2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684566 پست

بچه ها برا من یه سوال پیش اومده 

وقتی ما بی بی مون مثلا مثبت بشه میتونیم تا روز آزمایشمون صبر نکنیم بریم تست بدیم اگه اونم مثبت بود بریم پیش دکتر زنان برا بارداریمون نه دکتر مرکزاااا خب چه کاریه که تا روز آزمایش صبر کنیم؟ زودتر مگه نمیتونیم بریم؟

مثلا من فردا بی بی بزنم مثبت بشه بعدم برم آزمایش بدم اونم مثبت باشه همون فردا وقت بگیرم برم دکتر زنان که برم زیر نظرش برا بارداری

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
حقیقتش من همین دیروز ینی سه شنبه رفتم دکتر ایمونولوژی ابن سینا خیلی تعریفشم شنیدم خداییش دکتر خوبی ...

نمیدونم والا. این دکترم ب من گف از چی میترسی. لنفوسیت اثر مثبت نداشته باشه هم حداقل عوارض نداره. نمیدونم واقعا. مجبور شدم فعلا اعتماد کنم. چون اخرین جنین هارو دارم. مجبورم به هر چیزی چنگ بزنم که بعدا نگم شاید فلان کارو می کردم میشد.

ان شاالله لطف خدا بیش از پیش شامل حال مون بشه و نتیجه بگیریم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان لطفا میشه منو راهنمایی کنین من انتقال اول مثبت شدم ولی ۹ هفته رشدش متوقف شد لوپوس دارم دارو هم هیدروکسی پردنیزلون و آ اس آ میخورم موقع انتقالم انوکسا زدم بعدمثبت شدن الان میترسم باز انتقال بدم رشدش متوقف بشه هرچیم به دکترم میگم‌آزمایش ایمنی انعقادی میگه احتیاج نیست داروها همینه 

بهش بگم‌ این سرم آی وی آی جی رو بنویسه؟واسه من که لوپوس دارم حتما باید تزریق کنم؟

سلام دوستان.نیم ساعت پیش زیر زیر دلم یعنی خیلی پایین دلم توی واژن میشد انگار چنان درد عجیبی گرفتم که مردم و زنده شدم .یه ربع درد شدید گرفته بود.خیلی افتضاح.کلی ترسیدم گفتم پریود شدم با این درد.خیلی نگرانم کسایی که مثبت شدن این دردها رو داشتن واقعا؟این درد برام عجیب بود نداشتم تا حالا.گفتم نکنه داره سقط میشه..خیلی فکرم و درگیر کرده.نمیدونم این دردها که گاهی شدید میشه طبیعیه یا ن

قرص دیگه ای بجز دمیترون و ب6 نمیشناسی واسه تهوع؟ضرر نداشته باشھ مجاز  باشھ

ببین قرص زنجبیل دوز 500 از داروخانه بخر روزی دوتا از اون میتونی بخوری به شرطی که داروی ضد انعقاد نداشته باشی 

یا سعی کن نصف کنی همون دمیترون رو

عزیزم نمیدونی چقدر باید فاصله باشه بین انتقال و آزمایش انعقاد؟! 

فکر کنم دو ماه حتما باید باشه اگه سقط باشه ۳ ماه چون دکتر تاریخ انتقال ازم پرسید و تاریخ آزمایش که ببینه فاصله رعایت شده باشه. بازم نظر دکتر مهمه من دقیق یادم نیست

خدایا شکرت
دوستان لطفا میشه منو راهنمایی کنین من انتقال اول مثبت شدم ولی ۹ هفته رشدش متوقف شد لوپوس دارم دارو ه ...

دارو همینه سرم رو خیلی جاها قبول ندارن میگن اثرش قطعی نیست. 

خدایا شکرت