2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

سلام ببخشید روز ۱۱ سیکلمه رفتم سونو ۱۹ ۱۴ ۱۳ سمت چپم داشتم یه دونه ۱۷ سمت راستم میگم اینا چه جور میشه فقط ۲ تخمک میشن؟کوچیکا که تخمک ندارن درسته؟پی ار پی تخمدان برام نوشت روز پانکچر کسی انجام داده ؟تاثیری داره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی  میگم سونو آنومالی هم آزمایش داره مثل ان تی ؟

سلام عزيزم فداتشم خودت خوبي؟ اره عزيزم حتما جواب سونو ان تي و ازمايشش براي ازمايش انومالي همراهت باشه

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم من سه تا استرادیول و یه جا میخورم سه روزه بهم گفتن مشکلی نیست  باید هر هشت ساعت یکی می‌خ ...

نمی دونم، منم هر هشت ساعت می خورم. حالا گفتند مشکلی نداره فکر منفی نکن ✌✌✌

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

من دو تا فرتیل سی ام. یک رویال ژلی دو تا متفورمین آهن و فولیک اسید ۵ و هیدروکسی ۱ عدد یه روز درمیان ویتامین بی چطور باید بخورم تداخل نداشته باشه معدم خیلی داره اذیت میشه

و هیچکدوم تداخل دارن؟  و بهترین زمان مصرفش کی هست؟

خانم ها هر کسی میدونه راهنمایی کنه 

خدایا شکرت
حالا راست هم بیشتر بخوابه طوری نیست 😉 😉 😉 😉 بذار راحت باشه بابا  در این حد بی اهمیت هست که ...

منم هردوطرف ميخوابم ولي سه روز اول انتقال اكثرا چپ ميخوابيدم ديگه پام بي حس ميشد😂😂

خداياشكرت....❤️ 
نه منظورم سرم ivig هست. دکتر رزاقی اینطوری بود روشش چسب جنین یا gcsf  رو هم که همون نیم ساعت ق ...

آهان ن برا من فقط پردنی و چسب جنین و سرم و استرادیول و آسپرین تجویز کردن 

از الان تو فکر درد جای آمپولامم.😭😭😭

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من دو تا فرتیل سی ام. یک رویال ژلی دو تا متفورمین آهن و فولیک اسید ۵ و هیدروکسی ۱ عدد یه روز درمیان ...

منم معده درد و سردرد گرفتم دارو زیاد باشه آدم نمیدونه چطو مصرف کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

@alaae    ژن mthfr من هتروزیگوت بود دکتر گفت برای خیلی ها هست ولی چون دوبار ای وی اف منفی و سن ۳۵ داری بهتره با مثبت شدن انوکسا بزنی. گفت اسید فولیک ۵ رو ما ترجیح میدیم به اینوفلیک. بازم نمی دونم کدومشو بخورم

خدایا شکرت