2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
قربونت عزیزم  ممنونم اره خودش انجام داد کلا ۷و ۲۰۰ سه تومن اول دادم  ۴و ۲۰۰ هم کارم تمو ...

کدوم بیمارستان انجام دادی؟

میشه بپرسم چطوری از دکتر آصف جاه وقت گرفتی؟ قبلش باهاش ویزیت شدی یا معرفی نامه دکتر داشتی؟

عزیزم شمام دوقلوداری که میخوای سرکلاژ کنی؟؟؟ سرکلاژ برای چیه؟؟

نه یه دونه اس، طول دهانه رحمم کوتاست، دکتر گفته باید سرکلاژ شی، یعنی دهانه رحم رو می دوزن تا کوتاهی سرویکس باعث زایمان زودرس نشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینطور ۸ مهر سالگرد مامانم گفت اونم نرو😭😭

خدا رحمت کنه مامانت رو. براشون فاتحه میخونم‌.

پیامت رو که خوندم، اشکام در آمد. من حاضرم همه زندگیم رو بدم فقط یه بار دیگه مامانم رو بغل کنم😭

خدا رحمت کنه مادرتو روحشون شاد باشه خدا به دلت آرامش بده. 

ممنون عزیزم خدا داداش عزیزتو بیامرزه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم، خدا رحمتشون کنه، شب جمعه اس براشون فاتحه خوندم.

ممنون از لطفت خدا رفتگانت رو رحمت کنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خدا رحمت کنه مامانت رو. براشون فاتحه میخونم‌. پیامت رو که خوندم، اشکام در آمد. من حاضرم همه زندگیم ...

خیلی سخته اولین سالگرد مامانت نباشی

بخدا سه بار خواب مامانمو دیدم با گریه التماسم کرده بیا یه لحظه ببینمت دلم برات تنگ شده

ولی چیکار کنم که دستم به جایی بند نیست

امروزدکتر گفت نمیتونی بری داغون شدم

سلام بچه ها ممکنه راهنمایی کنین منم؟ من همیشه 3 روز قبل موعد پریود میشم. این ماه از روز موعدم فقط ل ...

سلام الا جان خوبی من همیشه دوروز مونده به موعدم لک میبینم بعد پری میاد ولی بار اولی که رفتم دکتر قبل پانکچرم بود پنج روز بعد ال دی 6روز لک دیدم از عصاب روان نگم که هرماه هاپو میشم از بوی نمک بدم میاد استرس نداشته باش نمیزاره بشی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خیلی سخته اولین سالگرد مامانت نباشی بخدا سه بار خواب مامانمو دیدم با گریه التماسم کرده بیا یه لحظه ...

الهی خدا غریق دریای رحمتشون کنه و صبر بده به دل شما. 

هر چند قابل مقایسه نیس. منم اولین سالگرد پدر شوهر عزیزم رو که عااااشقش بودم انتقال داده بودم و نتونستم برم.الانم اسمش میاد اشکم درمیاد. خییلی داغون بودم.  

اگه تونستی براشون خیرات کن. قرآن بخون. غذا ک میپزی نیت احسان کن از طرف ایشون. همه اینا میرسه بهشونو روح شون شاد میشه. میشه براشون عین دیدن شما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام الا جان خوبی من همیشه دوروز مونده به موعدم لک میبینم بعد پری میاد ولی بار اولی که رفتم دکتر قبل ...

سلام عزیزم. مث اینکه منتظر بود من برم آزمایش بدم بعد بیاد بعد 5 روز تازه اروم اروم ظاهرا میخواد تشریفشو بیاره. دق داد منو این دفعه تا بیاد  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم ببخشید شما بوشهر پیش کدوم دکتر میکرو کردید؟؟من پیش دکتر رحمانی میرم

من مریض سهیل بودم ولی دوبار برای انتقال نتونست بیاد رحمانی برام انجام داد 

خیلی تحقیق کنید پول زیادی خرج میکنید