2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
عزيزم منم‌مثل شما ۲تا تجربه تلخ داشتم ...دعا می کنم صحیح و سالم باشن منم ۱۷ اذر گفت بیا ۸ هفته تمام ...

اخی عزیزم میدونی درست از مثبت شدنم لذت نبردم از ترس تشکیل قلب همش میگم این مرحله اوکی بشه دیگه باور میکنم ممنون گلم تو رو خدا برام دعا کن مخصوصا اینکه یک هفته زودتر از وقتی که دکترم گفته دارم میرم ولی دیگه طاقت ندارم برم ببینم چه خبره انشالله شما هم ۹ ماه حاملگی را به سلامتی پشت سر بزاری و بچت رو بغل کنی

من تیر هایپر شدم.بعد اون شکمم بزرگ موند.بنظرت الانم خطرناکه؟ خب چرا شکمم قلنبه موند. به دکتر گفتم ...

آب شکمت رو‌نکشیدن ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این آب آوردن شکم چجوریه از می شروع میشه.من دیروز پانکچر شدم.می بخشید یبوست هم شدم نمیدونم چرا. ...

شکم ورم میکنه کم کم بزرگ‌میشه بعد درد داری حالت تهوع و سرگیجه اینا علائمشه. خوب دستشویی نمیکنی ؟ 

ببین شربت لاکسی ژل ملین بخور یبوستت اوکی میشه . 

حدداقل روزی ۴ تا سفیده بخور با نمک فرااااون

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ایشالله که همه چیز خوب باشه من۱اذر میشم۱۸هفته میخوام برم دعاکن برام منم قدامیه حس نمیکنم

ان شاالله همه چی عالیه 

واسه من همون روز انومالی اکو قلب هم نوشته شما چی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره واقعا روزی 1000 بار هم شکر کنم کمه ایشالله قسمت تک تک منتظرا ازین معجزه های شیرین

مرسی عزیزه دلم ممنونم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
فیبروم دارم چرا کوتر تخمدان کنن؟

باز که میکنن تخمدان هم چک میکنن شاید کیستی چیزی باشه

دکترم  به من مثلا گفت میتونستم کوتر کنم اما نکردم دیدم ذخیرت خیلی کم میشه! برا اطمینان هم تو از دکترت میتونی بپرسی که خیالت راحت میشه بدون استرس برو عمل

دکترم حتی بهم گفت ممکنه خونریزی شدید کنی رحمتو در بیارم برا همه چی اماده باش که انگار خونریزی شدید هم کرده بودم به همسرم گفت جمعش کردیم!!!! کامل در ارامش با دکترتون صحبت کنید همه چی و بپرسید که خیالت راحت شه

اصلا شما هم لاپرا هستید عمل من شکمی باز بود این دردسرارم ندارید اما بازم برا اینکه استرستون کم شه با دکتر صحبت کنید

یه سوال هم‌داشتم اینکه قبل عمل پانکچر ازمایش بتا که مینویسن اون جوابش چقدر طول میکشه اماده بشه مال م ...

آزمایش بتا آزمایش بارداریه!!!

ازمایشگاها هم ممکنه از یک ساعت تا چندساعت جواب و بدن به شما

عزیزم خوب مشکل ژنتیکی اگه از تخمک باشه باطلبع احتمال اینکه با تخمک اهدایی جواب بگیره هست..... 

ما هردومون ناقل بیماری ژنتیکی هستیم و یکبار هم pgdکردم ولی نتیجه نگرفتم .۴۱ساله هم هستم.