2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684487 پست
اخه شوره جون از هر کی میپرسم‌میگه گرمی جات بخور گرمیجاتم معمولا همین چیزاست  والا نه میخورم ه ...

عزیزم به نظر من خود تغذیه اصلاح نشه این چیزا خیلی تاثیر ندارن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه شوره جون از هر کی میپرسم‌میگه گرمی جات بخور گرمیجاتم معمولا همین چیزاست  والا نه میخورم ه ...

مثلا من خودم یه سال تموم لب به خیار و گوجه نزدم.... 

هندونه نخورم..... 

مرکبات اصلا لب نزدم..... 

البته خوب من طبعم خیلی سرد بود..... 

رحمم سرد بود.... 

راستی من پوششم اصلاح کردم..... 

زیرپوش نخی بلند.... 

شلوار گرم..... 

جوراب پشم.... 

شال پشم شتر حتی یادمه بعد غربالگری اول بازش کردم چون دیگه گر گرفتگیام تقریبا شروع شدن..... 

مثلا آب سرد رو کلا حذف کردم حتی میشه گفت آب ولرم میخوردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه سیکل انتقال هم بلند وکوتاه داره

بله عزیزم..... 

بله انتقالم کوتاه و بلند داره.... 

آناجان‌سلام گلم‌ممنون‌میشم‌جواب‌نمونه‌همسرموبرام‌تفسیرکنی

عزیزم به نظرم اگه اشتباه نکنم همسرت عفونت داره درسته؟ 

البته مطمئن نیستم اما روند سل رو بالا زده بازم از دکترش تاکیدی بپرسه..... 

مورفولوژی نرمال اسپرمش پایینه یعنی شکل اسپرمش نرمال نیستن فقط سه درصد زده نرماله..... 

تحرک پایینه اما در کل بد نیست خصوصا برا میکرو خیلی ملاک نیست..... 

برا طبیعی میتونه شانس رو پایین بیاره..... 

تعدادش هم که خوبه..... 

عزیزم این آز رو مرکز ناباروری داده؟ 

راستی برا مورفو چیزایی که آنتی اکسیدان دارن زیاد بخوره..... 

میوه و سبزیجات تازه خصوصا مربوط به اون فصل..... 

عزیزم تغذیش مناسب طبعش باشه یعنی حواست باشه اگه طبعش گرمه گرمی بهش زیاد ندی چون شرایطتش رو بدتر میکنه..... 

خنک نگه داشتن ب ی ض ه ها خیلی کمک میکنه..... 

لباس زیر جذب نپوشه..... 

شلوار لی و تنگ نپوشه..... 

دوش داغ و سونا و..... ممنوع.... 

تخلیه اسپرم خودش کمک میکنه..... 

معمولا برا مورفو پایین بهتره لااقل یه روز درمیون تخلیه داشته باشه..... 

فعلا اینا به ذهنم رسیدن..... 

راستی تغذیه سالم خیلی مهمه......

سرخ کردنی و چربی و.... حذف.... 

سالم بخوره...... 

به چه شرایطی بستگی داره

به شرایط هورمونی و سونوهایی که میکنن..... 

بعضیا بدنشون نیاز به مهار طولانی تر داره..... 

هر چه این مهار بیشتر زمان ببره سیکل طولانی تر میشه..... 

چون مهار میکنن که بتونن کنترل رو دست بگیرن و با یه پروتکل مناسب برن جلو..... 

وای بچه هامن غلط کردم امروز رفتم بیرون ,ازیکشنبه که عمل شده بودم خونه بودم الان کمردردشدید دارم وزیر ...

عزیزم چه عملی؟ 

پانکچر؟ 

سلام دوستان من سه بار آزمایش تیتر بتا انجام دادم عددای عجیب داشتن خیلی نگرانم نظر شما چیه؟ روز ۱۲ ...

خوب عزیزم دو تا جنین انتقال دادی با سن مختلف..... 

خیلی نمیتونی رو این اعداد زوم کنی..... 

مهم رشد بتاست که داری عزیزم..... 

+ فکر کن انشالله همه چی خوب پیش میره..... 

ممنونم مرسی از جوابت من قراره تا اخر انوکسا بزنم و فقط شب آخر قطع کنم انشالله که مشکلی نباشه زای ...

عزیزم نگران نباش من تو هر دو بارداریم داشتم حتی بارداری دومم عملا تا شب زایمان داشتم چون زایمانم یهویی شد.... 

نگران هیچی نباش..... 

انشالله بسلامتی زایمان کنی اره باید بگم زودتر قطع کنه اگر خطری برای بچه نداره

عزیزم نگران نباش من تو هر دو بارداریم داشتم تا آخر حتی دومی تا شب زایمان داشتم چون زایمانم یهویی شد.... 

سلام  کسی بوده تمام آزمایشات شوهرش خوب باشه بعد که برای ivf و iui بره مورفولوژی صفر درصد بزنن؟

عزیزم اگه همسرت قبلا جایی غیر مرکز ناباروری تست داده اصلا رو اونا حساب نکن..... 

مثلا ما دو سال قبل اینکه بریم مرکز ناباروری اصلا فکر نمی‌کردیم مشکل داره.... 

همه چی گل و بلبل بود.... 

تازه وقتی مرکز ناباروری تست داد دیدیم مورفو بین صفر و یک هست..... 

عزیزم اصلا اصلا رو تست اسپرم غیر مرکز ناباروری اعتماد نکن..... 

چون روش انجام تست کلا متفاوته..... 

تو آزمایش‌های غیر ناباروری شمارش با کامپیوتره.... 

اما تو مرکز ناباروری توسط متخصص و با چشم مسلحه..... 

یعنی عملا و مراکز غیر نباباروی این نرم افزاره که تشخیص میده که اسپرم شکلش نرماله یا نه..... 

خوب اینو به هر روشی هم تعریف کنن بازم یه جایکار میلنگه..... 

وقتی این روش میتونه درست جواب بده که تمام بد شکلیها تعریف بشه که عملا این غیر ممکنه..... 

پس حتما حتما باید تو مرکز ناباروری انجام بشه که اوستای کار خودش این تشخیص رو انجام بده.....

یعنی خلاصش کنم شنیدن کی بود مانند دیدن...... 

عزیزم اگه همسرت قبلا جایی غیر مرکز ناباروری تست داده اصلا رو اونا حساب نکن.....  مثلا ما دو سا ...

آنا جون سلام عزیزم 

من آزمایش کراتینین دادم عددش ۹ دهم بود این خیلی بالاس؟

وچه خطری برا جنینم داره؟

واینکه من رفتم غربالگری ریسک سندروم داون مثبت شد ۱ به ۹۸ این تو محدوده پرخطره؟

دکتر گفت باید سلفری بدی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

اکثر گرمی جات قاعده اور هم هستن دارچین ضخامت نازک می کنه اویشن هم همینطور. من از دکترم پرسیدم داخل سیکل با داروها گفت هیچ دم نوشی نخور.  من دارچین با جوپرک صبحانه میخوردم😕 دیگه گفتن نخوردم

خدایا شکرت

مرغ نخور. گوشت های گرم بخور. شتر گوشتش خیلی گرمه. موز گرمه. ولی من بخاطر قند چیزهای شیرین نمی خوردم ولی گوشت ها رو سعی کردم گرم بخورم

خدایا شکرت
عزیزم به نظرم اگه اشتباه نکنم همسرت عفونت داره درسته؟  البته مطمئن نیستم اما روند سل رو بالا ز ...

رویان‌دادیم‌

نمیدونم‌واللا

دکترش‌که‌حرفی‌نزده‌ازهیچی

فقط‌معاینه‌کرده.گفته‌یه‌ماه‌دیگ‌بازآزمایش‌بده

دفترچه‌ای‌داده‌که‌همونایی‌که‌شماگفتی‌‌دورش‌خط‌کشیده‌

رعایت‌کنه.همین

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻