2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
چرا عزیزم ولی ۱۰ روز بعد مثبت شدن خون ریزی کردم

ای وااای ناراحت شدم ان شالله این سری مامان میشی سالم و سلامت بغلش میگیری❤🌹

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز دهم گلم والا فکر نکنم مثبت بشه بهرحال باید یه نشونه ایی چیزی باشه   ولی چشم بازم میزن ...

خدا بزرگه انشالله که مثبتی عزیز دلم قربون چشمات ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من انقدر تو این راه بودم که دیگه دستم اومده عزیزم میدونم صد در صد منفیه امیدوارم دوستانم مثبت بشن

عزیزم مگه روز چند انتقالی بزار چند روز دیگه. ان شالله مثبتی 

خدایا شکرت
سلام لیانا جان خوبی گلم، فعلا هیچ خبری نیست و نشده خودت چیکار کردی عزیزم

سلام نسرین جون 

قربونت 

بیا خصوصی💞💞

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان.من نگرانم چن اکثرن که مثبت شدن دردی ندارن.ولی من خیلی درد دارم.زیردلم بدجور درد میگیره.درد لگ ...

عزیزمم دردات مثه پریودیه؟؟ اگه نزدیک پریودی خودته فک کنم مال اونه منم چندروز دوروبر پرودی خودم زیر شکمم و اینا همش درد داشتم مثه پریودی لکه بینی چیزی نداری نگران نباش چیزی نیس

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام بچه ها جون صبح همگیتون بخیر من بی بی چک زدم خدارو هزار مرتبه شکر دوخط افتاد

مبارکت باشه عزیزم

الهی به سلامتی💗💗💗

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مهسا جونم من روز ۸ یه بی بی زدم یه هاله خیلی خیلی محوی افتاد که به زور نور گوشی قابل دیدن بودن امروز ...

مبارکه گلم بسلامتی بغلش بگیری.😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من که سری پیش اصلا علایم نداشتم منفی شدم این بارپر از علایم و باز منفی به خدا به علایم نیست اصلا&nbs ...

پروانه عزیزم مگه بی بی مثبت نبود.🥺🥺🥺برو آزمایش پروانه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دقیق نمیدونم. من عدد آپکا برام پایین بود تو آزمایش ایمنی . دکتر گف باید برا بالا بردنش لنفوسیت تراپی ...

منم سه جلسه انجام دادم جونم برای کسانیکه منفی میشن یا سقط مکرر دارن انجام میشه چند تا از دوستام هم مثبت شدن.😍😍😍

نمیدونم والا. این دکترم ب من گف از چی میترسی. لنفوسیت اثر مثبت نداشته باشه هم حداقل عوارض نداره. نمی ...

چند جلسه نوشتن براتون آپکای من خیییلی پایین بود سه جلسه نوشتن

سلام عزیزدلم فدات شم  مشکل دوطرفه هم شوهرم از لحاظ اسپرم داغون هم خودم pco شدید که رفتیم مرکز ...

مبارک باشه خوشالمون کردی 

واقعا همینطوره فقط باید قسمتمون باشه

چندتا جنین داشتی؟ چند روزه بودن؟ و گریدشون چی بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻