2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

[QUOTE=215967855]ببین من تجربه فیبروم نداشتم ولی میدونم فیبروم بسته به جاش میتونه مانع لانه گزینی بشه، بنابراین اگر ...[/QUOTE 

سلام گلم ممنونم ...خودمم دلم میخواست اول پانکچر بشم بعد عمل بعد انتقال 

اما الان آمادگی برای پانکچر ندارم اصلا ولی فیبرومم خونریزی میده مجبورم عمل کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من متاسفانه خودم آندومتریوز لگنی دارم، بدون هیچ مکملی رفتم تو سیکل، همسرم مورفولوژیش صفر بود، همه ای ...

خداروشکر که خدا معجزشو نشونتون داد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ازمایش بتا ؟من فقط تست خونی کرونا دادم همچین چیزی نداشتم 

بله ازمایش بتا برا اینکه ببینن داروها اثر گذاشته یا نه ؟ یعنی از سونو‌معلوم‌نیست تاثیر گذاشته یا نه ؟ نمیدونم واللا برا چیه ، ازمایش کرونا رو CPR خواستن ازم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم منم خیلی تهوع داشتم اما الان که شدم ۱۰ هفته خیلی بهتر شدم داشتم میخوندم از مرکز هم پرسیدم گفت ...

سلام عزیزم.من بعضی روزا خیلی تهوع م زیاده بعضی روزا کمتر میشه به نظرتون نگران کننده نیست؟ واینکه من دکترم گفته شش هفته بعد از انتقال برم سونو ولی من خیلی دوست دارم فردا برم سونو دیگه تحمل ندارم و فردا میشه ۳۶ روز بعد از انتقال به نظرتون برای تشکیل قلب زود نیست چون دو تا تجربه تلخ داشتم که قلب تشکیل نشده باورتون نمیشه از ترس خوابم نمیبره

پریود شدید بعد پانکچر؟ 22 تا تخمک یعنی هایپر دیگه عزیزم، بعد پانکچر رژیم پروتئین رو رعایت کردید؟ ممک ...

بله عزیزم حدود یک هفته بعدش شدم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
پریود شدید بعد پانکچر؟ 22 تا تخمک یعنی هایپر دیگه عزیزم، بعد پانکچر رژیم پروتئین رو رعایت کردید؟ ممک ...

دکتر اصلا نگفت چیا بخورم چیا نخورم فقط یه هفته گفت کار سنگین نکن منم فقط همین کار روکردم

راستی سه یا چهار روز بعد پانکچر رفتم سونوکرد سایز تخمدان ۵۰ بود گفت هایپر نشدی امکان داره بعد چند وقت هایپر شد چیکار باید کنم چیا بخورم

سلام عزیزم.من بعضی روزا خیلی تهوع م زیاده بعضی روزا کمتر میشه به نظرتون نگران کننده نیست؟ واینکه من ...

عزيزم منم‌مثل شما ۲تا تجربه تلخ داشتم ...دعا می کنم صحیح و سالم باشن منم ۱۷ اذر گفت بیا ۸ هفته تمام ....نمی دونم چطور تحمل کنم 

آره تو بیمارستان هی قندم بالاتر میرفت خودم میدونستم واسه اعصابمه اما دیگه زدم به بیخیالی چاره ای ندا ...

نیلدا جون سویق بخور من هفته ای سه روز سویق میخورم دوتا قاشق میریزم تو شیر ولرم واسه وزن گیری عالیه سویق مخلوط جو و گندم و سنجد و سیب

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏