2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
سلام سارا جون من امروز رفتم پیش دکترم برا ۱ آذر گفت برم ان تی از کی تا کی میشه رفت؟ استرادیول وپروژ ...

سلام عزیزم بسلامتی طبق سونو چند هفته بودی؟از هفته ۱۱ تا ۱۳ میشه بهترین وقتش ۱۲ هفته هست

عزیزم واسه منم ی شیافو کم کرد گفت تا ی هفته ی روز درمیون شیافو بزار مثلا ی روز همون دو تا رو بزار یروز یکی تا ی هفته بعد ی هفته قطع کن یکیو روزی یکی بزار

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها امروز من و همسرم ازمایش کوروموزم دادیم کسی میدونه چی هست یا مثلا اگه تخمک بد باشه یا اسپ ...

سلام کشت کروموزوم هست کروموزوم خودت و همسرتو بررسی میکنن ببینن مشکلی داره یا نه ی نوع ازمایش ژنتیکه نه عزیزم ربطی به اسپرم و تخمک نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما یه سوال.اینکه کی میتونیم نزدیکی داشته باشیم چند هفته باید بگذره.منکه کلا میترسم 

عزیزم من که هنوز دکترم بهم میگه نداشته باش

خدا خیرت بده گلم. همش نگران بودم فک کردم اهمیتی نمیدن که میگن 1 بخورم. راستی من امروز لنفوسیت سوم و ...

سلام عزیزم ان شاالله بسلامتی وارد سیکل بشی و خبر بارداریتو بدی بزودی

فکر کنم بهترین زمانش صبح هست عزیزم

بچه ها من همیشه که میخوام برم  ویزیت توی رویان اینترنتی نوبت میگیرم ولی هر وقت میرم رویان حدود ...

عزیزم همینه چه اینترنتی نوبت بگیری چه تلفنی خیلی معطلی داره

عزیزم بسلامتی . انشالله امام رضا حاجت دلتو بده  عزیزم کدوم دکتر رفتی و کدوم‌مرکز ؟ .‌

من دکترمهدی زاده میرم ک پیامبران بودن قبلا الان گویا مرکز ناباروری امین هستن اماانتقالم همون پیامبرانه .عملم لاله

اخه منم انگشتای دستم اگزما داره رکسانا جون ،منم باید بگم ازمایش ایمنی بنویسه  دکتر ؟

نمیدونم عزیزم من ب دکتر گفتم لکه های سفید داره بدنم و این فصلم دستام اگزمامیزنه گفت بایدداروبدنم ایمنی بدنت روسرکوب کنیم

مرسی عزیزم منم اوایل اپتامیل اچ آ یک میدادم اوایل.نان دادم یبوست داد.شیریارانه ای بهداشت دادم الان د ...

سلامت باشن نی نی هات عزیزم .کاش با دکترشون مشورت میکردی عزیزم .

اره نی نی من زود بدنیا اومد واسه همین وزنش کم بود 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️