2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
عزیزمی خدا را شکر خیلی خوشحال شدم هم برای شما و هم برای تمام کسانی که خبر خوش مثبت بودن را اعلام می ...

ممنون عزیزممم انشاالله همه منتظرا زودی مثبت بشن و دلشون شاد بشه بله واقعا خداجونم خییلی بزرگه استرس نداشته باش همه چیو بسپر به بزرگی خودش انشاالله مثبتی  و مامان میشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@نیکاد     تبریک میگم عزیزم ان شالله ۹ ماه بعد بسلامتی بدنیا بیاد 😍😍

ممنون عزیزممم انشاالله روزی همه منتظرا پناه برخدا منم بدون استرس این دورانو بگذرونم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم ممنون چکارکنم پس یکیش آزمایش شوهرمه یکیش خودم.حالا میخا انتقال بدم اشکالی نداره؟؟

سلام دوستان خواهش میکنم جواب بدید چون هزینه ی میکرو بالاست و خصوصی نمیشه بگید کجا برم دولتی که خوب باشه و نتیجه بگیرم من شهرستان بروجرد هستم شهر های اطاف و اهران میتونم برم میشه کمک کنید لطفا😔😔😔😔

الان دیدم دو شهریور مث اینکه تو هیئت وزیران تصویب شده. کاش زودتر عملی بشه

خدا کنه ، فقط الکی طز میدن بچه بیارید دریغ از یذره حمایت، حداقل یه وامی هم نمیذارن ، چندماه پیش یه لینک ثبت نام وام بود ثبت نام کردیم ، هیچی به هیچی بعضی ها گرفتن ، چجوری معلوم نیست ، هیچ شماره تماسی پیامی هم برای پیگیری نذاشتن

سلام دوستان خواهش میکنم جواب بدید چون هزینه ی میکرو بالاست و خصوصی نمیشه بگید کجا برم دولتی که خوب ب ...

ببخشید عزیزم من اطلاعی ندارم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم خوبی ایشالا که خیره و جفت داره مسیولیت کیسه زرده رو بعهده میگیره بخاطر همین علایم کمتر مم ...

ان شاالله جفتمون این دورانو بگذرونیم نی نی هامونو بغل کنیم همش استرسه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قبل بارداری ۵۸ بودم الان ۶۸ هستم اره گلم لاغرم

خوب نظر دکترت چیه

شاید لگد میزنه متوجه نمیشی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خدا کنه ، فقط الکی طز میدن بچه بیارید دریغ از یذره حمایت، حداقل یه وامی هم نمیذارن ، چندماه پیش یه ل ...

ان شاالله.

اره اونو منم ثبت نام کردم نمیدونم چند وقت بعد پیام اومد برام که شما مشمول این طرح نمیشید    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آمپول و منظورت دیگه زیر جلدی بود سرم و به من گفتن یک هفته قبل باید زد کلا همه جا اینجوری میگن اون آ ...

نه منظورم سرم ivig هست. دکتر رزاقی اینطوری بود روشش

چسب جنین یا gcsf  رو هم که همون نیم ساعت قبل انتقال تو بازو زدند

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈