2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
خانما کسی میدونه نزدیکی‌ محافظت شده قبل عمل پانکچر برای چیه ؟ اینجوری اسپرم ‌کم ‌نمیشه برای تشکیل جن ...

نه عزیزم اتفاقا خوبه اون برای ازمایش اسپرمه که نباید تا ۳ روز قبل نزدیکی داشته باشی چون نزدیکی که انجام میشه تحرک اسپرم بیشتر میشه واسه ازمایش خطا محسوب میشه ولی واسه پانکچر خوبه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها من الان ۱۲ هفته ام هنوز رو کمرمم میخوابم مشکلی داره؟

من از دکتر خودم پرسیدم گفت تا ۳ ماه ایراد نداره اما بعدش باید به پهلو بخوابی الانم شما ۳ ماهت شده سعی کن به پهلو بخوابی اگر سختته بالشت بارداری بگیر اونا راحتتره منم عادتم بود به روو شکم میخوابیدم 🙁

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان برا تهوع شدید چی‌کار کنم ؟دمیترون چطور بخورم ؟می‌خوام بگیرم اسم و دز دقیق شو میگید بهم لطفا&n ...

نه بابا نخور من قرص و سرم و امپولشو زدم هیچ فایده ای نداره فقط باید ۴ ماه تحمل کنی در ضمن فایده نداره که هیچ یوبس میشی وحشتناک

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه خبر ندارم 

عزیزم منم خیلی تهوع داشتم اما الان که شدم ۱۰ هفته خیلی بهتر شدم داشتم میخوندم از مرکز هم پرسیدم گفت از ۱۰ هفته خیلی کمتر میشه چون هورمون هاش سی جی به ثبات میرسه من خودم دمیترون نخوردم تحمل کردم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه عزیزم اتفاقا خوبه اون برای ازمایش اسپرمه که نباید تا ۳ روز قبل نزدیکی داشته باشی چون نزدیکی که ان ...

ممنون که جواب دادی ندا جان خدا خیرت بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم برای منم همینطور شد رفتم پی سی ار دادم منفی دراومد.شما پردنیزولون میخوری؟؟مال من بخاطر پردنیزو ...

فردا انجام میشه ان شالله 

برام دعا کن

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
یعنی برای شما طول سرویکس رو از شکم اندازه گرفتن؟ آخه برای ما همه کارای ان تی رو شکمی اندازه گرفتن و ...

بله شکمی اندازه گرفتن ولی چون پایین بود عددش واسه ۱۶ هفته واژینال انجام دادم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@سارادلارام     سلام عزیزم خوبی  چندشنبه مبری انومالی من کلی استرس دارم میگم شما ...

سلام عزیزم راستش دکتر واسه من ۳ آذر نوشته بود که مثل اینکه دکتری که سونو میکنه نیست اون روز گفت ۶ آذر بیا میشم ۱۸ هفته و ۳ روز

بله قدامیه نه چیزی حس نکردم تا حالا دکترم گفت حداقل از هفته ۲۰ به بعد حس میکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دوستان کسی هست اینجا عمل فیبروم کرده باشه ؟

من فیبروم ۶سانتی اینترامورال دارم روز دوم پریودی خیلی خونریزیی دارم وآهنم شده ۳ 

دکتر گفته عمل با لاپراسکوپی 

نظر شما چیه؟

دوسداشم اول ای وی اف کنم شانسمو امتحان کنم

با دکترت مشورت کن اول عزیزم همین الان که دارم مسیج میدم خودم زیر سرمم و یه دمیترون زدم تووش😂😂😭

سلام هیوا جان تبریک میگم عزیزم ایشالا بسلامتی فارغ بشی گلم 😘😘😘😘

یمدت خواننده خاموش بودم خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم گفتی بارداری 😍

کاربر مامان اینده هستم نمدونم میشناسی یا نه 🤗

الان بیمارستانم. دکتر گفت برو دوباره آزمایش را تکرار کن گفت پی سی آر بدم گفت نه، همین را تکرار کن ...

گلم عجله نکن بالاخره همه چی بررسی بشه که خیلی بهتره دیگه جای اگرواما نمی‌مونه بسپاراول بخدابعدم به دکترت حتمایه چیزی می‌دونه عزیزم

دوستان کسی هست اینجا عمل فیبروم کرده باشه ؟ من فیبروم ۶سانتی اینترامورال دارم روز دوم پریودی خیلی خ ...

گلم به دکترت پیشنهادمیدادی ببینی نظرش چیه که اول آی وی اف کنی؟ البته شاید دکترت خواسته اول موانع ازسرراه برداره بعدواردسیکلت کنه بهرحال باهاش مشورت کن عزیزم