من به تو نصیحت حتی شده خودت از دکتر بخواه که سرکلاژت کنه، من سرویکسم از ان تی 29 بود بعد تو آنومالی شد 30 دکتر گفت خوبه،دیگه سرویکس من بلند نشد که نشد الانم باز میرم 29 شکمیه که خوب قطعا یه مقدار خطا داره و هربار میگه استراحت کامل

حسرت به دلم موند بخدا،همش استرس، بچمم از هفته 29 سفالیک شد و ریسک زایمان داشتم با این سرویکس داغونم

سرکلاژ شی دیگه لااقل ریسک زایمان زودرس و نداری

زیر 28 باشه میگن سرکلاژ

سلفری چه ربطی به وزن تو داره، من بعید میدونم، داره ژنتیک و بررسی میکنه، جنین تا هفته 18 مقداری از ژنتیکش تو خون مادرش هست اینا خون مادر و میگیرن که از توش اون سلول های مربوط به جنین رو بردارن 

سارا جون من طبق آنومالی طول سرویکسم 31.8 در 21 بود اما دکترم اصلا بحث کم بودنش رو نکرد البته ب خاط ...

عزیزم اگه نمی تونه سرکلاژ کنه فقط همون پروژسترون باید مصرف کنی و استراحت مطلق باشی اره عزیزم دو هفته دیگه باید چک شه دوباره ان شاالله که میره بالاتر واسه منم ۳۱.۵ بود فردا باید دوباره برم چک بشه

فقط استراحت کن😊

شوره جون آل ارژنین رو قبل پانکچرم داشتی ؟ من پریودی بعدی میرم‌تو سیکل پانکچر . دیروز برام آسپرین و پ ...

سلام عزیزم منم اگه خدا بخواد اوایل دی میرم ال دی بگیرم برای قبل پانکچر .. پردنیزولون چرا بهتون دادن؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم