2777
2789
عنوان

شما مستاجر باشین کدومو ترجیح میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 75 پست

چون ریسک پذیر نیستم قطعا خرید خونه رو انتخاب میکنم

فکر کنم تورم اقتصادی رو در نظر نگرفتی

با تورم و پایین اومدن ارزش پول

اون سودی که ۵ سال دیگه میگیری ارزشی نداره

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

۵ سال اینده خونه هم گرون میشه سوده برات از الان بخری

آره دقیقا منم همینو میگم ولی میگه چه فرقی میکنه میگه از سهام کلینیک وقتی میخریم انگار ملک خریدیم دیگه اونم گرون میشه من از این چیزا سردرنمیارم میترسم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر حدود پنج سال قبل ما پول یه اپارتمان صد وبیست متری جای خوب شهر داشتیم،ولی با اون پول سرمایه گذاری دیگه ای کردیم،درسته این سالها مستاجر بودیم و استرس کشیدیم ولی اون پول الان تبدیل شده به چهار تاواحد دویست متری،با این همه اگه برمیگشتم پنج سال قبل حتما خونه میخریدم،چون استرس من یکی رو دیوونه کرد

استارتر حدود پنج سال قبل ما پول یه اپارتمان صد وبیست متری جای خوب شهر داشتیم،ولی با اون پول سرمایه گ ...

منم خیلی استرسیم مخصوصا از وقتی ۴ سال پیش همه پولمونو تو بورس از دست دادیم کلا دیگه اسم سرمایه گذاری میاد تپش قلب میگیرم 

نمیدونم !!!! میخواد از سهام یه کلینیک پزشکی بخره میگه آینده خوبی داره ....خودم میگم خونه بخریم اون م ...

هیچوقت این کار نکن ..چون سرمایه اصلی زندگیت داری وارد کاری می‌کنی اون هم تو این چشم انداز اقتصادی ..اینجا چیزی ثبات نداره ..شاید ۵ سال دیگه میلیاردی سود کنی ..شاید هم ۵ سال دیگه صفر بشی ..خیلی ریسکه ..

استارتر حدود پنج سال قبل ما پول یه اپارتمان صد وبیست متری جای خوب شهر داشتیم،ولی با اون پول سرمایه گ ...

شما کجا سرمایه گذاری کردین؟؟ شوهرمن میخواد از سهام یه کلینیک بزرگ تو یه جای خوب شهر بخره به نطرت خوبه این ؟

هیچوقت این کار نکن ..چون سرمایه اصلی زندگیت داری وارد کاری می‌کنی اون هم تو این چشم انداز اقتصادی .. ...

به خدا ۴ سال پیش همه چی رو فروخت گذاشت تو بورس هیچیش نموند الان اسم سرمایه گذاری میاد تن وبدنم میلرزه بازم عبرت نگرفته میگم اینم میزاری ازدستمون میره بدبخت میشیم دیگه فعلا که نه من میتونم اونو قانع کنم نه اون منو 

تو ایران مگه میشه به پنج سال بعد فکر کرد؟

همینوبگو میگم بابا یه خونه بگیر بشینیم حداقل از استرسای آخر سالمون کم بشه که وای الان باید پول پیش چقد بدیم اجاره چقد بدیم 

به خدا ۴ سال پیش همه چی رو فروخت گذاشت تو بورس هیچیش نموند الان اسم سرمایه گذاری میاد تن وبدنم میلرز ...

اخه سرمایه گذاری تو کشور ما خیلی ریسک ..اگر سرمایه اصلی زندگیت نبود ترغیب میکردم این کار انجام بدی..اما این سرمایه اصلی زندگیته ..تو کشور که شب می‌خوابی صبح پا میشی همه چی تغییر می‌کنه و هیچی ثبات نداره ..سعی کن متقاعدش کنی برا خرید خونه

وای چقدر بی کله اس اصلا زیر بار نرو خونه خیلی مهم تره خیلیییی چون این کارا ریسک داره

مغز نداره که همون ۴ سال پیش هرچی داشتیم گذاشت تو بورس همه شو باخت بازم براش درس عبرت نشده آخرش دیوونه میشم از دست این کاراش

خونه

فعلا زندگی کن گلم

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

اخه سرمایه گذاری تو کشور ما خیلی ریسک ..اگر سرمایه اصلی زندگیت نبود ترغیب میکردم این کار انجام بدی.. ...

به حرف دوستاش ۴ سال پیش تو بورس همه چی رو باخت الانم میخواد اینجا ببازه میگه دوستم فلان قدر گرفته میگم آخه اون خونه داره ماشین داره پول اضافیشو رفته گرفته مثل ما آواره این خونه اون خونه نیس که