2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046480 بازدید | 684515 پست
من دو تا فرتیل سی ام. یک رویال ژلی دو تا متفورمین آهن و فولیک اسید ۵ و هیدروکسی ۱ عدد یه روز درمیان ...

@زینبی_بابا    ببخشید زینب جون بهترین زمان مصرفشون چه وقته؟ ان شالله خدا بهتون سلامتی بده 

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بزن حتما فقط محض احتیاط از متخصص زنانت اجازه بگیر نگه یه وقت سرخود عمل کردی

دکترم به من گفت تا جواب ازمایشت وایستا دیگه نمیدونم بزاره بزنم یا نه به نظرت با این پروژسترونو هپارینو استرادیول تداخل نداره اخه میگن نباید با واکسن هیچی بخوری فقط استامینیفون ساده

الان دم نوش دارچین و عناب و گل محمدی و زیره گذاشتم خوردم خیلی بهتر شدم

وای منم انجام بدم ضعف میکنم استرادیول هم که کلا سردرد میاره نی نی بیاد اینا حله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه ربطی ندارن بهم، ولی علت کم خونی در مردان باید مشخص بشه

زينبي جون ٣١ هفته هستم وزنم تو ١٢ روز حدود ٨٠٠ گرم رفته بالا اين زياده؟بخاطر نوسان فشارخونم هرروز فشارمو چك ميكنم بين ١٠ تا ١٢ هستش و ورم دست و پا هم ندارم اما تو ازمايش ١٠ روز پيشم دفع پروتيينم ٢٠٣ بود تو ادرار ٢٤ ساعته. با اين حال بازم ممكنه دچار مسموميت بارداري شده باشم؟ خيلي نگرانم نكنه اتفاقي بيفته و متوجه نشم😔😔

خداياشكرت....❤️ 

مامانای عزیز ی سوال من ۱۲هفته ۵روز رفتم سونو ان تی دکتر تو برگه جنسیتو زده دختر پسر 

بنظرتون ۱۰۰درصد بوده ک تو برگه نوشته یا قطعی نیست

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
مامانای عزیز ی سوال من ۱۲هفته ۵روز رفتم سونو ان تی دکتر تو برگه جنسیتو زده دختر پسر  بنظرتون ۱ ...

الهی دوقلو داری چقدم خوب هر دو جنسیت داری بالای ۸۰ درصد درسته عزیزم ولی خب احتمالش هست که الان درست تشخیص ندن ولی کم پیش میاد تو غربالگری بعدیت دیگه صددرصده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏