2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست

سلام عزیزان من منم به گروه خودتون ملحق کنید راهنمایی میخام ازتون ماه بعد انتقال دارم دکترم گفته روز دوم پریودی برم مطب تا برام خراش اندومتر انجام بده،نگرانم زخم بشه رحمم دیگه خوب نشه دردش تا چه حده؟هزینش چقدره؟اگه اطلاعات دارید دراین موضوع ممنون میشم گمکم کنید

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
ایشالا همه به زودی مامان شن 🤲🏻واقعا؟؟؟؟؟؟ من نمیدونستم فکر میکردم گرما خووب نیست ! چیکار کنم یعنی ...

نه اینکه با شکم بند گرم ببندی و حرارت شکمت خیلی بره بالا

ولی در کل نذار باد سرد به شکمت بخوره یا شکمت لخت باشه اینجوری دردات هم کمتره

بارداری دوقلویی فرق با یه قلویی نداره فقط خیلی بیشتر توانتو میگیره و دردات بیشتر 

من وارد ماه چهارم شدم دردام زیاد شد مثل درد پریودی کمردرد پهلودرد پادرد بخاطر اینه که جنین ها رشد میکنند بعدا که بدنت جا باز کنه دردات هم بهتر میشه

خیلی استراحت کن و اگه دکترت صلاح دونست حتما سرکلاژ کن و پرولوتون بزن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوبه باز ازین وضعیت در میام اما بهتره یه دفعه بری سونو این ۲ هفته برا من اندازه یه عمر گذشت ایشا ...

ایشالا فردا صدای قلبشونو میشنوی خیالت راحت میشه

شماهم برای من دعا کن

سلام مامانای ۱۴۰۰😍😍😍من امروز رفتم چکاپ قبل انتقال.سونوشدم هیچ مشکلی نبود شکر خدا بعرشم معاینه ک خ ...

انشالله همه چی بخوبی پیش بره التماس دعا دارم گلم سلام منم برسون به امام رضا اسمم فاطمه هستش 

بگو میاییم انشالله با فسقلیا اگه قسمتم شد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
جدا از بحث انتقال و خراش. من این ماه باید هیستروسکوپی کنم.  برای سپتوم. این عملش با شما فرق دار ...

هزیزم من هیستروو کردم ندونستن سپتپم دارم برام در اوردنو به ازمایش دادن  منم هیسترو با خراش بود نه فرقی نمیکنه ولی خیلی رو مثبت شدن تثیر داره بعدش فقط سره وقت داروهای عفونتتو بخ‌ور خدایی نکرده عفونت نگیری 

عزیزم بهت تبریک میگم اگه بی بی چکات مثبته زیر ۱۰ دقیقه مامان شدی رفته نگران نباش عزیزم برو آزمایش بد ...

عزیزم شمافعلا سونو نشدی من خیلی میترسم جنین برام تشکیل نشه استرس مثل موخره داره جونمو میخوره