2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
اصولا ده روز چندتا از دوستام که داده بودن اما مال من شش روزه دادن

هیوا جان من دیروز رفتم دکتر نظرش این بود که سلفری بدم اونم تو آزمایشگاه نیلو یا دنا حتما باشه 

آزمایشگاه نیلو تو خیابون ولیعصر لگبالاتر از پارک ساعی رفتی شما؟

احتیاج به وقت گرفتن داره؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرگ داخل رحم و کندگی جفت  دورازجون شوخی نیس توی ماههای ۶ به بعد پیش میاد اکثرا برای من ماه ۷ ...

وای خدایا چه بدبختیایی دارم من 😭😭😭

من تازه رفتم تو چهار ماه آزمایشم ۹ دهم بود 

عزیزدلم چیکار کنم؟

باید چه چیزایی رو رعایت کنم که درست بشه؟

تو غربالگری ریسک سندروم داون مثبت شده حالام کراتینین من نمیخام اینو هیچ جوره از دست بدم که😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله سلفري dna مثل امينو براي تشخيص مشكلات كروموزومي هست و صحتش ٩٩ در صده ، امينوسنتز صحتش ٩٩.٥ درصد& ...

ممنونم ازت سیلویا جونم 

یه چیز دیگه اینکه آزمایش کراتینین دادم عددش ۹ دهم بود دکترم گفت بالاس بچه ها گفتن خیلی خطر داره برا جنین، اینو چیکار کنم پایین بیاد؟ چه چیزهایی رو باید رعایت کنم درست بشه؟

عزیزم چه عملی؟  پانکچر؟

سلاممم صبح بخیراناحون خوبی? نه قربونت عمل هیستروسکوپی. پلیپ وسپتوم داشتم انگاری

یادت باشه همون هستم که قراربوداینماه انتقال بدم ضخامتم بالانرفت دکتر نیست رو تشخیصی نوشت... 

قراربوداینترالیپیدوgcsf تزریق کنم مثلابرای انتقال

سلام ماشالا جان ان شالله هیچی نیست استرس نگیر برات حدیث کسا میخونم

سلام عزیزدلم الهی که خدا نی نیتو برات حفظ کنه وصحیح وسلامت بیاد بغلت 

خیلی دعام کن محتاج دعاهای همتونم 😭

آمینو اصلا خوب نیست ان تی هم که خیلی بالا نیست همون سلفری بده من سلفری دادم

دیشب رفتم دکتر نظرش رو همین سلفری بود به امید خدا همینو میدم

شما آزمایشگاه نیلو دادی؟ تو خیابون ولیعصره؟

مرغ نخور. گوشت های گرم بخور. شتر گوشتش خیلی گرمه. موز گرمه. ولی من بخاطر قند چیزهای شیرین نمی خوردم ...

سلاممم گل من خوبی؟ صبحت بخیر در چه حالی؟ 4روز دیگر منتظر انفجار خبر خوشت هستم😍😍😍

فقط با خود دکترت مشورت کن که نیاز هست سلفری بدی یا نه، چون هر دو خیلی هزینه داره میگم، به من گفت فقط ...

سلام برنجک جونم دیشب رفتم یه دکتر دیگه مشورت کردم گفت سلفری بده 

شما ریسکت چند بود که دکتر گفت فقط آمینو بده؟

ایشالله چیزی نمیشه قربونت برم استرس نگیر ماهم دعامیکنیم حتما

فدای تو بشم مهربون جونم الهی که خیلی خیلی زود خبر مثبتیتو بشنویم 

اصلا حال روحیم خوب نیست همه چی باهم فشار آورده بهم از یه طرف چربی بالا هرچی میخورم استرس ونگرانیشو دارم از اونطرف این کراتینین که بالاس که بچه ها گفتن خیلی خطر داره برا جنین از اون طرف از همه بدتر سندروم داون بچم مثبت شده 😭😭😭😭😭😭این داغونم کرده دیگه😭😭😭😭

فدای تو بشم مهربون جونم الهی که خیلی خیلی زود خبر مثبتیتو بشنویم  اصلا حال روحیم خوب نیست همه ...

قربونت برم عزیزم چقدر استرسهاتودرک میکنم وای ازروزیکه من باردارشم خودمو میکشم بااسترسها... 

عزیزدلم مگه چربیت چقدر بالاس؟!! مال منم دردحدمرز هست نگران شدم

توچندسالته خوشگلم؟ کراتین روخیلی مراقب باش ایشالله چیزی نشه هرچی میگن انجام بده ولی راجب سندروم داون اصلاااا اصلاااا نگران نشو الکی بخاطر پولشه, من دوستم باهزارترس رفت چند میلیون سل فری داد اخرم سالم بود گفت اکثرا همین بود فقط برای پوله. خودشم اون طبیعی بارداربودا بچه اشم بدنیا اورده الان

قربونت برم عزیزم چقدر استرسهاتودرک میکنم وای ازروزیکه من باردارشم خودمو میکشم بااسترسها...  عز ...

الهی که بارداریه بی درسر واسترسی داشته باشی ۲۸ سالمه چربیم ماه پیش ۲۴۰ بود این ماه ۲۷۰ شده دکترمم میگه باید زیر ۳۰۰ باشه ولی خب هرماه بره روش که خب از ۳۰۰ میزنه بالاتر 

کراتینم که فعلا نمیدونم چیکار کنم 

اصولا ده روز چندتا از دوستام که داده بودن اما مال من شش روزه دادن

هیوا جان راستی جنسیتم گفتن؟