2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
من امروز زدم بعد دو ساعت یه هاله ی محو انداخت به زور گوشی میشه دید میدونم اونم به خاطره امپوله 

پروانه جون شما علائم هم داری؟؟من که روز چهارمم اصلا علائم ندارم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که سری پیش اصلا علایم نداشتم منفی شدم این بارپر از علایم و باز منفی به خدا به علایم نیست اصلا&nbs ...

مگه منفی شدی عزیزم ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
بیبی زدم منفی بود بله عزیزم این بارم نشد

به بی بی اکتفا نکن گلم . انشالله خدا برات بخواد و آزمایشت مثبت بشه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
خانما دکتر از ۵ روز قبل انتقالم شیاف داده روزی دوتا اصلا امپول نداده میگم بهتر نیست حداقل این ۵ روزو ...

عزیزم شما مگه مثبت نشده بودی ،‌‌؟

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبی ؟ ببخشید من ماه بعد انتقال دارم دکتر از این ماه برام پردنیزولون ۵ نوشته روزی دوتا میخورم . بعد اینکه تا مراجعه بعدیم پیش دکتر خیلی زودتر این قرص تموم میشه نیازه دوباره بخرم خودم ادامه بدم یا نه کافیه ؟ قطع یه دفعه این قرص ضرر نداره ؟ 

@ماشالا    عزیزم مبارک باشه ایشالا به سلامتی دوران بارداریتو بگذرونی ❤ روز چندم بودی امر ...

فدات بشم الهی امروز روز ۱۱ عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍