2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046380 بازدید | 684510 پست

سلام ببخشید روز ۱۱ سیکلمه رفتم سونو ۱۹ ۱۴ ۱۳ سمت چپم داشتم یه دونه ۱۷ سمت راستم میگم اینا چه جور میشه فقط ۲ تخمک میشن؟کوچیکا که تخمک ندارن درسته؟پی ار پی تخمدان برام نوشت روز پانکچر کسی انجام داده ؟تاثیری داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی  میگم سونو آنومالی هم آزمایش داره مثل ان تی ؟

سلام عزيزم فداتشم خودت خوبي؟ اره عزيزم حتما جواب سونو ان تي و ازمايشش براي ازمايش انومالي همراهت باشه

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم من سه تا استرادیول و یه جا میخورم سه روزه بهم گفتن مشکلی نیست  باید هر هشت ساعت یکی می‌خ ...

نمی دونم، منم هر هشت ساعت می خورم. حالا گفتند مشکلی نداره فکر منفی نکن ✌✌✌

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

من دو تا فرتیل سی ام. یک رویال ژلی دو تا متفورمین آهن و فولیک اسید ۵ و هیدروکسی ۱ عدد یه روز درمیان ویتامین بی چطور باید بخورم تداخل نداشته باشه معدم خیلی داره اذیت میشه

و هیچکدوم تداخل دارن؟  و بهترین زمان مصرفش کی هست؟

خانم ها هر کسی میدونه راهنمایی کنه 

خدایا شکرت
حالا راست هم بیشتر بخوابه طوری نیست 😉 😉 😉 😉 بذار راحت باشه بابا  در این حد بی اهمیت هست که ...

منم هردوطرف ميخوابم ولي سه روز اول انتقال اكثرا چپ ميخوابيدم ديگه پام بي حس ميشد😂😂

خداياشكرت....❤️ 
نه منظورم سرم ivig هست. دکتر رزاقی اینطوری بود روشش چسب جنین یا gcsf  رو هم که همون نیم ساعت ق ...

آهان ن برا من فقط پردنی و چسب جنین و سرم و استرادیول و آسپرین تجویز کردن 

از الان تو فکر درد جای آمپولامم.😭😭😭

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من دو تا فرتیل سی ام. یک رویال ژلی دو تا متفورمین آهن و فولیک اسید ۵ و هیدروکسی ۱ عدد یه روز درمیان ...

منم معده درد و سردرد گرفتم دارو زیاد باشه آدم نمیدونه چطو مصرف کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

@alaae    ژن mthfr من هتروزیگوت بود دکتر گفت برای خیلی ها هست ولی چون دوبار ای وی اف منفی و سن ۳۵ داری بهتره با مثبت شدن انوکسا بزنی. گفت اسید فولیک ۵ رو ما ترجیح میدیم به اینوفلیک. بازم نمی دونم کدومشو بخورم

خدایا شکرت