2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

خانوما ۲۵ روز از عمل پانکچرم میگذره دل درد بدی دارم تخمدان هام دردمیکنه هایپر نشدم ۲۲ تا تخمک داشتم عادیه یا برم دکتر

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هایی که تهوع داشتین از کی کمتر شد و حالتون بهتر شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ۹ هفته و ۶ روزمه هرچی جلوتر میره تهوعم بهتر میشه میگم نکنه این از بین رفتن تهوع خطرناک باشه ؟؟؟؟؟؟؟ استرس گرفتم ! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه بابا نخور من قرص و سرم و امپولشو زدم هیچ فایده ای نداره فقط باید ۴ ماه تحمل کنی در ضمن فایده ندار ...

ینی عزیزم تهوع اینا تا پایان ۴ ماه ادامه داره 

وای من خیلی حالم بده معمولا بالا میارم نمیدونم چیکار کنم 

یه بوی گند دائم توی مشاممه😔😔🤢🤢🤢

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
بچه هایی که تهوع داشتین از کی کمتر شد و حالتون بهتر شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ۹ هفته و ۶ روزمه هرچی جلوتر میره ...

من که روز ب روز بدتر میشم قبلا بالانمی آوزدم 

الان اول صبا بالا میارم🤢🤢🤢

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

@ماشالا    

سلام ماشالا جان 

یادمه یبار گفتی تو سونو های مختلف تاریخ بارداریتو‌متفاوت میگفتن 

میشه برام بگی چجوری بود 

ببین منم یبار یه دو تا سونو با تفاوت دو روز بهم تاریخ دادن البته و هر دو از تاریخ انتقالم بیشتر ولی اولی ۴ روز بیشتر دومی دو روز بیشتر 

ینی عزیزم تهوع اینا تا پایان ۴ ماه ادامه داره  وای من خیلی حالم بده معمولا بالا میارم نمیدونم ...

پایان ۳ ماه خیلی کم میشه ولی پایان ۴ ماه کلا از بین میره ولی خب هرکسی فرق داره بعضیا تا ۹ ماه تهوع دارن که خیلی بده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
من که روز ب روز بدتر میشم قبلا بالانمی آوزدم  الان اول صبا بالا میارم🤢🤢🤢

من وقتی که خیلی زیاد هم بود اصلا بالا نیاوردم فقط تهوع خالی داشتم  حالا نمیدونم الان کمتر داره میشه خیلی بده کلا 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
حالا من همش دهنم تلخه و بعدازظهرها حالت تهوع شروع میشه ولی تا حالا بالا نیاوردم  مزه دهنم خیلی ...

الان تهوع من کم شده خطرناکه ؟ ممکنه ربطی به رشد جنینام داشته باشه ؟؟؟ بقیه علائمم سر جاشه 

نه خبر ندارم 

یه سوال هم‌داشتم اینکه قبل عمل پانکچر ازمایش بتا که مینویسن اون جوابش چقدر طول میکشه اماده بشه مال من  ۵ عصر گفته برم‌همون عصر هم باید جواب بگیرم نمیدونم‌ازمایشگاهها کدومش انجام‌میده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام‌‌به‌دوستان‌عزیزم

خواهرای‌گلم‌هرکی‌مرکز مام رفته میشه راهنمایی‌کنه

قانونش‌چطوریه؟

شلوغه‌یانه؟

هزینه‌هاش‌‌چطوره؟

آزمایش‌اسپرم‌حتمابایداونجا‌داده‌بشه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دوستان کسی هست اینجا عمل فیبروم کرده باشه ؟ من فیبروم ۶سانتی اینترامورال دارم روز دوم پریودی خیلی خ ...

ببین من تجربه فیبروم نداشتم

ولی میدونم فیبروم بسته به جاش میتونه مانع لانه گزینی بشه، بنابراین اگر اینجوری باشه فایده نداره اول آی وی اف کنی

ولی بازم بسته به جایی که میخوان دست بزنن شاید بهتر باشه قبل عمل پانکچر کنی، که اگر ذخیره بعد عمل کم شد از این نظر مشکلی نداشته باشی

اگر هم عملت رو تخمدان ها اثری نداره که دیگه فرقی نمیکنه