2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
چيكا جونم يادته استراديول چطوري و از كي قطع كردي؟

جانم عزيزدلم اره گلي از حدود ١١ هفته روزي دوتا رو كرد يكي از هفته ي بعدش يك روز درميان بعدشم قطع كرد عزيزم

خداياشكرت....❤️ 
پس منم روز دهم زودتر نزنم بی بی رو  شوهرم امروز میگفت برات میخرم بی بی فردا بزنی یعنی روز ۸ ام ...

مهسا جونم من روز ۸ یه بی بی زدم یه هاله خیلی خیلی محوی افتاد که به زور نور گوشی قابل دیدن بودن امروز زدم پررنگ شده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز ٧ بي بي مثبت شد روز ١٠ ازمايش دادم عزيزم روز ١٣ هم رفتم پيش دكترم سونوم كرد.

منم همینو میگم همش به خودم میگم براچی تا دوشنبه وایسم که برم آزمایش اونو مرکز برا خودش گفته که خبر بدیم نتیجه چی شده 

پس میشه اینکارو کنیم؟ موردی نداره 

برم آزمایش بدم که بعدش وقت دکتر بگیرم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چرا عزیزم ولی ۱۰ روز بعد مثبت شدن خون ریزی کردم

واااای چقدر ناراحت میشم این چیزارو میشنوم ای خداااا😔😔😔

من که سری پیش اصلا علایم نداشتم منفی شدم این بارپر از علایم و باز منفی به خدا به علایم نیست اصلا&nbs ...

عزیزم مگه روز چندی؟؟انشاءالله که مثبتی عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منم همینو میگم همش به خودم میگم براچی تا دوشنبه وایسم که برم آزمایش اونو مرکز برا خودش گفته که خبر ب ...

اره اون ديگه بستگي به خودت داره كه بخواي كجا تحت نظر باشي.

خداياشكرت....❤️ 
فدات عزیزدلم نه والا علائم هیچی ندارم من  انشاءالله که خیره ومثبتی مامان خانومی

ممنون عزیزم دعاکن برا مامنتظرا الان دعات گیراست عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اره اون ديگه بستگي به خودت داره كه بخواي كجا تحت نظر باشي.

میخام همینجا سمت خونمون برم دکتر هم راهش نزدیکه هم مطب خب خلوتتره

مهسا جونم من روز ۸ یه بی بی زدم یه هاله خیلی خیلی محوی افتاد که به زور نور گوشی قابل دیدن بودن امروز ...

خدارو شکر عزیزم واقعا خوشحال شدم برات برای منم دعا کن اگه این بار هم منفی بشم باید دوباره برم پانکچر😥

میخام همینجا سمت خونمون برم دکتر هم راهش نزدیکه هم مطب خب خلوتتره

عزیزم شما که مثبت شدی اول برو مرکز ببین دکترت چی میگه بعد بهش بگو نمیتونم بیام میتونم پیش دکتر دیگه ای برم یا نه ببین چی میگه 

عزیزم این همه سختی کشیدی پس این دفعه هم مرکز برو ببین چی میگه شاید دکتر مرکز چیزای بهت توضیح داد که ب دکتر خودت بگی بهرحال مرکز بهتر میدونن 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
بیبی زدم منفی بود بله عزیزم این بارم نشد

مگه روز چندمی پروانه جون زود نا امید شدی؟؟ تازه تو اچ سی جی هم داشتی زوده برا نا امیدی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ای جون چه پررنگ مبارک باشه گل من خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم برات 🥰 دفعه پیش هاله داشت؟  بی‌ب ...

روز چندی جنینات سه روزه هستن عزیزم بازم دو روز دیگه بزن نا امید نشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤