صبح رفت سره کار ولی دیگه برنگشت ، خود به خود تنها با یه حادثه که اصلا باورم نمی شد به مرگ ختم بشه .بعضی وقتا واقعا به مرز جنون می رسم ،میگم یعنی خدا میخواست ببرتش یا بی احتیاطی کرده که رفته ،اصلا همچین مرگ یه دفه ای تو عمرم ندیدم ، بعد از چند ماه هنوز تو شوکم.
اصلا مرگها جدیدا خیلی الکی و بی دلیل و عجیب شدن . طرف سالمه سالمه یهو می افته می میره یامیره کما . توی این چند ماه اخیر دو تا مرگ اینجوری دیدم . و خیلی براشون متاسف شدم . نسبت دوری داریم ولی من بهشون فکر که میکنم گریه ام میاد . خدا به خانواده هاشون صبر بده . همینطور بهشما استارتر
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اصلا مرگها جدیدا خیلی الکی و بی دلیل و عجیب شدن . طرف سالمه سالمه یهو می افته می میره یامیره کما . ...
اللهی نصیب و قسمت شوهر سابق من
میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
بابای منم دقیقا همین بود ساعت 6 عصر با شوخی رفت بیرون یک ساعت بعدش خبر مرگشو شنیدم که خیلی ناگهانی ب ...
خدای من چی کشیدی خدا سر هیچکس نیاره
بمیرم برای دلت 💔💔💔💔
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام