2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
شکمیه واسه من ۲۰ دقیقه طول کشید تا همه چی رو اندازه زد

خداکنه برامنم قشنگ وقت بذاره همه چیو دقیق اندازه بزنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
یه سوال داشتم دوستان برای انتقال جنین تو رویان باید تست pcr بدیم

بله عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا به کیسه آب شک کردی؟ آخه راستشو بخوای منم امروز توهم نشتی کیسه آب داشتم چون دو روز بود پدم ...

آخه من دیروز از صبح تا شب همش سرپا بودم کار میکردم بعد چند بار مجبور شدم وسیله سنگین بلند کنم شب که شد دیگه کمردرد وزیر دلم دوطرف شدید درد میکرد ازونطرفم رفتم دستشویی دیدم کل شورتم خیسه درصورتیکه از انتقالم به این ور تاحالا اینجوری نشده بود یه آن ترسیدم گفتم نکنه فشار آوردم امروز یه اتفاقی افتاده

واقعا راست میگی فقط برا خودمون استرس میسازیم من دوباره امروز به شوهرم میگفتم چرا این بچه انقدر چراغ خاموش وسایلنت کار میکنه اصلا نه علائمی نه چیزی خب آدم نگران میشه میگه نکنه اتفاقی افتاده دورازجون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بله عزیزم

آخخخخ سارا چه خوب شد آن شدی 

میگم سونو ان تی رویان واژیناله یا شکمی؟

بعد چنددقه برات طول کشید؟ قشنگ همه چیو اندازه زد برات؟

قربونت گلم دکترم ماریا راستگو تو شریعتی اول قلهک

کدوم بیمارستانا زایمان میکنه؟

همه مشکلیو تحمل میکنم اما جواب شوهرمو چی بدم😓😓😓کاش معجزه بشه

انشاءالله میشه عزیزدلم خودتو ناراحت نکن

آخخخخ سارا چه خوب شد آن شدی  میگم سونو ان تی رویان واژیناله یا شکمی؟ بعد چنددقه برات طول کشید ...

شکمی عزیزم

حدود یه ربع فک کنم ولی دقیق نمی دونم زمان نگرفتم

اره همه چیو چک کرد قشنگ

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
والا من هنوز نگرفتم‌ . 

شما تهران هستین هرجا پیدا کردین میشه به منم اطلاع بدین چون من شهرستانم چند جا تماس گرفتم همه میگن مشابه داریم مشابه هم فرتیل سی ام میخوان بدن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
آخه من دیروز از صبح تا شب همش سرپا بودم کار میکردم بعد چند بار مجبور شدم وسیله سنگین بلند کنم شب که ...

عزیزم منم همش توهم کیسه اب دارم دیوونه شدم بخدا

ان شاالله سالم بغل کنیم نی نی هامونو

شما تهران هستین هرجا پیدا کردین میشه به منم اطلاع بدین چون من شهرستانم چند جا تماس گرفتم همه میگن مش ...

داروخانه باهمانه یا داروکده بپرسید اوابوست دارن تو نت این اسم هارو بزنید 

عزیزم منم همش توهم کیسه اب دارم دیوونه شدم بخدا ان شاالله سالم بغل کنیم نی نی هامونو

انشاءالله 

فقط صبح تا شب راه میرم آیت الکرسی و قرآن میخونم التماس خدا میکنم که صحیح وسلامت بیان تو بغلمون این دوران به خوشی وخیر بگذره 

انشاءالله  فقط صبح تا شب راه میرم آیت الکرسی و قرآن میخونم التماس خدا میکنم که صحیح وسلامت بیا ...

ان شاالله

عزیزم این چه حرفیه راحت باش گلم. نه میلواید دیگه نگیر اصلا همون کیوتن قرمز بگیر. روزی دوتا هر دوتون ...

برا من کیوتن داده گلبهی رنگش. اینا چ فرقی دارن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها من یادم رفته. استرادیول و.. رو ک شروع می کردیم ترشحات زیاد میشه؟ من دو سه روزه بشددت ترشحات آبکی بی رنگ و لیز دارم. یادم رفته قبلی هم اینجوری بودن یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱