2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
فدات بشم خدا همگیتونو خیر بده واقعا همین حرفای شما آرومم میکنه  این هفته رو استراحت میکنم تا ب ...

ایشالا که این اتفاقات نمیوفته عزیزم ❤️❤️❤️استراحت چاره ی درده

منم اصلا نمیتونم یه جا بند شم !! چون عمل کردم دکترم خیلی محتاط برخورد میکنه باهام همش میگه استراحتت بیشتر باشه فلان اما واقعا از روز اول بارداری تا الان شاید یه روز استراحت کردم! منم همش مثل شما میگم مطلق نشم یه وقت اما چاره چیه هرچی خدا صلاح بدونه همونه😍😍😍فککن من همش تهوع تهوع باز میرفتم سرکار بیرون اینور اونور😂😂خیلی پرووووم همه میگفتن هرکی جای تو بود دوهفته از جاش نمیتونس بلند شه با اینهمه امپول و سرم و تهوع😂

فدات بشم انشالا  یکم شکمم بزرگ و سفت شده خیلی دردناکه برام تزریقش

قربونت

اره میفهمم منم شکمم همه جاش کبوده یه مدت تو بازوم زدم شکمم بهتر شد باز زدم به شکمم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شریان رحمی چیه.چرا پس من ندارم از اینا.

سلام عزیزم شریان رحمی یعنی خونرسانی جفت به جنین 

نمیدونم بخدا دکتر بر چه اساسی برا آدم اینو تجویز میکنه ولی من خودم نکه وزنم بالاس همه چیو خودم به وزنم ربط میدم میگم حتما بخاطر وزن بالام دکتر صلاح دونسته رفتی پیش دکترت حتما بهش بگو ببین چی میگه ولی تا اونجایی که فهمیدم انگار برا یه سریا لازمه یه سریا نه فکرتو درگیر نکن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالا جون من الان تووسونو هستم بگم چی رو چک کنه؟؟؟شریان رحمی؟؟؟؟دیگه چی؟؟؟

ببین برا این هفته همین شریان رحمی رو طول سرویکسو با چک کردنِ کلی بچه بنظرم چیز خاصی الان نداره دیروزم من همینو انجام دادم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم شریان رحمی یعنی خونرسانی جفت به جنین  نمیدونم بخدا دکتر بر چه اساسی برا آدم اینو تج ...

اهان فکر کردم تو سونو ان تی مشخص شده دیدم تو سونو من چنین چیزی نیس. نه دکتر حرفی نزد.اخه این موارد و از کجا میارن برا ادم. استرس پشت استرس.اصلا نگران نباش بنظرم نصف حرفاشون چرته این دکترا. بچه داره رشد خودشو میکنه خیالت راحت

قربونت اره میفهمم منم شکمم همه جاش کبوده یه مدت تو بازوم زدم شکمم بهتر شد باز زدم به شکمم

الهی بگردم 

همگی همدردیم خوب هم و درک میکنیم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
من الان نمی دونم برگشو کجا گذاشتم ولی مشفقی به منم گفت اسپرین بخور گفتم میخورم دیگه چیزی نگفت ان شا ...

برامنم گفت باید آسپرین بخوری گفتم میخورم فقط ۳روز بخاطر سلفری نخوردم چیزی نگفت 

انشاءالله که برا همگیمون این روزامون به خیر وخوشی میگذره عزیزم 

عزیزم ببخشید که من جواب میدم اگه تو غربالگری طول سرویکس کم باشه واسه ۱۶ هفته دوباره دکتر میفرسته سون ...

سارا جون من طبق آنومالی طول سرویکسم 31.8 در 21 بود

اما دکترم اصلا بحث کم بودنش رو نکرد

البته ب خاطر خونریزی و لکه بینی سرکلاژ نمیتونست بکنه در هر حال

ب نظرت مدام باید بررسی شم؟

بهم یک ماهه دیگه استراحت مطلق داد با کلی پروژسترون و گفت ماه دیگه بیا

الان 20 هفته و صفر روزم

ببین برا این هفته همین شریان رحمی رو طول سرویکسو با چک کردنِ کلی بچه بنظرم چیز خاصی الان نداره دیروز ...

من هفت دی باید برم آنومالی 

الان آزمایشای غربالگری دومم دادم 

راستش یکم استرس سرویکس و گرفتم پاشدم اومدم سونو☹☹☹

البته یه لطفی هم داره فندق و ملاقات میکنم😍😍😍😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
راستی هیوا جان برا شما جواب سلفریت اول زنگ زدن جوابو شفاهی گفتن بعد یه هفته رفتین کتبیشو گرفتین یانه ...

ببین جواب و توو سایت نمیزنه به من گفتن فقط حضوری بعده یه هفته که اس ام اس اومد جواب اماده شده چون غروب بود بهشون زنگ زدم گفتم توروخدا جواب و ایمیل کنید من استرس دارم فلان الان نمیتونم واقعا بیام عجز و لابه کردم ایمیل کردن زود 😎بعدش رفتم فیزیکیشو گرفتم دوست منم داده بود گفت حضوری گرفتیم اما زنگ نزده بودن کسی بهش

اره عزیزم اصلا زودتر نرو واسه من با اینکه همه چی نرمال بود چون گفت دوباره بیا استرس گرفتم البته باید ...

سارا جون دکتر غربال دوم منو دقیق نوشته ۱ بهمن ۱۸ هفته 

سونو فربال هم که رفتم اونم گفت۱۸ هفته چرا پس نمیگن یهو ۲۲ هفته بیاین! یا اینکه باید هردوشو بریم؟

چققققد قشنگ که حامله شدین و چت میکنین تیکر ها رو میبینم کیییف میکنم.😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شوره جان دیروز سونومو که انجام دادم مستقیم بردم دکتر دید حتی بهش گفتم آسپرینم دوتا بکنم گفت نه احتیا ...

اگه گفت احتیاج نیست چرا الان استرس داری. پناه بر خدا ان شالله خدا خودش حافظتون باشه. 

خدایا شکرت