2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046541 بازدید | 684523 پست
عزیز من، اگه توی واژنت لگد میزنه یعنی دهانه رحمت باز شده و پاهاش اومده پائین؟ نه عزیزم، احساس میکنی ...

تازه سونو بودم مشکلی نبود

نه قشنگ انگار تو واژنم حباب میترکه و حس بدی داره

البته دوقلوان فکر کنم پایینی جاش تنگه و خیلی پایینه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم ببخشید من تاحالا دل درد پری و درد زیر شکم نداشتم ازدیروز دارم تو هم داری این دردارو

ببین من یه بار شب ۵ انتقال تا ظهر ۶ انتقال درد داشتم یه بارم روز۱۶ تا ظهر ۱۶ انتقالم دیگه درد و اینا اونجوری ندارم بعضی موقع ها تیر میکشه اما خیلی کم من بیشترین علامتم تهوع افتضاحه از همه چی بدم میاد.

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهرا صبحتون بخیر

آزمایش dfiاز اسپرم میگیرن؟بعد بنظرتون جوابدهیش چقد طول میکشه آخه فردا میریم مرکز بعد دکتر ازمایش خون و اسپرموگرام نوشته انجام بده میخام خودم رو ‌گزینه dfiتیک بزنم انجام بده😑🙈🙈

روز چندم دیدین اخه منم روز سوم انتقالم یه مویرگ های قهوه ای دیدم یکم بیشتر البته شاید ...انتقال جنین ...

ببین من روز ۱۷ انتقالم بود فکر کنم . انشالله که برا لانه گزینی بوده 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اره عزیزم دو سه دقیقه زمان برد  من دو مرحله ای بودم بیست نهم و یکم انتقال دادم

عزیزم بهت تبریک میگم اگه بی بی چکات مثبته زیر ۱۰ دقیقه مامان شدی رفته نگران نباش عزیزم برو آزمایش بده با خیال راحت 😍

تازه سونو بودم مشکلی نبود نه قشنگ انگار تو واژنم حباب میترکه و حس بدی داره البته دوقلوان فکر کنم پ ...

عزیزم شما کارای خونتو خودت انجام میدی ؟؟؟؟ یا نه ؟؟؟؟ من ۷ هفته و ۳ روزمه دوقلو هستن برا همین میترسم راستش میتونم در حدی که ظرف بچینم توو ماشین و اینا کار انجام بدم ؟؟؟؟؟؟ در چه حدی میتونم کارامو بکنم ؟؟؟؟ لکه بینی و اینام ندارم خداروشکر

عزیزم شما کارای خونتو خودت انجام میدی ؟؟؟؟ یا نه ؟؟؟؟ من ۷ هفته و ۳ روزمه دوقلو هستن برا همین میترسم ...

نه عزیزم من اصلا کار نکردم هم خونریزی و لکه بینی داشتم هم جفتم پایین بود

خیلی رعایت کن خصوصا تا ان تی چون خدایی نکرده خطر خوتریزی و لکه بینی زیاده

من فقط در حد صبحونه و ناهار خوردن وجمع کردنش کار کردم تو این چندماه

البته راه زیاد میرم 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه عزیزم من اصلا کار نکردم هم خونریزی و لکه بینی داشتم هم جفتم پایین بود خیلی رعایت کن خصوصا تا ان ...

من راه زیاد نرفتم تازه چند روزه درحدی که ظرف بچینم توو ماشین یا بردارم کار انجام دادم خیلی کم اینم خطرناکه یعنی ؟؟؟ انجام ندم ؟ 

من راه زیاد نرفتم تازه چند روزه درحدی که ظرف بچینم توو ماشین یا بردارم کار انجام دادم خیلی کم اینم خ ...

نه عزیزم فکر نکنم کاری باشه که خطرناک باشه منم که میگم کاری نکردم ولی در حد جمع و جور کردن سفره و ظرفای خودمو و شستنشون رو انجام دادم

فقط خم و راست نشو خوب نیست

زینبی جون یه سوال من بیماری برص دارم یعنی لک سفید ک خیلی ساله رشدی نداشته زخمم ک نشده هیچوقت.بعدشم پ ...

راستش من تخصصی ندارم تو این زمینه ولی چون بیماری خود ایمنی هست حتما حتما با متخصص ایمونولوژی صحبت کن و ویزیت شو

نه عزیزم فکر نکنم کاری باشه که خطرناک باشه منم که میگم کاری نکردم ولی در حد جمع و جور کردن سفره و ظر ...

مرسی عزیزم  خدا برات حفظشون کنه 🤲🏻

سلام عزیزم بسلامتی طبق سونو چند هفته بودی؟از هفته ۱۱ تا ۱۳ میشه بهترین وقتش ۱۲ هفته هست عزیزم واسه ...

دیروز سونو نکرد دیگه هفته پیش دوشنبه من رفته بودم دم خونمون سونوگرافی اونو دادم نگاه کرد طبق اون حساب کرد 

تو اون سونو هفتمو زده بود ۸ هفته و۲روز خودش حساب کرد تا دیروز میشدم ۹ هفته بخاطر همین گفت ۱آذر بیا 

درمورد شیافم کلا به من گفت از این به بعد همون روزی یه دونه رو بذار فقط حواسم نشد بپرسم تاکی همین ۱دونه رو هم بذارم حالا من تا ان تی که برم پیشش همین کارو میکنم انشاءالله که اتفاقی نمیفته 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام زینب جون من می‌خوام فردا برم واکسن کرونا بزنم با توجه به اینکه دی ماه تخمک کشی دارم میخواستم بپ ...

سلام عزیزم خوبی ؟ خیالت راحت برو بزن عزیزم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه 🤩🤩🤩🤩

ولی دور از جون فکر کن موقع پانکچر کرونا بیاد سراغت اون موقع باید تخمک هات رو بذاری بغلت برگردی خونه 😅😅😅😅

مرسی عزیزم  خدا برات حفظشون کنه 🤲🏻

فدات عزیزم

به همچنین

قسمت همه منتظرا

راستی اصلا نذار شکم و کمرت سرما بهش بخوره

من اینکارو کردم و از درد مردم و زنده شدم .میخواستن بستریم کنند