2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046900 بازدید | 684563 پست
من امروز زدم بعد دو ساعت یه هاله ی محو انداخت به زور گوشی میشه دید میدونم اونم به خاطره امپوله 

پروانه جون شما علائم هم داری؟؟من که روز چهارمم اصلا علائم ندارم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که سری پیش اصلا علایم نداشتم منفی شدم این بارپر از علایم و باز منفی به خدا به علایم نیست اصلا&nbs ...

مگه منفی شدی عزیزم ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
بیبی زدم منفی بود بله عزیزم این بارم نشد

به بی بی اکتفا نکن گلم . انشالله خدا برات بخواد و آزمایشت مثبت بشه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
خانما دکتر از ۵ روز قبل انتقالم شیاف داده روزی دوتا اصلا امپول نداده میگم بهتر نیست حداقل این ۵ روزو ...

عزیزم شما مگه مثبت نشده بودی ،‌‌؟

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبی ؟ ببخشید من ماه بعد انتقال دارم دکتر از این ماه برام پردنیزولون ۵ نوشته روزی دوتا میخورم . بعد اینکه تا مراجعه بعدیم پیش دکتر خیلی زودتر این قرص تموم میشه نیازه دوباره بخرم خودم ادامه بدم یا نه کافیه ؟ قطع یه دفعه این قرص ضرر نداره ؟ 

@ماشالا    عزیزم مبارک باشه ایشالا به سلامتی دوران بارداریتو بگذرونی ❤ روز چندم بودی امر ...

فدات بشم الهی امروز روز ۱۱ عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍