2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045913 بازدید | 684488 پست
دکتر اصلا نگفت چیا بخورم چیا نخورم فقط یه هفته گفت کار سنگین نکن منم فقط همین کار روکردم

بعضیا بعد دوتا پریود شرایطشون نرمال میشه نگران نباش اما باید محض احتیاط حتما بهتون میگفتن که رژیم هایپری رو بگیرید، پروتئین زیاد مثل مرغ و سفیده تخم مرغ و ماهی دوغ شور مایعات فراوون

بازم اصلا فشار نیار به خودت عزیزم، خم و راست نشو کار سنگین نکن جارو نزن، ایشالله این پریود دیگه شرایط بدنت استیبل میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بعضیا بعد دوتا پریود شرایطشون نرمال میشه نگران نباش اما باید محض احتیاط حتما بهتون میگفتن که رژیم ها ...

ممنون عزیزم دوسه روز اول دوغ وخیار شور فراوون خوردم 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیلدا جون سویق بخور من هفته ای سه روز سویق میخورم دوتا قاشق میریزم تو شیر ولرم واسه وزن گیری عالیه س ...

واسه دیابتم ضرر نداره ندا جون؟چون رژیم غذایی سخت دادن بهم که بیشترش پروتئینه، دکتر تغذیه دیروز گفت به خاطر 1 هفته عقب بودن سن بچه گذاشتم تو برنامه ات که اوکی بشه با این دیگه نمیدونم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
واسه دیابتم ضرر نداره ندا جون؟چون رژیم غذایی سخت دادن بهم که بیشترش پروتئینه، دکتر تغذیه دیروز گفت ب ...

اها حواسم به دیابتت نبود اگه خواستی بخوری حتما از دکترت بپرس ولی فکر کنم قندش بالا باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنون عزیزم دوسه روز اول دوغ وخیار شور فراوون خوردم 

خوب کردی، بازم رعایت کن همین رژیم رو،اگه دیدی دردت با استراحت از بین نمیره حواست باشه به سایز شکمت و معذرت میخوام حجم ادرارت نسبت به مایعاتی که مصرف میکنی

اها حواسم به دیابتت نبود اگه خواستی بخوری حتما از دکترت بپرس ولی فکر کنم قندش بالا باشه

آره دیگه این دیابتم شده دردسر،مرسی که گفتی حتما میپرسم اگه بشه میخورم. دعا کن وزنش اوکی شه

دوستان کسی هست اینجا عمل فیبروم کرده باشه ؟ من فیبروم ۶سانتی اینترامورال دارم روز دوم پریودی خیلی خ ...

ببین حتما با دکترت مشورت کن چون مثلا مال من جاش جووری بود که میگفت اگه باردار هم بشی بچه سقط میشه توی چهار پنج ماه! و باید قبل بارداری عمل کنی . من برعکس تو پریود نمیشدم یعنی فیبرومه نمیزاشت بشم!!! هرچی هم امپول میزدم !! 

برا همین ببین دکترت چی میگه چون با تخمدان کاری ندارن( البته حتما بپرس یه وقت کوتر تخمدان نکنه) تاثیری روی ذخیرت نداره 

من وقتی که خیلی زیاد هم بود اصلا بالا نیاوردم فقط تهوع خالی داشتم  حالا نمیدونم الان کمتر داره ...

چرا بده ؟؟؟خوبه دیگه حالت روبراههه دختر🤗🤗

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
حالا من همش دهنم تلخه و بعدازظهرها حالت تهوع شروع میشه ولی تا حالا بالا نیاوردم  مزه دهنم خیلی ...

منم دهنم تلخه همش تو دماغم بوی پلاستیک سوخته و پیاز گندیده میاد😬😬😬😬

سلام خانومای گل خوبین منم میخوام واسه تعیین جنسیت برم پیش دکترشهلا دانایی تو تبریز ولی هیچی نمیدونم ...

عزیزم من نعیین جنسیتم سوالی داشتی بپرس

آره دیگه این دیابتم شده دردسر،مرسی که گفتی حتما میپرسم اگه بشه میخورم. دعا کن وزنش اوکی شه

انشالله که تپل مپلی میشه اصلا بهش فکر نکن فقط رعایت کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏