2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
راستی دکتر برا من از روز ۲۰پریودب  استردیول نوشته بود سه شنبه تموم شده و من اگه فردا پریود بشم ...

عزیزم زنگ بزن بپرس حتما.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منفی شد انقدددر زار زدم مامانم انقد گریه کرد پشت تلفن

عزیزم متاسفم..... 

امیدوارم به خودی برات جبران بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی توصیه ای...پیشنهادی چیزی برای من نداشت؟ در مورد تغذیه قبل انتقال جنین؟؟؟

عزیزم تغذیه فقط سالم، کم چرب، ضد یبوست، پرپر آئین، آب زیاد و مهمتر از همه مناسب طبع و عادات غذایی البته از نوع سالمش..... 

کار عجیب غریب هم نمیخواد بکنی..... 

یه بندم نخواب..... 

هر از گاهی لااقل تو خونه دور بزن..... 

اینکه قبل انتقال بزنیم چی؟

نمیدونم عزیزم اگه اینیستا داری برو تو پیج ابن سینا دکتر اسکندریون در مورد واکسن کرونا توضیح داده فک نکنم قبل بارداری مشکلی باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نمیدونی چحالی بودیم امروز عزا دار بودم به شوهرم گفتم مشکی بپوشیم... 😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

عزیزدلم نکن باخودت اینکارو‌ایشالله خدا بهترینها رو‌برات کنارگذوشته 

مطمئن باش ایشالله ازاول شروع میکنی نتیجه مثبت میگیری 

اززندگیت لذت ببر 

عزیزم شماخونریزیت چطوربود؟؟

عزیزم برا من خون کاملا قرمز و روان بود جوری که کف دستم پرخون شد.... 

یعنی خون تازه بود.... 

اصلا دکترعارفی حرف نمی زنه چیزی نگفت دوثانیه‌ ای دراورد ولی استراحت برای کسایی که ای وی اف کردن از ...

نه عزیزم به خاطر پله ها نشده.... 

تو خونه هم بودی این اتفاق میفتاد..... 

خودت رو با این فکرا اذیت نکن..... 

انشالله رفع میشه و به سلامتی بغلش (ون) میکنی.... 

نه گلم ندارم، آنا جون بعد از تزریق آمپول پرولوتون خون ریزیت قطع شد؟ دوس دارم زودتر قطع شه با این طول ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=207062327

عزیزم برا من قبل شروع پرولوتون قطل شده بو. چون از هفته 6-7 شروع شده بود.... 

پرولوتون رو از هفته 11-12 شروع کرد برام..... 

عزیزم پرولوتون هم همون پروژسترونه با این تفاوت که انگار دز یه هفته رو یه جا میزنی و اتومات به اندازه هر روز هر 24 ساعت تو بدنت عمل میکنه.... 

اصلا نگران نباش..... 

انشالله زودی قطع میشه..... 

سلام آمپول اویترول که آماده تزریق فقط هواگیری میخواد گفته تو،بازو زیرجلدی، چیز خاصی داره ؟ میشه بدم ...

عزیزم صفحه ۶ رو یه نگاه بنداز قلق تزریق یه سری از آمپولها رو گذاشتم.... 

عزیزم 4-5 سانت چپ و راست ناف..... 

بالا پایین شم میشه ولی دردناکتره....

اگه جا کم آوردی گاها اونجام میتونی بزنی..... 

عزیزم خیلی سخته خیلی بخدا یه لحظه نفسم بند اومد جواب آزمایشم اومد💔

گلم هممون کم و بیش این دوران گذروندیم درک می‌کنیم ولی هرچی صلاح و مصلحت خداست دیگه کاریش نمیشه کردمطمئن باش خدا جواب سختیات میده بهش توکل کن فدای توبشم

سلام آمپول اویترول که آماده تزریق فقط هواگیری میخواد گفته تو،بازو زیرجلدی، چیز خاصی داره ؟ میشه بدم ...

ببخشید من جواب میدم. من هم اویترل داشتم (hcg هست که عکسش رو زیر گذاشتم ) ، من به شکمم تزریق کردم، معمولا تزریق های دور ناف رو ۳ تا ۴ انگشت از خود ناف فاصله میدم. اگه شکمت چربی داره ۹۰ درجه موردی نداره، اگه چربی نداری ۴۵ درجه تزریق کن. (من خودم کمی چربی داره شکمم ولی ۴۵ درجه تزریق میکنم، دردش کمتره)

مردم و زنده شدم همش منتظر بودم شوهرم با گل بیاد خونه آنقدر داغون اومد جیگرم آتیش گرفت... 💔

درکت می کنم بمیرم برا دلت 

ولی دیگه فراموشش کن خودت رو اذیت نکن 

من مشاورم دیروز که باهاش صحبت کردم برا انتقال بعدی می گفت اگه میتونی تا ماه بعد که برا انتقال میای ۵-۶کیلو وزن کم کن میگفت هر کس قبل از انتقال کاهش وزن داشته و ورزش خیلی موثر بوده با اینکه من افزایش وزن ندارم قدم ۱۶۵ خودمم ۶۲ کیلوام ولی می گفت ۵-۶کیلو کم کنی بهتره گفتم بگم شاید به بقیه هم کمکی بکنه نمی دونم چقدر حرفش درسته

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
درکت می کنم بمیرم برا دلت  ولی دیگه فراموشش کن خودت رو اذیت نکن  من مشاورم دیروز که باها ...

سفید برفی جون، چطوری میخوای توی یک ماه ۵، ۶ کیلو کم کنی؟

من هم چاق نیستم اما چربی دور شکمم کمی زیاده و میخوام قبل از هر اقدامی ۵ کیلو کم کنم