2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
نه فقط آسپرین اتفاقا به دکترم گفتم دوز قرصمو اضافه میکنید گفت نه  من بخاطر سلفری ۳روز نخوردم ا ...

فک نمیکنم به این سرعت تاثیر بذاره با ۳ روز نخوردن ..

ولی بنظر من باید آنوکسان بزنی والا شکم من سوراخ سوراخه هر شب میزنم خودمم نمیدونم چرا ولی دکترم اصرار داره 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
نه واسه همین طول سرویکسم که دکترهم جنینو هم سرویکسو هم شریان رحمی رو چک کرد 

ایشالا بسلامتی عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر سرویکس انقدر فکرم مشغول شد که اصلا نپرسیدم جنسیتو البته تا چندروز دیگه جواب سلفریم بیاد جنسیتم مع ...

انشالا که سالم باشه بچه اول خیلی دختر پسرش فرقی نداره 

دومی مهمه آدم دوست داره هر دو جنس و داشته باشه 

ایشالا که سلامت باشه گلم اصلا نگران نباش جواب سلفری کی میاد؟؟؟

خب خدارو شکر که جذب شده ‌ . کیست خیلی بده من یک هفتس باید پریود میشدم‌که نشدم . دو تا پرژسترون نوشت ...

خوب هر دکتری یه نظر داره عزیزم ..

اصلا توجه نکن به جنین سه روزه یا  ۵ روزه یا بلاست بودنش من شنیدن جنین بلاست یا فریز امکان گرفتنش بالاست خیلیا هم بودن که با جنین فرش گرفته بار اول 

ولی بنظر من با دکترت مشورت کن بهش بگو که اگه رحمت یکی دو ماه استراحت کنه بهتره باز ببین چی میگه!!!

خانما من باردارم معدم ترش کرده حالم بده چی بخورم خوب شم

آلومینیوم ام جی دو قاشق سر خالی نیم ساعت بعد غذا

فک نمیکنم به این سرعت تاثیر بذاره با ۳ روز نخوردن .. ولی بنظر من باید آنوکسان بزنی والا شکم من سورا ...

خدا بگم چیکارش کنه دکترمو گفتم گفت نمیخاد دیگه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشالا که سالم باشه بچه اول خیلی دختر پسرش فرقی نداره  دومی مهمه آدم دوست داره هر دو جنس و داش ...

جوابش معلوم نیست بچه ها میگن یه هفته ای میاد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
میفهممت دقیقا درکت میکنم منم ازون غربالگری همش استرس داشتم متاسفانه هرچی میخوام خودمو آروم کنم مدیری ...

انشاءالله همگیمون نی نی هامون سالم بغل کنیم

ملکه جونم بی زحمت بهم میگی pi شریان رحمیت چند بود هم سمت راست هم سمت چپ؟

بچه ها جونم شبتون بخیر من انقدر فکرم درگیره خواب به چشمام نمیاد😔😔😔

الان تو تاپیکای نی نی سایت مربوط به شریان رحمی میچرخیدم همه گفته بودن که زیر ۱.۵ باید باشه ونرماله ولی برا من دوطرفم خیلی بالاس سمت چپ ۳ سمت راست ۶ دکترمم قرصمو اضافه نکرد گفت همون ۱ دونه آسپرینو شبی بخور اتفاقی نیفته یه وقت؟ چیکار کنم بیاد پایین؟ 

فقط بهم بگین این نی نی برام میمونه یا نه؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تورک_آنا#  

#نیلدا۷۱

واینکه طول سرویکس و شریان رحمی ارتباطی به دوز پروژسترون داره یانه بنظرتون؟

من تقریبا ۱ هفته ای میشد که فقط۱ دونه شیاف درروز داشتم میگم نکنه بخاطر دوز کم پروژسترون طول سرویکسم کم شده وشریان رحمیم انقدر بالا؟

من انقد مشکلات داشتم بخدا باید سرلوحه بشم تو این تاپیک😂😂😂 البته مثل من کم نبوده تو این تاپیک فقط ...

نیلدا جان سلام عزیزم شبت بخیر 

من امروز رفتم سونو گرافی شریان رحمیم خیلی بالا بود سمت چپ ۳ سمت راست ۶درصورتیکه تو تاپیکا خوندم نرمالش باید زیر ۱.۵ باشه بعد به دکترمم گفتم آسپرینمو اضافه کنم گفت نه همون شبی ۱ دونه بخور میگم نکنه اتفاقی بیفته خدایی نکرده؟

خودم سرخود شبی ۲تا بخورم آسپرین ؟آخه خیلی بالاس 

راستی برا آزمایش سلفریم ۳ شب نخوردم بنظرت میتونه بخاطر اون باشه؟

واینکه طول سرویکس و شریان رحمی ارتباطی با دوز مصرفی پروژسترون دارن یانه؟ تقریبا ۱ هفته ای میشه که من در روز ۱ دونه شیاف بیشتر ندارم میگم نکنه دوزش کم شده طول سرویکس کم شده وشریان رحمی انقدر بالا؟ 

من خونریزیم بند نیومده چکار کنم درست مثل پریودیم

برو بیمارستان، سونو شو

نترس

اما خونه نمون. یه جایی برو که دکترش حالیش باشه

دکتر خودت در دسترس نیست؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ