2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
من از همه چی زدم بخاطر انتقالم هیچی نشد آخرش آنقدر ناامیدم حالم از دنیا بهم میخوره... 💔

عزیزم من مطمینم یه جایی که انتظارشو نداره غافلگیر میشی چون نه خودت و نه همسرت مشکل خاصی ندارید.

واقعا هورمونها و بدن همیشه قابل پیش بینی نیستن من ماه قبل حاملگی برای تخمک اهدایی اقدام کردم و آزمایش دادم در کمال تعجب همه هورمونهام در رنج نرمال بودن که دکترم هم تعجب کرد و همون ماه منتظر بودم پریود بشم برم برای انتقال که خدا سوپرایزم کرد. من آدم طرفدار علم هست چون خودم دکترای ریاضی دارم ولی فهمیدم که یه وقتهایی بدون هیچ توضیح و دلیلی چیزی که میگیم غیرممکنه ممکن میشه. این غافلگیری و معجزه رو برای همتون آرزو دارم

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم ناراحت شدم ولی غصه نخور این منفی شدن می‌ارزه به اینکه مثبت بشی ودلت خوش بشه بعد خدایی نکرده بخ ...

عزیزم خیلی سخته خیلی بخدا یه لحظه نفسم بند اومد جواب آزمایشم اومد💔

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای نگار جان الهی بگردم تو که علائم داشتی عزیزم درکت میکنم خیلی سخته عزیزم انشالله دفعه بعد ناام ...

آخ خواهر درد بود برام خیییلی خیلللی 💔💔💔

باشه گلم ممنون.....عزيزم من براي tshكه ٤ هست روزي ي لوتركسين ميخورم  anti هم ١١٨ هست الان اين ق ...

عزیزم ۴ برای شروع بالاست با لوو انشالله کنترل میشه.... 

رو آنای تی پی او هم اثر داره اما اینکه به تنهایی بتونه پایین بیاره نمیدونم باید ایمونولوژ چک کنه.... 

عزیزم قبل انتقال حتما مجدد چک کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من مطمینم یه جایی که انتظارشو نداره غافلگیر میشی چون نه خودت و نه همسرت مشکل خاصی ندارید. واق ...

قربونت برم عزیز دلم خداوند جوجتو حفظ کنه 

آنقدر ناامیدم حالم غیر قابل وصفه😭😭💔

قربونت برم عزیز دلم خداوند جوجتو حفظ کنه  آنقدر ناامیدم حالم غیر قابل وصفه😭😭💔

عزیزم حق داری ناراحت باشی ولی نامید نشو هزارماشالا هنوز کلی خودت جنین داری ببین کدومشون قراره فندوقت بشن

و خدایی که در این نزدیکیست

سلام به همه

مرسی از این همه مهربونی 

خداوند حاجت تک تکتون رو بده 

مرسی که اینهمه پیگیر بودین 

نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم عزیزان 

مرسی از آرامشی که بهم دادین

همسرم رفته بی بی چک خریده میگه فردا بزن شاید جواب آزمایش اشتباه باشه💔

تمام جونم درد میکنه 

مامانم زنگ میزنه میگه مرگ من غصه نخوریا... 

شوهرم الکی بعد آزمایش گفت چیزی جا گذاشتم میرم میام فهمیدم رفت بیرون گریه کنه آنقدر بخاطر من تحت فشار بود... 

همه اینا درده... 😭😭😭😭😭💔💔💔💔

عزیزم حق داری ناراحت باشی ولی نامید نشو هزارماشالا هنوز کلی خودت جنین داری ببین کدومشون قراره فندوقت ...

نمیدونی چحالی بودیم امروز عزا دار بودم به شوهرم گفتم مشکی بپوشیم... 😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

بچه ها من رفتم خداروشکر صدای قلبشو شنیدم این لحظه رو واسه همه منتظرا آرزو میکنم

خدارو شکر عزیزم.... 

انشالله به سلامتی و شادی یه عمر طولانی بتپه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خوبید؟ من دیروز رفتم سونوی تشکیل قلب که خداروشکر قلب تشکیل شده بود.سونوی شکمی برام انجام دادن. ...

عزیزم شیاف رو خیلی راحت اضافه نکنین یا لااقل بدون مشورت با دکتر.... 

اگه قرار باشه خیلی راحت اضافه کنین تو شرایط حاد مجبورن دز پروژسترون رو خیلی بالا ببرن.. 

فقط الان که اضافه کردی حتما به دکترت بگو و سر خودم قطعش نکن.... 

سلام دوستان، من ۲۳ شهریور انتقال جنین دارم، مرکز ابن سینا، بخاطر  tpo بالا پردنیزولون دادن بهم ...

والا برا من قطع کرده بودن دقیقا مثل شما و از یه هفته بعد انتقال مجدد شروع شده بود.... 

من از ۲۰ تا تخمک ۱۶ تا جنینم شد.امروز دو تا جنین عالی ۸ و ۱۰ سلولی برام انتقال دادن.۵ روزه بودن.الان ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=207023031

به سلامتی عزیزم..... 

انشالله نه ماه دیگه صحیح و سالم بغلش (ون) کنی.... 

دوستان برا منم دعا کنید این ماه تخمک کشی دارم،توکل بخدا

به سلامتی عزیزم..... 

انشالله کلی تخمک عالی و جنین تگل مپل خواهی داشت..... 

خانما من روزتخمک گذاریم دقیقا اقدام دشاتم ۴بارروهم رفته ۳روز بعدشم کروناگرفتم و خوب شدم وموعد پری من ...

عزیزم یعنی دو ماهه پریود نشدی؟